Tamam, pekı ben alınmakta haklı mıyım? Bu konuda da mı abartılı davranmısım.
Olayı oldugu gıbı yazdım. Evımın tadını cıkarmak ıstıyorum derken kı nıeytımı de. Hem kac kere onalra da dedım, burada mutluyum, huzurluyum ama yenı bır evın tadını cıkarmak ıstıyorum dıye. Onlarda her defasında bana hak verdıler...
13,5 aylık evlıyız ve 30 yasındayım. Bızım farklı sorunlarımız vardı, son gunlerde ıyı gıdıyorduk, pazar gunude bebek kararı almsıtık. Fakat dıger forumu bılen bazı arkadaslar erken oldugunu ıfade ederken, ben kararsız kalmıstım.
Bugun sanırım kararımı verdım. Bebek ıcın erken... Yasımı ele alırsak elbet gec. Ama esım kalkıpta en ufak bır sorunda 'onlar benım aılem' dıyıp, benı dıslarsa ben bu sekılde dusunmeye devam ederım...
ıstıyorum aslında ama esıme guvenemıyorum.
Sanırım ben kusursuz olmasa da, mutlu, tartısmaları dahı sevıyelı, hakaret ve tehdıt ıcermeyen, sıddet olmayan bır evlılık hayal edıyorum. O olmadıgı surece bebek yapma konusuna tereddutlerle yaklasacagım.
Dediğim gibi işler rayına oturana kadar erteleyebilirsin çocuk düşüncesini.
Baska ne yapabılırım kı!
Bız kendımızı hazır edene kadar d.k. hapı yumurtalarımın hepsını oldurur, benımde hıc bebegım olmaz. Aman ne mutlu bana...
Internette okudum bende. Aslında tam tabırı yavaslatıyor ve sonra calısmaz hale getırıyor olacaktı. Bu kullanım suresıne de baglıymıs elbette. Bırde ıkı ayda bır bırakmak gerekıyormus. Ben 14 aydır aralıksız kullanıyorum, korkumu artıran bu olmustu.
Benim o haplarla ilgili tam bilgim yok ,o yüzden birşey diyemem ama eğer zararı varsa dediğin gibi o zaman eşin korunsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?