İstenmemek? Siz olsanız?

Atmış nişanı arkadaşım . Konusurlarken eteğindeki taşları dökmüş ex nişanlısı . Gorumce kişisi Cansu'ya alınan tektasi kiskanmis o yüzden ilk tanismada soğuk davranmış .
Tövbe estağfurullah dedim . Birde bunu utanmadan söylemişler .

Ay resmen buraya konu açmamız ayrılmasına vesile oldu.

Ama aralarında bir bağ kalmamış bunu anladı . Hoduk adam vicdani sorumluluk duyduğunu sormasa soylemeyecek miydi acaba?

Evlenip ayrılmaktansa simdi ayrılmalı bence. Nişanlısı onu ezdirmiyor olsaydı bile ayrılması dogru olurdu. Huzursuzluk içinde mutlu olmak imkansız diye düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun.

bu ne yaaa yeminle nefretlikler sizene kardeşim sizene siz mi evleneceksiniz kızla ne karışıyorsunuz.Bunlar mutlu olamaz ben diyeyim.

ayrılsınlar

Valla be anlamadım aydınlatır mısınız?

1) Nişana gelmişler ablası kardeşi tanışmak istememiş diyorsunuz ee bu insanlar ilk defa nişanda mı karşıaşmışlar önden bir aile tanışması olur, isteme olur nişan sonra yapılır yani küt diye nişan olur mu? nişan alışverişine falan da mı çıkılmamış hiç mi bir araya gelinmemiş ailesiyle nişan öncesi çok garip.

2) Kız nişanlısına ailesini yaptıklarını söylerse, çocukta gider anne babasına söyler tabi çok doğal nasıl hiçbirşey olmamış gibi davransın o da kendince arkadaşınızı korumuş hiç ses çıkarmasa, ailesi daha üstüne giderdi. Tavrını koymuş çocuk.

3) Kız nişanlısının ablasının mesajlarını nasıl görüyor onu da anlamadım. Alıp telefon eline mesajlarına mı bakmış çok saçma değil mi? yanında bile mesaj gelse açıp bakacak değil herhalde onu nasıl görüyor?

4) Kardeş telefonu nasıl ele geçirip ağabeyinin konuşmalarını babasına atıyor? ne kadar kolay yani teli alıp atmak? kaldı ki zaten ortaya çıkacağını bile bile yani. Whatsapp mesajlarının babasına gönderildiğini eline teli alınca zaten ağabeyi öğrenecek. Telefonlar elden ele m geziyor böyle? arkadaşınız tesadüfen mesajları okuyor, kardeş ağabeyin mesajlarını okuyup babaya gönderiyor ilginç yani. Kız en başta hata yapmış önce aileyle tanışmalıydı ve hemen vay bana soğuk davrandılar dememeliydi.

1) Isteme ve nisan ardarda olmuş yani bir dönemden bahsettim anlatırken, direk nisan gününden değil.Kv ve kp le öncesinde tanışmışlar kardeşleriyle istemede tanışmışlar. Nisan alışverişinde de sıkıntılar çıkarmışlar onları yazmadık buraya. Liste hazırlamışlar kıza bunlar bunlar alınacak demişler .

2) Nişanlısının ilk etapta ailesine cikismasi doğru belki ama sonradan ağız değiştirmiş. Bence kızın her dediğini gidip anlatmasa daha iyiymiş. Yani kendi rahatsizmis gibi gösterse.
3) Ablasının mesajlarını da şöyle görmüş. Kv siyle kv sinin telefonundan resm bakiyorlarmis. O ara gorumce mesaj atmış annesine kizin hakkında şeyler yazmış. Mesaj direk ekrana düşüyor. Cansu da görüyor. Kv ve kp de çocuklarına toz kondurmuyor. Yani çocuklarını uyaracagina onlar öyle diyorlarmış.

4) Kardeş telefonu gizli gizli alıp okuyup babaya atıyor. Anladigim kadariyla abisi umrunda değil. Amaç babanın gözünden düşürmek onları.
Yani anlayacağınız bencil ve kin dolu sorunlu bir aile.

Kız önce tanışmış anne babayla iyilermis . istemeye geldiklerinde istemiyor gibi davranmışlar kız şok olmuş

nişanlılık bu tarz olaylar olduğunda evliliğin nasıl olacağını gösteren bir ön gösterimdir
nişan atması hayrına olur bence

Benimdilemmam'a sonuna kadar katılıyorum. Bir evlilik için sadece aşk yeterli olmuyor. Suan geri dönmen ilerde cocuklu bir sekilde donmenden daha iyi. Sukret ki gercek yüzlerini daha evlenmeden göstermişler.

Bence ayrılsın o çocuk kızı hep aileye karşı ezdirir bu saatten sonra da o aile cansuyu zor sever

Cansu şimdi gitmezse ileride çok canı yanar.
Sevgi biter, saygı gördüğüm kadarıyla zaten bitmiş.
Aile çok çok önemli. Bunun ciddiyetinin farkında olsunlar. Çok iyi karar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…