- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Yok börülce yok, baktım iyice ama tekrar boşaltıcam galiba dolaplarıBakliyatlara iyi baktınız mı,gözden kaçmıştır belki?
Börülce var mı evde,o çabuk güveleniyor?
Camda mı bakliyatlar?
Kesin onlardan geliyordur.
Ceviz var aslında evde ama ona bakmadım sanırım bide ona bakayım, herşeyi buzdolabına kaldırmak da çok zor olur çok kalabalık olur dolap ya başka yapabileceğim bişey yok muBakliyatlar ve ceviz çabuk güveleniyor. Ben makarna ve baharatlar dahil paketi açılan her şeyi buzdolabına kaldiriyorum yaz mevsiminde.
Çoğunluğu cam kavanozlarda aslında ama kurtçuk da görmüyorum ki hep kelebek. Elektrikli süpürgeyle çekiyorum ama ordan geri çıkarlar mı yaaaMutfakta cam kapta saklamadigin,paketi acilmis bir bakliyatin falan varsa ondan olabilir.Gida urunlerinden birindedir yani. Bir goz at bakalim. Benim cekirdek posetinde olusmustu gecen sene. Ondan kurtulunca bir daha gormedim.
Bence de boşaltınYok börülce yok, baktım iyice ama tekrar boşaltıcam galiba dolapları
Ay küçük çocukla da o kadar zor ki bidaha boşalt yerleştir, neyse inşallah kurtulurum da teşekkür ederim yorumunuz içinBence de boşaltın
Camda olsun hepsi.
Hatta çok sıcaksa buzdolabında olsun.
ilk defa duyuyorum bunu gerçekten çözüm olacaksa bunu yaparım valla çünkü bıkkınlık verdi bu kelebekler bana yaBizimde bakliyatlarda oluyordu yazın,ne vakumlu cam kavanozlar, ne o,ne bu.
Adanada yaşayanların tümm bakliyatlarını yazın pet şişelerde sakladıklarını ve asla güve kelebeği olmadığını okudum internette.
Denedim 1.5 lt ve 1lt pet şişelerinde iki senedir tüm bakliyatlarımı saklıyorum ve gerçekten o kelebeklerden eser yok artık.
Dünyanın bulguru pirinci vs baklıyatımı dökmüşümdür,bu yöntemden önce.
Salonumla mutfağım yakınlar o yüzden salonda ve mutfakta gördüm sadece iki gündür süpürgeye çekip çekip duruyorum nerden geldiklerinide bulamadım, kıyafet falan da yiyorlarmış heralde internetten araştırıyim dedim de heryerde olabilme potansiyelleri var resmenBenim de yatak odama dadandılar.
3-4 tane çıktı dün.
Sanırım cam açıkken girip saklanıyorlar, gece de ortaya çıkıyorlar.
Evinizin her tarafında varsa diğer arkadaşların dediği gibi bakliyatlara bir bakın.
Olmadı açık pencerelerden falan giriyorlardır .
bende ilk duydum inanamadım ama denedim gerçekten yoklar.B
ilk defa duyuyorum bunu gerçekten çözüm olacaksa bunu yaparım valla çünkü bıkkınlık verdi bu kelebekler bana ya
Kaynagini bulman lazim. Ne kelebeklenmisse o bulunup atilacak baska care yok. Benim cekirdek poseti kelebek doluyduÇoğunluğu cam kavanozlarda aslında ama kurtçuk da görmüyorum ki hep kelebek. Elektrikli süpürgeyle çekiyorum ama ordan geri çıkarlar mı yaaa
Cevizmiş yaaa attım şimdi. Uzun bi süre ceviz görmek istemiyorumKaynagini bulman lazim. Ne kelebeklenmisse o bulunup atilacak baska care yok. Benim cekirdek poseti kelebek doluydu
Bende küçük hayvanlara karşı böcek sinek kelebek bi takıntı var, yani böcek görünce korkmuyorum mesela ama huylanıyorum kaşıntı tutuyo. Şimdi kelebekler bana ızdırap oldu o yüzden. Araştırıyorum iki saattir internetten çörek otu, lavanta, biberiye falan gibi şeyler bulabildim ama işe yarar mı bi fikrim yok. Bide evde küçük çocuk var alerji de yapıyormuş bu kelebekler, iyice dert edindim kendime.Geçmiş olsun. Ne yazık ki havalar ısınmaya başlayınca bende de çıkıyor o kelebekler. Mutfak dolaplarını, balkondaki gıda dolabını tümüyle indirip tek tek kontrol ediyorum ama kaynağını bulamıyorum. Biz alıştık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?