Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn
Istenen gelin var mı hiç?
Hiç mi düşünmezler, gelini hem ailesinden hem allah'tan emanet aldıklarını ?...
Gelinle yaşıtmış gibi aşık atan kaynanalar-pederler, sanki anasını babasını elinden alacaklarmış gibi kıskançlık krizine giren görümcekler...
Paylaşılamayanın ne olduğunu çözebilen beri gelsin.
Evet bende evlenmeden önce kaynanam tarafından istenmeyen gelindim,evlenmeden önce kaynanam eşim ile evlenmeyeyim diye oğlunu bana hep kötülerdi, seni döver derdi falan filan , evlendikten sonra sordum anne neden öle diyordun bana diye
ben o zaman oğlumu sana övseydim en ufak tartışmanızda oğlum böyle şöyle derdin dedi. ya ayrılsaydık anne dedim , benim lafımla ayrılmicağınızı birbirinizden kopamicağınızı biliyordum dedi. kaynanam yanımda kalıyor yazları köye gidiyor kışları yanımda. çok çok çok mutluluk birbirimiz ile onu ok seviyorum bazı tartışmalarımız olsada birbirimizden hiç vazgeçemiyoruz kırılsakta hemen barışırız. kaynana diyalogları bölümünde yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz kızlar.Bu arada kaynanam geldi şuan yanımda çooooooooooooooook mutluyum onu öyle çok özlemişim ki
var var benim elti afedersiniz k. yalıyorlar
maşallah size allah bozmasıın
şans, kader, kısmet
olaya hiç bu yönden bakmamıştım.aksine bazı insanların tuttuğu dalı kuruttugunu düşünüyorum
merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn
Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn
senin olayına benzer olaylar yaşıyorum bende 2 yıldır.Arkamdan oyunlar oynamalar falan benim korkum onlar degil,ailem onlar istemiyorsa canımıza minnet deyip vermemeleri istemesiydi nişanıydı neler yaşarım diye korkuyorum onun için soruyorum size istemeye nasıl geldiler,nişanda burnundan getirdiler mi ?benimkinin annesi diyomuş ki kendiniz çalar kendiniz oynarsınız demiş ( görümcem olacak bayan arkadaş söyledi banada )
sizinle çok benzer bir durumun içerisindeyim bir yılı aşkın süredir ,sevgiliniz ve ailesiyle ilgili olayı ne yaptınız çok merak ediyorum bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum tecrübelerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?