Istenmeyen gelin oldunuz mu ?

ben de hiçbi zaman istenmedim.
eşimin anası olacak karı 40 yıl önce köyden şehire gelmiş ama köydeki gibi kalmış o kafa, zır cahil.
biz evlenecekken ne nişandan önce aradı sordu ne düğünden önce, beni hep yok saydı mecburen baktı yüzüme.
ben de eşimin hatrına evlendikten sonra bi iki ay görüştüm
sonra da ortada hiçbişey yokken onun bu süs bitkisi haline bana da yaptığı dış kapının dış mandalı muamelesine
katlanmamam gerektiğini düşündüm ve kestim ilişkiyi.
aylardır ne arayıp ne soruyorum onlar da beni aramıyo, ben gitmeyince oğullarını da göremiyolar ne zamandır ohh iyi oldu
böyle huzurluyum yani bence bi sorun yok ne demişler en iyi kaynana ölü kaynana

Bide istiyormuş gibi yapıp istemeyenler var Allah onlardanda korusun öylesi daha da zor siz istiyor sanıyorsunuz ama farkettirmeden sorun çıkarıyor

Bence zor bir durum. Ayrıca eşinin ailesiyle görüşmeyen arkadaşlar bence bu geçici bir çözüm, görüşme nereye kadar görüşmeyeceksin herkes gönüllü olursa hersey çok daha güzel olur.

Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn

Evet bende evlenmeden önce kaynanam tarafından istenmeyen gelindim,evlenmeden önce kaynanam eşim ile evlenmeyeyim diye oğlunu bana hep kötülerdi, seni döver derdi falan filan , evlendikten sonra sordum anne neden öle diyordun bana diye
ben o zaman oğlumu sana övseydim en ufak tartışmanızda oğlum böyle şöyle derdin dedi. ya ayrılsaydık anne dedim , benim lafımla ayrılmicağınızı birbirinizden kopamicağınızı biliyordum dedi. kaynanam yanımda kalıyor yazları köye gidiyor kışları yanımda. çok çok çok mutluluk birbirimiz ile onu ok seviyorum bazı tartışmalarımız olsada birbirimizden hiç vazgeçemiyoruz kırılsakta hemen barışırız. kaynana diyalogları bölümünde yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz kızlar.Bu arada kaynanam geldi şuan yanımda çooooooooooooooook mutluyum onu öyle çok özlemişim ki

var var benim elti afedersiniz k. yalıyorlar

maşallah size allah bozmasıın

olaya hiç bu yönden bakmamıştım. aksine bazı insanların tuttuğu dalı kuruttugunu düşünüyorum

işte şans diyorum ya
bi laf var da burdan söylenmez
neyse dur söyliym elalemi talih bizi kör salih derler bizim ordaaa

merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn

oldum canım oldum 10 yılldırda hala istenmeyen gelinim !!
öle geldi öle gidiyo bi türlü iyi olamadım
olmadımda bide o kadar iyiyken herşeylerine he derken
olmadım ya
eltim çaçarozzz
fenaaa

ama o bitane gelin hala öle

sendede öle durum varsa çok iyi kararını ver her şey baştannnnn baştan
ahhhh keşke şimdiki aklım olsaydı tak sepeti koluna herkez kendi yoluna aşkkk meşkk bi yerden sonra fayda etmiyor
yerini hüsrab acı dedşkodu mutsuzluk huzursuz bir ortamda çocuklarını büyütmekle kalıyosun
çok iyi adımını at kara ver hayat senin ve sen birdaha ilklerini yaşayamıcaksın

Sancılı bir süreç bu durumlar umarım karşılıklı anlayışla çözülür tüm olumsuzluklar

Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn

umarım evlenmezsin.Çünkü hep öyle sürüp gidiyorrrrrrrrrrrrrrr.Onların fikri değişmiyor ve eşinle ilişkin de kötü oluyor.İnan bana

Hayır anlamıyorum ki istememe sebepleri ne?

Sonuçta erkeklerin de kadınların da birçoğu evlenmeden önce başkalarıyla görüşüyorlar, ilişki kuruyorlar ve illa ki biri tarafından istenmeyebiliyor insan. Yada ilişkide hata yapan taraf olabiliyor, yürütemeyebiliyor. Hani oğullar kusursuz da gelinlerde mi hep kusur?

Yada kendileri oğullarını bir oğul olarak iyi görüyorlar, kocalıklarını da mükemmel yorumlayıp gelinlerin kendi oğullarını hak etmediğine mi inanıyorlar? Hayret yani.

