- 26 Nisan 2015
- 91
- 35
- 18
- Konu Sahibi Hiddensugar
-
Sadece iş konusunda pek bir sorun yok işleri ben yapmam genellikle denizde olcam ama yinede istemiyorum.Otel olsa iyiydi ama evdeysen yandın o tatil sana zehir olur şimdi tek kız sensin ev işi sofra falan hep sana bakacaklar bence sen yandın hele öyle densiz bi insanla tatil hiç çekilmez
Maksat yeşillik olsun :) gerçi yinede istenmeyen komşu kadar olamayız ama :)Olur gelin valla
Inşallah öyle olur yani ben böyle kendini bilmez bir insandan hersey beklerim ama hadi hayırlısı :) istememen gayet normal yani bende olsam bende istemem daha doğrusu rahat edemem yani elalemin yanında :))Sadece iş konusunda pek bir sorun yok işleri ben yapmam genellikle denizde olcam ama yinede istemiyorum.
Evet zaten en büyük sorun rahat edememekInşallah öyle olur yani ben böyle kendini bilmez bir insandan hersey beklerim ama hadi hayırlısı :) istememen gayet normal yani bende olsam bende istemem daha doğrusu rahat edemem yani elalemin yanında :))
Insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek ama artık dediğin gibi yapacaksın hiç umursama o yokmuş gibi davran kafana göre çık gez Toz pek evde durma bişey demeye kalkarsada ben gencim ne işim var evde falan dersin olur biter artık kaç gün kalacak ki sizinle bari fazla değilse sıkarsın dişiniEvet zaten en büyük sorun rahat edememek
Evet takmamaya çalışcam öyle zaten biz 5-6günlüğüne ev tuttuk pek fazla değilInsan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek ama artık dediğin gibi yapacaksın hiç umursama o yokmuş gibi davran kafana göre çık gez Toz pek evde durma bişey demeye kalkarsada ben gencim ne işim var evde falan dersin olur biter artık kaç gün kalacak ki sizinle bari fazla değilse sıkarsın dişini
Arkadaşlar benim ki büyük bir sorun değil ama yinede konu açmak istedim. Arkadaşlar biz 5-6 günlüğüne tatile gidicez. Bir komşu var ben pek sevmem ama annem sever annem o komşuyu çağırmış ama hiş hoşlanmam o kadından sonra kadın annem davet etmeden annesini çağırmış gelcek demiş annem birşey diyememiş. Şimdi kadının bir kardeşi var o da gelecekmiş bir günlüğüne dedi. Onu istemedim ben annem demiş o da bir günlüğüne gelcek diyince annem bişey diyememiş sence ne yapmalıyım?
Merhaba konuyu yorumlara kapatabilir misiniz?Daha gelmek isteyen yok mu :)
Kolay gelsin o zman size emin ol annende rahat edemez ve bir daha çağirmazEvet takmamaya çalışcam öyle zaten biz 5-6günlüğüne ev tuttuk pek fazla değil
aNNEM ÇAĞIRMAZ DA ANNEMİN SIKILACAĞINI PEK DÜŞÜNMÜYOR O KIZI SEVİYORKolay gelsin o zman size emin ol annende rahat edemez ve bir daha çağirmaz
Bu editör mü yorumları kapatacak?
Bolumle ilgili editor gordugunde geri donus yapip aciklama yapar size.Bu editör mü yorumları kapatacak?
tamam teşekkürlerBolumle ilgili editor gordugunde geri donus yapip aciklama yapar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?