İstenmemek? Siz olsanız?

Arkadaşınızı dırdır etmekle sucladıgı için bir ihtimal o konular kapandıgı halde sürekli Cansu konusuyorsa haksızlık yapmış olur demiştim.

Hem böyle bir durum yokmuş bu yüzden bitirsin hem de arkadaşınız haksız dahi olsa sevilip sevilmedigini sordugunda "vicdani sorumluluk" diyen kişiyle asla evlilik hayali kurmasın.

Reactions: anu
nişanlısı için dedim.

atanma işe atanma anlamında değil, öyle bi tabir vardır, atanamamış x gibisinden.

yani ailesine karşı bile bu kadar ezik olan insan herkese ezdirir o kızı ayrılsın bence.
ben de diyorum ki obur anlamda da soylememistir =) ben ilk defa duydum o anlamda, aciklama icin tesekkur ediyorum. Bence de simdiden ilerde ne olacaklari aşikar

Çok merak ediyorum. Cansunun nişanlısıyla kayınpederi hakkında konuştugu mesajlar görümce adayı ve kardesine nasıl gidiyor?
1. Seçenek cansu verdi.
2. Seçenek nisanlısı gösterdi.
3. Seçenek nisanlısının telefonunu kurcaladılar.
1. Seçenegin olmadıgını bildigimize göre 2 secenek kalıyor. Ve ikisinden de süper bi cingar çıkar.
Sırf bu mesaj olayı yüzünden ayrılabilir. Neden mi?
Nişanlısı o mesajlari verdiyse derdi ne?
Neden silmedi?
Ablası telefonu kurcalayıp mesajlarına bakıyorda nışanlisı niye bi tepki göstermiyor.

Hepsini geçtim cocuk zaten kızı hiç savunmamış...

Haklısınız, bile bile lades olur evlenmesi

3. seçenek. Kurcalayip almışlar. Nişanlısı kardeşleriyle konuşmamış bu olaydan sonra. Babası sürekli bunları suçlamış konuşmadan dolayı, babasına ses çıkarmamış . Kardeşleriyle olan meseleler de Cansu yu tam anlamıyla savunmamis ki zaten . Gorumcesi seytan demiş kıza nişanlısı buna tepki vermemiş .

3. seçenek. Kurcalayip almışlar. Nişanlısı kardeşleriyle konuşmamış bu olaydan sonra. Babası sürekli bunları suçlamış konuşmadan dolayı, babasına ses çıkarmamış . Kardeşleriyle olan meseleler de Cansu yu tam anlamıyla savunmamis ki zaten . Gorumcesi seytan demiş kıza nişanlısı buna tepki vermemiş .

Nişanlısı kızı kücük düsürüyor. Ortada bir insanın yanlış davranışı varsa. Bu kardeşi ablası annesi babası fark etmez. Nısanlısıda bunun yanlış oldugunu dusunuyorsa kızı savunmalıydı. Kendi fikrininde böyle oldugunu da belirtmeliydi.
Ayrıca nisanlı insanın telefonundan mesaj almakta neyin nesi. Belki ozel bi konusmalari var. Saygısızlık bu yaptıkları.
Aile için ayrılınmaz. Ama eşi olacak insan Cansuyu savunur Cansuyu korursa. Yarın bir gün başka bir olay yaşandıgında kızı ezdirecekse hic ilerletmenin bir anlamı yok. Belli ki çocuk cansuyu haklı görüyorr ama orada beynine baska seyler işliyorlar.

Gorümce tam şeytan. Diyelim ki bunlar evlendi. O zaman ne kadar yakın olacaklar? Gorumce ne kadar evlilillerine dahil olacak iyi düsünsün.

Ailesi çok bencil çocuğun . Destek olacaklarına çocuğun işini mahvetmisler . Çocuk da dengesiz. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Lafa gelince çok adam pabucumun herifi.

ayrilmali bence sonra daha cok basi agrir ben su ailesi tarafindan istenmeyen kizlarin inatla nisanlanmasini evlenmesini bi cozemedim bukadarmi hos bisey istenmeyen insan olmak anlamiyorum

Herkes birbirinden beter. Cansu da az degil. Cocugun ailesinin arkasindan atar tutarsa aile tarafindan sevilmez. Nasilki cansu onun arkasindan soylenenleri duyunca onlardan soguyosa onlar icin de ayni sey gecerli. Karsilikli saygi bitmis ne diyelim zor bi evlilik cansuyu bekliyor.

Ilk tanismaya geldiklerinde Cansu cok sicak davranmis. Diyor ki hevesimi kursagimda biraktilar. Bunlar ailecek pek yuz vermemisler. Bir de yansitmislar bunu . Ondan sonra kız ailesinin yaptıklarını söylemeye başlamış . Ben hak verdim çünkü ne yapsaydı anlamsız yere tavır yapan insanlara karşı suspus mu olacakti

Heee çok pişman olur ayrılırsa. Bu Zaman'da böyle kıymet bilen insanları nereden bulacak şeytan Cansu? Yazık eder kendine ne yapsın ne etsin tek tek Bi taraflarını öpüp sevdirsin kendini olmazzzzzzz...tövbe yaaa...

Ayy kinayenin dibi

Haklisiniz valla ne kötü insanlar sanki kizin ne zararıni görmüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…