Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn
evet istenmeyen gelindim 3,5 yıllık evli olmama rağmen halada istenmeyen gelinim...
bu sorunu onlarla görüşmeyerek aştım..
beni istemeyeni ben hiiiç istemem..
hiçte onlara kendimi kabul ettirme,sevdirmeye çalışma yoluna fln gitmedim...
ne onlar beni arar sorar ne ben onları...
evet istenmeyen gelindim 3,5 yıllık evli olmama rağmen halada istenmeyen gelinim...
bu sorunu onlarla görüşmeyerek aştım..
beni istemeyeni ben hiiiç istemem..
hiçte onlara kendimi kabul ettirme,sevdirmeye çalışma yoluna fln gitmedim...
ne onlar beni arar sorar ne ben onları...
Ben! Nişan olmadan bikaç hafta önce eşimin erkek kardeşiyle tartıştığımız için istenmeyen gelin ilan edildim.Bu süreçte ozamanlar sevgilim olan eşim hep benim yanımdaydı.Şimdi hala istenmiyorum aranıp sorulmuyorum evleneli 6 ay olacak ama evimize bile gelmediler ama eşimle mutluyuz önemli olan da bu sanırım.
İnşallah senin sevgilin yanında olur ve aşarsınız canım
peki canım evlilik sürecin nasıl gerçekleşti..öyle bir durumdayım ki istenmeyen gelinim ve sevdigim istenmeyen damat
Ohh en güzeli ben de aynen senin gibiyim evleneli 6 ay oldu aramam sormam onlar da aramaz.Huzur kaçıracaklarına uzakta dursunlar
hmmm zormuş senin durum....
eşimin anne ve babası olmadığı için kopması zor olmadı diğerlerinden...
üstelik benim ailem sorun çıkartmamıştı...
bunlara rağmen ilk 1 yılım kabus gibi geçti eşimin ablası , teyzesi fln fln hen b.ka karıştılar..
eşimde onların doldurmasıyla çok üstüme geldi..
defalarca boşanma aşamasına geldik..
hatta evden kovuldum fln...
nasıl dayanmışım ben bile hayretler içindeyim...
şimdiki aklım olsa hayatta dayanmazdım bu olanlara...
galiba birazda inattı benimki benim mutsuzluğumla mutlu olsunlar istemedim...
gittim eşimin dayısına şikayet ettim bunları..
eşiminde aklı başına geldi o arada...
şimdi yanımda adlarını bile anmaz..
hala "başta ben hata yaptım onları karıştırmakla" der...
senin durumun nedir neden istenmiyosun...
istenmiyorum nasıl evlenicez onu da bilmiyorum ben hiç bir zaman ailesiyle kötü olsun istemezdim ama onlar istemiyorlar ve onlar arkamdan kuyumu kazıyorlar
canım benim neden istenmedigimi bilmiyorum kv nin sanırım kafasında başka kızlar var benim ilişkim 2 yıllık ömrümü yediler iki yılda benim ailemde istemiyor yok yakıştırmıyorum senin yanına diye sevdigimin aileside yakıştırmıyo bizi ne olacak bilmiyorum tek bildigimiz bir şey var biz çok seviyoruz birbirimizi ama işte şu evlenme aşaması bitse görüşmesem de olur bayılmıyorum görüşmeye kv,görümceyle vb. falan bu süreç çok zor görünüyor bana korkmaya başladım nasıl baş ettiniz isteme olayını nasıl atlattın :)
Canım zaten burdaki konuları okursan yüzde 80 eşinin ailesiyle sorunları olan insanlar.Seni severek bayılarak da alsalar mutlaka sorun çıkaracaklardır illa ki,evlenirken olmadı çocuk yaparsın orda sorun çıkar,çıkar da çıkar yani.Anneler oğullarını başkalarıyla paylaşmaya hoşgörüyle bakmadıktan sonra böyle sorunlar hep olacaktır.
Önemli olan sizin anlaşmanız,sevgilin ne düşünüyor bu konuda?
ilk başta istiyolardı canım..
düğünden sonra başladı bizimkiler...
sevgilinin senin yanında olması lazım herşeyden önce..
ama şöyle bişey var ne yazıkki başta ailesini karşısına alan erkekler evlendikten sonra çok değişiyo...
ailemde ailem diye karşına gelirse hiç şaşırma...
Olmaz miyiz tabi olduk
Gencim, ukalalik degil ama normalin ustunde guzelim, universite mezunuyum, egitimli gorgulu bi ailem var..
Ama ilkokul mezunu gormemisin oglu doktor olunca hic bisey kar etmiyor sana yukardan bakiyor akil fukarasi...
Esimle 7 sene flort ettik o surec boyunca istenmedim hatta tehdit telefonlari aldim kv den ve kizkardesi ve yegeninden..
Annemi yeni kaybetmistim o zamanlar..Babama soylemekle tehdit ettiler annemin rahat uyumasini istiyosam ayrilmam gerektigini soylediler..
Esim sagolsun bana sahip cikti da kadin mecburen sustu oturdu
Salak bi ogluna bak bi bana terazinin kimde agir bastigini gor ama yok
İlk nasil baslarsa oyle gidiyor su an kanli bicakliyiz yani asmadik....
Bosu bosuna dusman kazandi akilsiz kari...
Zor bi yola girmissin bence iyi dusun
Sevgiline cok buyuk sorumluluk dusuyor
Esim bu kadar istemeseydi ben coktan ayrilmistim
Kendini cok ortaya atip yipratma derim canim
senin olayına benzer olaylar yaşıyorum bende 2 yıldır.Arkamdan oyunlar oynamalar falan benim korkum onlar degil,ailem onlar istemiyorsa canımıza minnet deyip vermemeleri istemesiydi nişanıydı neler yaşarım diye korkuyorum onun için soruyorum size istemeye nasıl geldiler,nişanda burnundan getirdiler mi ?benimkinin annesi diyomuş ki kendiniz çalar kendiniz oynarsınız demiş ( görümcem olacak bayan arkadaş söyledi banada )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?