istenmeyen BEBEK

Allah kimseyi birinin eline mahkum etmesin ama ebeveyneler çoğunlukla istemedikleri çocuklarının eline kalıyor.bakan yine o istenmeyen çocuk oluyor.

Merhaba arkadaşlar

kimselere anlatmadim bunları. .
kimseler bilmedi içimdeki acıları...
ilk defa burda paylaşıyorum çünkü daha fazla içimde tutamadım..
ben annemin 4 üncü bebeği yim benden önce hep kız çocuğu olmuş..

Köy yerinde hep dalga gecerlermis annemle babam la sizin soyunuz kuruyacak hep kız hep kız diye...

ailem şehire taşınmış ve annem yine hamile kalmış oda kız diyince doktor ..aldirmis bebeği ve yine hamile kalınca yine kız diye tekrardan Kürtaj olmuş. .

yani iki kere Kürtaj olmuş sebebi ise
bebeklerin sadece KIZ olmaları. .
allahım bu nasıl bi zihniyet. .

ibret olsun diye anlatacağım hikayemi yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını beklerim. ..

evet yanlış okumadiniz KIZ diye aldirilan iki bebek sırf oğlan olmamış diye günahsiz yavruları kıyan vicdansiz ailem annem babam. ..

sonra annem yanlışlıkla bana hamile kalmış. . ama doktor soylememis cinsiyetini saklamis aldirmasin diye. .

ben doğmuşum malesef annem beni hiç istememis sevmemis...
beni ablam büyüttü.. anne baba sevgisi bilmem ben. ..
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin ..beni çok sevgisiz buyuttuler...
kimsesiz hissettim hep kendimi..
sadece KIZ OLDUĞUM İÇİN. ..
ne kadar acı. .
beni sevmeyen bana bakmayan ailemden nefret edemiyorum oysa nefret etmem gerekmez mi?

çocukluğum bile ağlayarak geçti ailemin erkek çocuk merakı benim hayatıma sebeb oldu. . hep piskolojisi bozuk bir çocuk oldum sürekli ağlardım ailemin umrunda bile değildim. .
annemin beddualari hala kulaklarimda ..allahın belası nerden oldu bu başıma. .
nerden oldum neden doğdum bilmiyorum suçum Günahım neydi. ..

nolursunuz bakmayacaginiz çocukları yapmayın benim gibi acı çekerek büyümesinler... ben hala içimde acı ile yaşıyorum 30 lu yaşlardayim hala kendine güvensiz kimsesiz hissediyorum kendimi .
evliyim eşime anlattım az çok bu hikayemi eşim bile kullandı bunu. .

bi tartışmamizda. .. seni ailen bile sevmiyor istemiyor kimsesizzsin işte sen.. dedi. .. öyle yandik i içim öyle acı dı ki..

çok pişman oldum anlatdigima...

30 lu yaşlardayim henüz anne olmadım. .
annem gibi anne asla olmayacağım ama çok korkuyorum. . çocuğuma iyi bir anne olamam diye..
kız çocuklarını çok severim annemin nefreti yüzünden kız bebek lere karşı anlatılmaz bi sevgi var içimde. .

ben zannetmiyorum ki hala böyle zihniyet ler var olsun varsa bile lütfen KIZ çocuklarını Sevin onlar çok duygusal olduğu için bazı şeyleri daha derinden yaşıyorlar. ..

işte böyle. ..

bu hikayem kapanmaz yaralar bıraktı kalbimde. .
Yazınızı bir solukta okudum. Anneniz babanız iyice yaşlanıp yardıma muhtaç olduğunda emin olun yine bakan siz olacaksınız. Çok üzüldüm nasıl bir zihniyet nasıl bir cehalet. Ben 4. tüp bebek tedavimle hamile kaldım. Çok şükür ve kız olsa diye dua ediyorum. Allahım annenize babanıza akıl fikir versin.

Siz en kısa zamanda anne olun. Eminim çok iyi bir anne olursunuz

10395814_10153060520099287_7871783299198168096_n.webp

Çok yazık... Allah sabır versin.. Çok iyi bir anne olacağınızdan şüphem yok bu tecrübelerle. Kendinizi bu konuda sorgulamayın.. Umarım çookk mutlu olursunuz.

