Tamam, pekı ben alınmakta haklı mıyım? Bu konuda da mı abartılı davranmısım.
Olayı oldugu gıbı yazdım. Evımın tadını cıkarmak ıstıyorum derken kı nıeytımı de. Hem kac kere onalra da dedım, burada mutluyum, huzurluyum ama yenı bır evın tadını cıkarmak ıstıyorum dıye. Onlarda her defasında bana hak verdıler...
Maalesef alınmakta haklı bulmuyorum seni...
Sen evimin tadını çıkarmak istiyorum biran önce demişsin, onlarda git o zaman biran önce keyfini çıkar biz mani olmayalım, kızlar bende kalır demişler....
Bunun neyine alındın gerçekten anlayamıyorum....
Evet heveslisin yeni eve geçeceksin, mutlusun heyecanlısın.... Görümcenler yüzünden bu heyecanını erteleme diye siz taşının onlar da bende kalsın demiş...
Diğer görümce de belki ablasından senin dediğini duyup alınmış ve 2 gün kendi evine gitmese ne olur sanki... bizim yanımzda kalmak istemiyor diye alınıp sana tavır yaptı olamaz mı???
Niye hep kendimiz birilerinin lafına alınıp, niye alınacağımı düşünmedi iye öyle söyledi diyoruz da.. Ben acaba karşımdakini kırmış olabilirmiyim lafımla, beni yanlış anlayıp alınmış olabilirmi diye düşünmüyoruz???
...yengecim yengecim diyen kız yüzüne Bakmadiysa selam Bile vermediyse sofrada sen yokmuşsun giBi "aBimler ne zaman gidecek" demesi Bile yeterli zaten...
Bak bunu dememın tek nedenı hevesımdendı. Bırde onun oncesınde cocuklar bende kalır, onlar gıder lafını duyunca bende bunu dıyeyım kı , cok meraklı olmadıgımı anlasınlar ıstedım. Yanı bu eve yerlesmedım, sartlar geregı kalıyorum demek ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?