Ama onlar için de bu iyi yürekli insanı nasıl bırakırım ? O elinden geleni yapıyor görüyorumDaha evlenmeden adamın aılesınden çekıyorsunuz..
Geldi fakat ben çok zor durumdayım benim babam yok arkamda duracak tek kişi annem onunda haberi yok ne yaşadığımdan şuanda . ben o üvey annesine hiçbirşey yapmadımBaba üvey annenin dolduruşuna geldi anlaşılan
Şuanda ikimizde iş arıyoruz dedim ya bana çalış adam ol öyle konuş dedi babasısen calismiomsn?
Bırak dıye bırşey demedım ki..Ama onlar için de bu iyi yürekli insanı nasıl bırakırım ? O elinden geleni yapıyor görüyorum
Keyif denen şeyi unuttukYaşı kaç erkek arkadaşınızın? Eğer babadan para alma yaşını geçmişse, babasına karşı çıkma hakkı yok. Hem babam para yollasın, ben de keyfime göre yaşayayım olmaz....
haklısın memurluk sınavı olunca o birkaç aya eğer olursa öyle yapıcam herkes sussun . onun dısında bir kapı açılsa bir iş olsa memurluğa kadar hiçbirsey istemiyorum bendeaynı evde yasamanıza sozum yok , yetıskın ınsanlarsınız bızde esımle aynı evde yasadık evlenmeden once hatta daha ıyı oluyor ınsanlar bırbırının gercek yuzunu goruyor.
ama sanırım su an henuz ogrencısınız ve gecıcı ıslerde calısarak evınızı gecındırıyorsunuz, ee ıssızlık oluncada kp adayının elıne bakmak zorunda kalmısınız..
su durumda ya okul ısını tamamen askıya alıp duzgun bır ıs bulun her ıkınızde ve kımseden bes kurus ıstemeden evınızde oturun hatta bır nıkah kıyın, mılletın agzı kapansın dugun vs ıstersenız sonra yaparsınız..
ya da okula devam edecegız dersenız, ıs yokken-para yokken-su durumda kımsede sıze bakmak zorunda degıl cok zorluk cekersınız ve bu zamanla ılıskınızı de yıpratır, ıkınızde yurda cıkın okul bıtene kadar bıraz ayrı kalın derım..
onun aılesı daha evlı degıller vs bız bu kızın gecımını saglamak zorundamıyız dıye dusunuyorlardır ve onlar acısından evlatlarından aldıgı her olumsuz kararı sana yorarlar bunları bızde farklı sekıllerde yasadık zamanında o nedenle dedıklerımı bır dusunun..
Ne ile geçiniyorsunuz.Üvey anneye birşey yapmadım derken para istiyormuşsunuz,aranızda resmiyet olmadığı için sevgilinle,paraları o kıza yediriyor diye sinirlenmiştir.Evlenseniz durumu değişir belki.Geldi fakat ben çok zor durumdayım benim babam yok arkamda duracak tek kişi annem onunda haberi yok ne yaşadığımdan şuanda . ben o üvey annesine hiçbirşey yapmadım
Çok güzel giden bir ilişki kalbini sevdiğim bir adam var karşımda oda bende istiyoruz ama ben onun babasının yüzüne nasıl bakıcam bilemiyorumDoldurusa gelmis belliki. Bu adamla evlilik düşünüyor musunuz? ileride cok caniniz sikilacak bu yaşadığınız hic bisey.. olcup tartin iyice nacizene tavsiyem
yok biz ondan para istemedik ki ben zaten istemedim erkek arkadaşım cok zor kaldığımızda harçlık istiyor babasından üvey annesi ne arıyor ne de soruyor tek yaptığı çat kapı arada gelip evi kontrol edip gitmekSevdiğiniz insan sizin arkanızdaymış madem çok ta önemsemeyin.
Ne ile geçiniyorsunuz.Üvey anneye birşey yapmadım derken para istiyormuşsunuz,aranızda resmiyet olmadığı için sevgilinle,paraları o kıza yediriyor diye sinirlenmiştir.Evlenseniz durumu değişir belki.
Kesinlikle öyle para biliyorum ama dedim ya suan iş bulamadık heryere bakıyoruz kısmet denen şey işte olmadı birtürlü biz çalışırken hiçbirşekilde böyle yapmadılarOkulla ilgili kararda bi aileye danissaydiniz. En azindan kararinizdan bahsetseydiniz. Para söz konusu olunca haberleri hemen oluyor ama mevzu okul olunca hic söylememissiniz.
Dünyada düzen böyle. Eger maddi acidan birisine bagimliysaniz bunlari çekersiniz. Madem acikögretime karar verdiniz, o zaman ikiniz de calisacaksiniz. Ya da bu durumu kabulleneceksiniz.
Mesele üvey anne degil. Mesele para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?