İstenmeyen Batlara geri sayım

Gamzecannn

Canım kocamm....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
864
1.387
28
30
Kızlar birbirimize destek olalım ve birlikte istenmeyen batlara geri sayalım hemde bilgilerimizi paylaşalım hadi lütfen herkes bat tarihini yazsın benimki 27 eylül ve birçok belirti var 11 gün kala belirti olur mu sizce ?

Ayy dur içimizi karartmayalım inşallah olur 1 gün kaldı bata hep beraber yüzlerimiz gülsün insallahhh yarabbimm
Merhaba kizlar benimde bat 20 eylul sol kasik agrim ve yogun akintim var ama daha oncede boyle olup kirmizilari gordum ovulasyon testi kullandim hakkimizda hayirlisi olsun

Benim bat bugün normalde ama olmadım hem idrar hem kan testi de negatif verdi. :( Kanda negatifse daha da olmaz değil mi arkadaşlar ??

Benim bat bugün normalde ama olmadım hem idrar hem kan testi de negatif verdi. :KK43: Kanda negatifse daha da olmaz değil mi arkadaşlar ??

Geç döllenmedir belki canım hem cok umutlanma hem umutsuzluğa kapılma bi iki gün daha bekle inşallah regl olmazsın

Ayrıca kızlar size bişey dimi bu kadınlar klubünde eskilere bakıom hamile kalmak için ne uğraşmışlar ne hisler ne hayaller yani bundan 1-2 sene öncesi falan bakın isterseniz şuanda hepsi bebeğini doğurmuş bebek bekliyor yani hamile ümidini yitirmemiş ve sonunda hayallerine kavuşmuşlar

Back
X