Siz benim demek istediğim şeylere çok yanlış pencereden daldınız inanın bu verdiğiniz cevap sizin beni anlıyamıcağınızı gösteriyor zaten Teşekkürler ginede .Babası bir bakıma kızmakta haklı kusura bakmayın oğlu örgün okuyor sanıyor para gönderiyor ama o babasından habersiz okulu donduruyor gidiyor açıköğretimden bir bölüme yazılıyor ayrıca o okulun bitmesine de baya zaman vardır. Ve sen bu zaman zarfı içinde ne yapıyorsun okuyor musun çalışıyor musun belli değil. Ancak babası çalışın dedi diye iş arıyorum diyorsun bu zamana kadar baba göndermiş siz yemişsiniz bak ailemin de durumu iyi değil diyorsun neye dayanarak aynı evde yaşamaya başladınız.
Babası kira göndermese harçlık göndermese aç açıksınız yani ve daha evli bile olmadığınız kişinin parasını kabul ediyorsun ikinizde kusura bakmayın evde yatıyorsunuz. Sonra laf edilince de kaldıramıyorsunuz madem aynı evde yaşıyorsunuz birşeyler için çaba göstereceksiniz sevgiliniz açıköğretim okuyorsa bir yandan da çalışabilir.
Kesinlikle öyle para biliyorum ama dedim ya suan iş bulamadık heryere bakıyoruz kısmet denen şey işte olmadı birtürlü biz çalışırken hiçbirşekilde böyle yapmadılar
Öncellikle herkese merhaba ;
Beni yargılamak isteyenlere sözüm yok hayattaki en kolay şey yargılamaktır nasılsa ..Beni anlayarak yorum yapacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden .
Ben erkek arkadaşımla 2 senedir aynı evde kalıyorum .. (Bunun birçok ailevi maddi manevi nedenleri var)
Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemden daha tutucu biz zar zorda olsa onlara bu beraberliği açıp birlikte görüşmeye başladık ..Herşey güzel gidiyordu ailesi beni seviyordu üvey annesi dışında çünkü o erkek arkadaşımıda hiç sevmeyen acı çektiren biri.
Fakat gelin görün ki işler değişti erkek arkadaşım memur olmak için okuduğu saçma bölümü dondurdu açıköğretimden memurlukla alakalı bölümü okumaya karar verdik bizde .. Dondurma kararını biz tanışmadan önce verdi benimle alakası yok ..
Biz işsiz kaldık kira , harçlık erkek arkadaşımın babası yolladı .Az uz bir parayla geçinmeye çalışıyoruz..
Bu 3 aylık işsizlik üzerine erkek arkadaşımın okulunu dondurduğunuda öğrendi babası ve onu dinlemeden bağırıp çağırıp bizi hiç aramadı 10 gün ..
Ben babasıyla erkek arkadaşımın çok üzgün ve hasta olduğunu (gögsü sıkışıyor nefes alamıyor bile stresten)
söylemek için ona msj attım aradı ve benim evime gelip beni destekleyen adam gitmişti karşımda bana çığlık atan sen onu sevmiyorsun yarın sevmediğini anlarsın makarnayı bugün yersin yarın ne olur .. Ben onaylamıyorum düşürüyosunuz birbirinizi vs.. diyen bir baba şok oldum hiçbirşey diyemedim paramda param çalış adam ol dedi iyi günler diyip yüzüme kapattı kaç saat kendime gelemedim .
Erkek arkadaşıma dedim gidim ben nasıl dururum ? Salmadı o anlıcak hatasını vs.. birçok güzel kelimeyle kendime getirmeye çalıştı beni .. Bu iş üvey annesinin işidir diye facebook a bir baktık 1 saat içinde keyfi yerinde bize laf sokan bir sürü şey paylaşmış mutlu olmuş kadın .. Hiçbir saygısızlık yapmadım Allah şahidim olsun .(benim ailemin durumu yok ama yiyecek olsun az uz para olsun maneviyat olsun verirler bizi çok severler. )Erkek arkadaşıma haberi yokmuş gibi davrandırdım babasıyla konuşurken para yollamış banada demişti al para git götür hastaneye diye. Onada sana para yolladım hastaymışsın öyle tahmin ettim demiş . Ben napabilirim erkek arkadaşım özür dilicek birgün senden dedi ama nasıl olcak yardıma ihtiyaçım var bişeyler duymaya .bu kadar uzun oldu kusura bakmayın .
Babası bir bakıma kızmakta haklı kusura bakmayın oğlu örgün okuyor sanıyor para gönderiyor ama o babasından habersiz okulu donduruyor gidiyor açıköğretimden bir bölüme yazılıyor ayrıca o okulun bitmesine de baya zaman vardır. Ve sen bu zaman zarfı içinde ne yapıyorsun okuyor musun çalışıyor musun belli değil. Ancak babası çalışın dedi diye iş arıyorum diyorsun bu zamana kadar baba göndermiş siz yemişsiniz bak ailemin de durumu iyi değil diyorsun neye dayanarak aynı evde yaşamaya başladınız.
Babası kira göndermese harçlık göndermese aç açıksınız yani ve daha evli bile olmadığınız kişinin parasını kabul ediyorsun ikinizde kusura bakmayın evde yatıyorsunuz. Sonra laf edilince de kaldıramıyorsunuz madem aynı evde yaşıyorsunuz birşeyler için çaba göstereceksiniz sevgiliniz açıköğretim okuyorsa bir yandan da çalışabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?