Ben bir kız bebek bekliyorum her zaman kıpır kıpır olan bebeğim dün geceden beri hareket etmiyor diye sabah doktora nasıl gittiğimi bilemedim çok şükür bir sıkıntı yokmuş.Annenizi hiç anlayamıyorum evlat o kadar kıymetli ki kızmış erkekmiş hiç umrumda değil sağlıklı olsun kaderi güzel olsun yeter diyorum.Yazınızı okurken cok duygulandım sizin yerinize koydum kendimi ve çok üzüldüm ama eminim ki siz çok iyi bir anne olursunuz göremediğiniz sevgiyi yavrunuza verirsiniz.

Ailene diyecek bir lafım yok ama keşke esine anlatmasaydin. Bence sen mukemmel bir anne olacaksin.

Evladi kiz oldu diye sevmeyen annenin insanligindan şüphe ederim. Toplum algisiymis elalemin lafiymis insan caninin parcasini nasil dislar ya. Hem de sirf pipisi yok diye. Kendileri de doğmasaymış keşke böylelerinin.

Acını anlıyorum konu sahibi ama üzülme. Kimse sevmese de rabbin var sen kendini sev. İleride anne olduğunda çocukların çok sevecek zaten seni.

çocuk çok istiyoruz ama rabbim daha nasip etmedi 6 aydır denemelerimiz devam ediyor. . bide onun korkusu var içimden diyorum annemin yaptığı yanlışları yüzünden allah bana hiç evlat vermez se diye çok korkuyorum. .

Doğu luyuz biz. ..

Oyle dusunmeee..
Dua et.
Rabbim anne baba sevginin eksikligini evladindan kat kat gormeyi nasip etsin

Cinsiyet belli olduktan sonra nasıl aldırıyor yahu? 4 veya 5 aylıkken görülüyor cinsiyet, nasıl alınır koca çocuk???

Nasil bir vicdansizliktir...
Hayretler icinde okudum gercekten.

Ben o kadar cok istedim ki bebegimin kiz olmasini Rabbim erkek verdi her sekilde kabulum.
Siz emin olun cok iyi bir anne olacaksiniz.
Cunku bunlari yasayan biri kendi cocuguna da yasatmaz.
Rabbim goblunuze gore versin.

Bu erkek çocuk hastalığını anlamıyorum 3 çocuğum var sadece biri kız.oyle seviyoruz mı onu, bambaşka her hali.
Çok iyi anne olacağından hiç şüphem yok

Insan kendi bebegine kiyabilir mi ya? Krallik da prens mi birakacaklarmis bile isteye öldurmus resmen cocuklarini. Ben olsam ben de onlara bakmazdim

Size suan sıkı sıkı sarilmak istedim...
Hayatta her birimizim baska baska hikayeleri var. Anne babaniz psikolojik bunalimini size yansitmis. Halbuki onlar herseyi bilmeli dusunebilmeli diyoruz. Ama Ama olmuyo malesef. Onlarda uzulur ama is isten gecmis olur.Ne mutlu ki ablaniz varmiss. Ama icine atma artik uzulme de. Kendinle baristigin muddetce icindeki aci uzuntu azalir.Insallahh tez zamanda saglikli bebekleriniz olurr.

Bu ne mantıksızlık ya. Ben de kız istedim ama ikisi de oğlan. Ogullarimi da çok seviyorum.Napalim yani Allah hayırlısını veriyor demekki hayırlı değil ki vermiyor. Kız çocuk olan evde melekler eksik olmazmış öyle duymuştum. Ne mutlu ki kız evlatları var ne olursa olsun kız evlat daha merhametlidir.

Annenin varya yatacak yeri yok kendisi neymiş?? cok sınırlendım.. Bu arada o anne vasfını sadece kelıme olarak tasıyan kadına anne demem. Umarım sana nasıp olur sana verılmemıs anne sevgisini tumunu bebegın de yasatıp mutlu olursun.

Hayır malesef olmadı hala. .
tedavi gördük ve herşey düzeldi inşallah artık olur sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese icindede bize. .konu 2016 nin konusu. .

Sizin çok iyi bir anne olacağınıza inanıyorum. Sevgisizliği gören, acısını tadan kişiler sevilmenin kıymetini biliyorlar çünkü. En kısa zamanda istediğiniz bebeğe kavuşmanızı dilerim.

Back
X