• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen kişiyle tatil

Sadece iş konusunda pek bir sorun yok işleri ben yapmam genellikle denizde olcam ama yinede istemiyorum.
Inşallah öyle olur yani ben böyle kendini bilmez bir insandan hersey beklerim ama hadi hayırlısı :) istememen gayet normal yani bende olsam bende istemem daha doğrusu rahat edemem yani elalemin yanında :))

Evet zaten en büyük sorun rahat edememek
Insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek ama artık dediğin gibi yapacaksın hiç umursama o yokmuş gibi davran kafana göre çık gez Toz pek evde durma bişey demeye kalkarsada ben gencim ne işim var evde falan dersin olur biter artık kaç gün kalacak ki sizinle bari fazla değilse sıkarsın dişini

Insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecek ama artık dediğin gibi yapacaksın hiç umursama o yokmuş gibi davran kafana göre çık gez Toz pek evde durma bişey demeye kalkarsada ben gencim ne işim var evde falan dersin olur biter artık kaç gün kalacak ki sizinle bari fazla değilse sıkarsın dişini
Evet takmamaya çalışcam öyle zaten biz 5-6günlüğüne ev tuttuk pek fazla değil

Arkadaşlar benim ki büyük bir sorun değil ama yinede konu açmak istedim. Arkadaşlar biz 5-6 günlüğüne tatile gidicez. Bir komşu var ben pek sevmem ama annem sever annem o komşuyu çağırmış ama hiş hoşlanmam o kadından sonra kadın annem davet etmeden annesini çağırmış gelcek demiş annem birşey diyememiş. Şimdi kadının bir kardeşi var o da gelecekmiş bir günlüğüne dedi. Onu istemedim ben annem demiş o da bir günlüğüne gelcek diyince annem bişey diyememiş sence ne yapmalıyım?

Annene bir daha bizden habersiz başkalarını çağırma de..

Back
X