İstenmeyen Batlara geri sayım

Hayırlısı olsun canım o zaman :)
Bende daha 11 gün var da baya belirti var bende özellikle sık idrar ve göğüslerim çok acıyo bunlardan şikayetçiyim normalde bat a 2-3 gün kala göğüslerim sadece şişerdi o kadar ilginç

Merhaba kizlar,bende araniza yeni katildim bu ay yumurtlama gunumu denk getirdim heyecanla 22 eylulu bekliyorum.bugun dayanamadim idrar testi yaptirdim negatif tabi,erken testler var 5-6gun oncesinde basari orani veren,kullananiniz var mi?

Bat 1 ekim çalışmalara devam ama yumurtladım mı bilmiyorum

Canım yumurtlama tarihinde akıntın arttımı ve vücut sıcaklığındada artış olur yumurtlama döneminde gayet iyi anlaşılıyor ben saymadan bile akıntının yoğunluğundan anlıyorum

Gunaydin kizlar sabah bi umitsizlikle kalktim bu ay ovulasyon kullanmistim evde bi iki tane vardi daha onceki forumlarda ovu testi ile hamilelik erkenden ogreniliyomus ikiside koyu oluyomus malesef biri cook silik cikti kasik agrilarimda gecti anliycaginiz hic umidim kalmadi klomene basliycam bu ay :(

Gunaydin kizlar sabah bi umitsizlikle kalktim bu ay ovulasyon kullanmistim evde bi iki tane vardi daha onceki forumlarda ovu testi ile hamilelik erkenden ogreniliyomus ikiside koyu oluyomus malesef biri cook silik cikti kasik agrilarimda gecti anliycaginiz hic umidim kalmadi klomene basliycam bu ay :KK43:

Klomen ne işe yarıyor ki?

Klomen ne işe yarıyor ki?
Canim benim yumurtalarim iyi gelismiyo gelismesi icin kullaniyosun doktor yumurta takibi yapio istenilen olgunluga geldiginde catlatma ignesi vuruyor bundan 6 ay once ilk kullanisimda hamile kaldim ama malesef kalbi durdu bebisimin 3 aydir tedavisiz deniyorum ama olmuyo bu ay tekrar basliycam kismetse

Canim benim yumurtalarim iyi gelismiyo gelismesi icin kullaniyosun doktor yumurta takibi yapio istenilen olgunluga geldiginde catlatma ignesi vuruyor bundan 6 ay once ilk kullanisimda hamile kaldim ama malesef kalbi durdu bebisimin 3 aydir tedavisiz deniyorum ama olmuyo bu ay tekrar basliycam kismetse

Hımm benimde 20 .de randevum var gittiğimde doktoruma bi sorarım :) işe yarıyorsa banada versin

Gamzecann eğer yumurtalik sorunu varsa polikistik overlere veriliyor yumurtayi büyütmek için ilac ardından da catlatma iğnesi

Benimde 22 eylül birkaç defa adet sancısı geldi gibi kısa sürdü göğüs hassasiyet ı bi gün sürdü geçti inşallah olmam

Gamzecann eğer yumurtalik sorunu varsa polikistik overlere veriliyor yumurtayi büyütmek için ilac ardından da catlatma iğnesi

Ben hiç tedavi olmadım ki bende ne var ne yok yumurtaların düzenli çatlıyor mu ideal boyuttamı hiç bilmiom ilk kez tedavi olacam canım 4 aylık evliyim son 2 ayı enfeksiyonla geçirdim ondan bebeğim olmadı hiç korunmadık ta enfeksiyonu yendim bakalım ne olacak belirtiler var ama daha adete 10 gün var

Ben hiç tedavi olmadım ki bende ne var ne yok yumurtaların düzenli çatlıyor mu ideal boyuttamı hiç bilmiom ilk kez tedavi olacam canım 4 aylık evliyim son 2 ayı enfeksiyonla geçirdim ondan bebeğim olmadı hiç korunmadık ta enfeksiyonu yendim bakalım ne olacak belirtiler var ama daha adete 11 gün var
Daha cok yenisin bu tedaviyi vermez doktor diye düşünüyorum ilk senemde bana vermedi 1 sene olmamasi cok normal demişti...2 gebelik ve kayiptan sonra 1 senedir olmadi tedavi oldum bu ilaclarla yine olmadi makesef ya aşılama ya tüp dedi ...ins sana gerek kalmayacak cnm daha yenisin çünkü

Daha cok yenisin bu tedaviyi vermez doktor diye düşünüyorum ilk senemde bana vermedi 1 sene olmamasi cok normal demişti...2 gebelik ve kayiptan sonra 1 senedir olmadi tedavi oldum bu ilaclarla yine olmadi makesef ya aşılama ya tüp dedi ...ins sana gerek kalmayacak cnm daha yenisin çünkü

İnşallah canım ya ama kocam da üzülüyor benim gibi olmasını istiyoruz ya o yüzden doktordan randevu aldı

Ben hiç tedavi olmadım ki bende ne var ne yok yumurtaların düzenli çatlıyor mu ideal boyuttamı hiç bilmiom ilk kez tedavi olacam canım 4 aylık evliyim son 2 ayı enfeksiyonla geçirdim ondan bebeğim olmadı hiç korunmadık ta enfeksiyonu yendim bakalım ne olacak belirtiler var ama daha adete 10 gün var
Canim 1 yili gecmeden tedaviye baslatmiyo doktorlar bende pcos vardi doltoruma 8 aydir deniyorum demistim aslinda daha 4 aylik evliydim ama yumurta tembelligi olan bir cok kisi bu sekilde hamile kaliyor.

Back
X