Kadının annesi kızının evine doğru dürüst ya gelmez, yada gelse de işlenir bir şekilde yardım etmeye çalışır, açıkları kapatmak için uğraşır genelde. Erkek tarafında bir eleştirme, açık buldumu üstüne gitme huyu var. Hatta hem kız evladı hem erkek evladı olan annelerde bile bu durum var. Kendi kızına farklı, oğluna farklı muamele.

İstisnalar var tabii ama yani bu kadar istenmeyen gelin meselesi de boşa değil..

bende istenmeyen gelindim canım.olay eşte bitiyor.ilk iki sene çok yakın oturuyoduk çok sorunlar yaşandı eşimde bıktı kavga gürültüden şimdi biraz uzak bir semte taşındık ayda bir anca görüşüyom görüştüğümde de bende yüzlerine gülüyom.hatta arkalarından eşimle ettikleri lafları söyleyip gülüşüyoz artık

sizinle çok benzer bir durumun içerisindeyim bir yılı aşkın süredir ,sevgiliniz ve ailesiyle ilgili olayı ne yaptınız çok merak ediyorum bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum tecrübelerinizle

Selam bende istenmeyen bir gelinim maalesef 4 yildir evliyim.Esimle universite 3te tanistik 5 yil sonrada evlendik.Ama istenmeyen gelinseniz agzinizla kus tutsaniz karsi tarafa yaranamazsiniz.Hani derler ya balik bastan kokar ama ask sarhosu oluca gercekleri gormezden geliyoruz hep.Ben 5 yil boyunca 5 kez bile telefonla aranmadim.Sozden sonra evimize dugune kadar adim atmadilar kayinvalidemler.Herkes kusmunuz diyorlardi.Nisan yapilmadi.Kina gecesindeki kuafor parasini bile benim aileme odetmek istediler guya adetleri oyleymis.Esyalarim istedigim gibi alinmadi. Bebegim oldu bana dogru durust vermediler bile ust katta oturuyorlar herseye cok karisiyorlar.En sonunda ben bebegimin dogumundan sonra agir depresyon gecirdim tedavi gordum bebegimi bile emziremedim.Su an yasadiklarimi hatirladikca yeniden yasiyorum sanki bu satirlari yazarken ellerim titriyor.Oysa hic bir sorun yasamamistik ben saygimi hic bozmadim onlara karsi tek istegim beni kizlari yerine koymalariydi kizlari yok esim bir de kaynim var.

Pazar gunu oglumun dogum gunu gecen sene 1.yas gununu kayinvalidemler kutladi herseyi onlar organize ettiler kimin gelecegine kadar kardeslerini cagirdi dogum gunune agiz ucuylada benim ailemi cagirdilar.Zaten benim evde yaptik dogum gununu.Bu yil biz sadece esim ve oglumla kutlamak istemistik dogum gununu yine kayinvalidem kendi kardeslerini cagirdi.Bana da fazla kalabalik olmasin diyor.Benim ailem kalabalik 10 kisiler annemler ablamlar ve abimler.Bende sinirlendim esimle tartistim biraz once.Ona da kizdim dedim ki annene sen niye demedin anne birakta bizim eve kimin gelecegine de biz karar verelim istersen deseydin sen de ordaydin diyorum tik yok.Gerci esim hep yanimda oldu bugune kadar onlari biliyorda ne yapsin o da bi sey yapmiyor.Ailesi sonucta

Iste bu bnm bamtelime dokunan tek konu..
2 yil olucak cnm bnm istenmeme nedenimi de hala anlayamadim..Eşimde anlayamadi..
Uzun dusunmelerimz sonunda bulduk..
Meger bu bi hastalikmis..kendi kocasindan gormedigini oglu karisina yaptiginda gelinini kuma gibi gorme sendromu..
7 aydir gorusmuyorm tamamen koptu irtibat..o gun esim soyledi 2 aydir oda gorusmuyormus annesiyle ben annemden sogudum artik bıktım dedi..evlendikten bi sure sonrda esim annemde gormedigim sefkati sende gordum dmsti ..
Bu arada kimseyle sorunm yoktu herkesle aram iyiydi esimin akrabalariyla ama bir insan hepsiyle arami bozdu kimseyle gorusmuyorum..kimbilir hakkimda neler konusuyolar umrumda mi dgl ..dusun esim bile kendi annesinden vazgectiysee..yaptiklarini kadinin...
Iki yol var ya esin seninle olur ki bi tek o zmn mutlu olursun
Yada Allah yardmcn olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…