- 26 Nisan 2015
- 91
- 35
- 18
- Konu Sahibi Hiddensugar
-
Arkadaşlar benim ki büyük bir sorun değil ama yinede konu açmak istedim. Arkadaşlar biz 5-6 günlüğüne tatile gidicez. Bir komşu var ben pek sevmem ama annem sever annem o komşuyu çağırmış ama hiş hoşlanmam o kadından sonra kadın annem davet etmeden annesini çağırmış gelcek demiş annem birşey diyememiş. Şimdi kadının bir kardeşi var o da gelecekmiş bir günlüğüne dedi. Onu istemedim ben annem demiş o da bir günlüğüne gelcek diyince annem bişey diyememiş sence ne yapmalıyım?
ben olsam çok sağlam bir mazeret bulur onları ekerim.. yüzsüzlüğe verilecek en iyi tepki bu.. senede 1 kere gideceğim yere neden sevmediğim tiplerle giderek kendime zehir edeyim ki..
Ben olsam derdim ama annem böyle bir şey malesef yapmaz.ben olsam çok sağlam bir mazeret bulur onları ekerim.. yüzsüzlüğe verilecek en iyi tepki bu.. senede 1 kere gideceğim yere neden sevmediğim tiplerle giderek kendime zehir edeyim ki..
Malesef bir evOtele mi gidiyorsunuz yazliga mi?yazliksa sorun olur haklisin ama otel pansiyon falansa gelsin surekli bir sorun teskil etmez bence birakirsin kendi haline sen esinle takilirsin
Evi tutan biz olduğumuz içi malesef öyle şans yokSiz gitmeyin. .
Öyle olacak muhtemelAnnenizin bu saatten sonra iptal etme şansı yok sanırım.
Komşunuz da baya görgüsüzlük yapmış oldu olcak sülalesini çağırsaydı.
Bir daha ki tatil planında annenizle konuşursunuz dahil etmezsiniz o kişiyi.
Ben 15 yaşındayım annem abim birde ben bir de o komşuYaşlar kaç siz kim kim gideceksiniz
Bizim komşular da gittiler geçen sene bu sene de bozuştular o tatil sonrası
OffEvi tutan biz olduğumuz içi malesef öyle şans yok
Olur gelin vallaKenara kayın bende geliyorum hatta yanımda yedi göbek sülalemide getiriyorum sorun olmaz dime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?