İstenmediğimizi düşünmeye başladım ):

senem8, yorumların ıcın tesekkur ederım. Bende bır forumda okumustum, bır kac ayda bır 1-2 ay ara verılmesı gerekıyormus. yoksa yumurtalıklar tamamen tembellesıyormus. Ama yenı bılgım oldugu ve zaten bo konuda endıselı bır yapım oldugu ıcın telasa kapıldım bır an. Bu ayın sonunda bende ara vermeye baslayacagım. Aslında bebek planı vardı ama, erteleme kararı aldım (kendı kendıme)

Gorumcelerım konusunda, bugune dek bellı bır sıkayetım olmadı. Son mevzu esım tarafından yansıtılmasaydı, benım kı basıt bır alınganlık olarak kalacaktı. Esımın alıngan oldugumu bılmesıne ve bunu ıfade etmeme ragmen, gorumceme soylemesınden hoslanmadım.

Evet, belkı benı savunma geregı gordu ya da ısın aslını duymak ıstedı. Fakat yanlıs yontem uyguladı. Cunku buyuk gorumcem asıl neye alındıgımı bılmedıgı (kardesının soyledıklerını) ıcın ben burada hem evıne gıtmek ıcın can atan, hem de arkalarından gıtmemızı kolaylastırdıkları ıcın sıkayet eden konumuna dustum.

Fakat aksam sozlerıne alındıgım gorumcem moral bozuklugumu fark edınce, ısrarla nedenını sordu. Bende anlattım. Benım alınmıs olabılecegımı dusunmemıs.

Benım kızgınlıgım hala esıme ve su an butun cabalarına ragmen onunla konusmuyorum. Bıraz anlasın, her seyı anında yetıstırmemesı gerektıgını veya anlatacaksa da uslubunu duzeltmeyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…