İstenmeyen gelin adayı olmak

Siz benim demek istediğim şeylere çok yanlış pencereden daldınız inanın bu verdiğiniz cevap sizin beni anlıyamıcağınızı gösteriyor zaten Teşekkürler ginede .

sevgilinin ailesi size bakmak zorunda değil bence...adam 2 ev bakıyor gibi birşey oluyor...birde okulunu dondurduğunu duyunca ufak sinir krizi geçirmiş...bence haklı...benimde erkek kardeşim üniversite okuyor..ailem ona kendilerinden kısıp para yolluyor hatta kardeşim part time çalışıyor harçlığını çıkarmak için...oda kız arkadaşına eve alsa onada ailem baksa bende çok kızardım...

Kesinlikle öyle para biliyorum ama dedim ya suan iş bulamadık heryere bakıyoruz kısmet denen şey işte olmadı birtürlü biz çalışırken hiçbirşekilde böyle yapmadılar

Paran olursa istenen gelin olursun o zaman. Is ayirt etmeyin. Iki kisi evdesiniz. Babasi mi bakacak size?

A asiriduygusal arkadasimizin konularini bir okusana sonunuz hayrolsun ama birbirinize cok benzettim sizi

Ikinizinde iş bulup çalışmaktan başka şansı yok gibi şu durumda

Bence erkek arkadaşınızın babası haklı adam size bakmak para göndermek zorunda değil , birlikte yaşayabilecek yaşa geldiyseniz kendi geçiminizi de kendiniz sağlamalısınız . Alınmanıza kızmanıza gerek yok yani

Kusura bakma ama haksızsın okulunu dondurmasına izin vermemeliydin bir ikincisi hadi dondurdu ailesinden habersiz nasıl yapar ve sen nasıl ailene haber ver diye baskı yapmazsın anlamıyorum.. Ciddi bir ilişkiniz varsa her şeyine göz yumamazsınız para gelsin ekmek elden su gölden ohh insanları kandırın paralarını yiyin neymiş kpss ye çalışıyoruz.. özel sektörde akşam 8lere kadar çalışıp bi de kpssye hazırlananlar var haberiniz var mı.. iki üç tane dersle sınavı bi arada yürütemiyorsanız zaten o sınavı da kazanacak kapasiteniz olduğunu sanmıyorum açıkçası

Birlikte yaşamanızın iki yolu var. Ya ikiniz de okuyor olacaksınız ve aileleriniz geçiminizi sağlayacak ki bu durumda bile part-time bir işte çalışılabilir. Ya da madem okumuyorsunuz en az biriniz çalışacak ki kimsenin laf etme fırsatı olmasın, siz de ayaklarınız üstünde durun.
Evet anlıyorum geçiş süreçleri çok zordur ve hepimiz yaşıyoruz hayatımızın bir döneminde. Ama ben de bilirim sevgilimle aynı evde yaşamayı şu an. Üstelik onun ikimizi de idare edecek bir maaşı var ama ben okuyorum. İkimiz de ailelerimizle yaşıyoruz üstelik 26 yaşımızda.
Sadece burada anlattıklarına dayanarak söylüyorum bunu; üzgünüm ama babası haklı.
Birlikte yaşama kararı alacak kadar yetişkinsiniz ama kendinizi geçindiremiyorsunuz. Bir yerde bi hata var kısacası.

aynen öle valla hepsine katiliyorum

Istenmeyen gelin olmakla konunun ilgisi yok

Adam oğlum üniversite okuyor derken oğlu evde yatıyor çıkıyor bu bir şoktur

Üstüne kendi oğluna ek olarak elin kızına da bakıyor

Şimdi okulu bırakmasına ben karışmadım diyorsunuz ama buraya da saçma bölümü bıraktı memur olabilecek bölüm başladı demişsiniz

Memur olma zorunluluğu mu var bir an önce işi olsun evlenelim hissiyatı yaratıyor bu babada da bu his oluşmuştum

Oğlum okuyacaktı ama hemen hayata atılmak istiyor diye

Şu beğenmediğiniz bölümü merak ettim ayrıca

Kısa vadede öneri de ders verin broşür dağıtın direklerde yazan tanıtım vs ilanlarına bakın hosteslik yapın çocuk bakın ve iş bulun zira bu aşamaya kadar okuyorum dememişsiniz

kpss denen şeyin ok kolay olmadığının umarım farkındasınızdır. ben kpss ye 2014 eylülde girdim 2015 ekimde atandım. şuan kadrolar şaka gibi .. ayrıca 88 le bile atanamayan bir çok insan var heleki aöf diyorsunuz... yüzlerce mezun arasında mücadele vereceksiniz. yani bunları deme amacım kpss olana kdr çalışmanız lazım. ben kpss ye hazırlanırken bi şirkette part time çalıştım sınavdan sonra ise fulle geçtim. diğer konuda da arkadaşlardan farklı yorum yapamayacağım. 23 yaşına gelmiş iki insanın hele ki evde yaşıyorsa kendi parasını kazanması gerektiğini düşünüyorum. ailemle yaşamama rağmen 19 yaşımdan beri babamdan para almadım. sözlümde 24 yaşında 4 senedir kendi parasını kazanıyor benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…