- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
+1Ayrilmasin canim ayrilmasin, bu zamanda boyle adami bir daha cok zor bulur. Ezecek eziyet edecek ki adrenalin olsun.
Sakin ayrilmak gibi bir hata yapmasin, aman!
Diyormuş ki ben senin için onları karşıma aldım ama sen bana eziyet ettin. Eziyet dediği de kızın olayları anlatması . Karşısına almış olsa ailesi bu kadar kötülük yapabilir miydi kıza . Öyle ezik sunepe bir adam değil çünküBaşlarda nişanlısı ailesini karşısına alabilir tipinde biri gördüm ama hiç öyle değilmiş.
Bile bile lades mi diyecek, ayrılsın tabi.
Aile sorunlu. Saçma sapan ilişkileri var. Çocuklar mutlu olsun da mantığı yok. Bencil bir zihniyetleri var.Araya 3'uncu şahıslar giripte ortaligi karistiriyorsa yetmiyor gibi idare edip gormezden gelmiyorlarsa buyukler gencler mutlu olsun diyerekten bunu yapamiyorlarsa eger bu iliski yurumez sonradan pisman olacagina keske demek istemiyorsa ayrilsin.
Bende öyle düşünüyorum . Ayni olaylar icin önce kıza hak verip sonra sen dir dir ettin diye suçlamak ne demek. Ailen eziyet etmis kiza susacak miydi birdeo çocuktan nişanlı olmaz, cansu'ya aynen böyle söyle. yok seviyorum derse, evlenince ailesine onu ezdireceğini de söyle.
Bosanmislar için de battı balık yan gider olayı yok bence. Hayatta herşey insanlar içinBak boşanıp rezil ılmak istemiyorsan ilk evliliğinin seçimine çok dikkat et.Bariz bu ailede mutsuz olup boşanmaya dahi gidebileceksin.Aman deyim yaşın genç .Elini sallasan ellisi.Etrafta genç erkek bol.Gencecik kızlar kendilerini mahkum görüyor biz napalım.Biz boşanmışların işi battıbalık yan gider hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?