İstenmemek? Siz olsanız?

Vicdani sorumluluk mu :) yani o da kızı bırakmış olmamak için ayrılmıyor, nisan atmış olmamak için...
Ben olsam hemen ayrılırdım ardima bile bakmazdim. bir dk bile de pişmanlık duymazdım.
Mok herif kız ne demek bu diye cikisinca bunun sorumlusu sensin, dir dir edip durdun beni kendinden soguttun demiş . Hayir ailesinin o tavırları karşısında ne bekliyordu anlamadım ki kızdan. Peygamber mi bu kız tivbe

Ayy vicdani sorumluluk mu?Sevimsiz!Evlat olsa sevilmez.Bıraksın bu işi.Yaşı kaç.Kimler olur daha.Ya o msj meselesi olmasa neyse.Nedemek mesajları okuyup bir de göndermek İlk tanılmada bike soğuk davranmak.Sonra pürüz olsa neyse Kıyılmayacak bir tarafı yok.Onun seni sahplenmesi gerekiyordu bu konuda.

Yaa adamdaki kibire bak. Haspam! Yasi küçük daha seviyor ama belliki bitecek bu is

Cansu kamu nabzı mı ölçmek istedi de sen konu açtın?

Kız kararını vermiş, ne yaşadığını o bilir

Ya ben kızı suçlamasına sinirlendim iyice. Hepsi mi aynı olur bunların . Senin ailen gencecik kızın hayallerine limon sıksın, istemiş gibi görünüp arkadan is cevirsin sende kalk dir dir ettin diye kızı suçla. Birde seviyormuş da bilmem ne de

atanamamis ezik? Bunu biraz acar misiniz?

Evlenirse bin pisman olacagi o kadar belli ki.
Bu yazilanlari baskasinin basina gelmis gibi okusun Cansu. Acaba o ne fikir verirdi baskasi yasamis olsa

Buradaki herkes niye konu aciyorsa o sebeple açtım hanfendi ?
Kendisinin üyeliği yok benden rica etti farklı fikirleri almak istemiş . Sorun nedir ?
Önünde 500 seçenek Yok. Ya devam eder, ya da bitirir.
Kendi başına böyle bir meselede karar alabilecek kadının, başka fikirlere açık olmasına şaşarım.

Aile sorunlu. Saçma sapan ilişkileri var. Çocuklar mutlu olsun da mantığı yok. Bencil bir zihniyetleri var.

Bende öyle düşünüyorum . Ayni olaylar icin önce kıza hak verip sonra sen dir dir ettin diye suçlamak ne demek. Ailen eziyet etmis kiza susacak miydi birde

Ailesi ogullarına ve secimlerine saygı duymuyor.
Bu durumda aileye rest çekse bile onlara mesafe konulmadıkca hem Cansu hem de nişanlısı bu eziyeti çekecekler.

Nişanlının, kendi üzerine düşeni yaptıgını varsayıyorum. Cansu sonradan aynı konuları konusmaya devam ettiyse arkadasınız haksız derim.

Eger nişanlısı durduk yere Cansu'ya çatıyorsa ve ailesine gerçek anlamda dur diyememişse, Cansu hala benzer şeyler yaşamaya devam ediyor veya o saygısız insanlarla muhatap ediliyorsa arkadaşınız arkasına bakmadan ilişkiyi bitirsin.

Yukarıdaki yazdıklarım bu mesajınızı görmeden önceydi.
Bu saatten sonra seviyorum ölüyorum dese de arkadaşınız dönmesin.

Çok gurur kırıcı bir cümle, ayrılırken en azından geçmiş paylaşımların hatrına böyle cümleler kurulmaz. Arkadaşınıza gerçekten çok üzüldüm...

Önünde 500 seçenek Yok. Ya devam eder, ya da bitirir.
Kendi başına böyle bir meselede karar alabilecek kadının, başka fikirlere açık olmasına şaşarım.
Sevgililik olsa hiç dusunmezdi belki ama nişan olunca olay biraz değişiyor. En azından daha düşünerek hareket etmek gerekiyor. Ama tabi yapacağı belli gibi

G
Olaylar soguduktan sonra değil olay esnasında arkadaşım nisanlisina şikayet etmiş ailesini. Hatta sonradan konuları hiç açmadığı gibi onlar senin ailen mesafeli oluruz ama hiç konusmamazlik olmaz bile demiş . Saf. Al sana nişanlısı da eline vermiş . Neymiş üstüne çok gitmiş e bu kız hiç mi tepki vermeyecekti. Kin tutmamış anlık tepkisini koymuş . Gerçekten üzücü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…