Kardeşimin 5,5 yaşında bir oğlu var, içimi tüketiyor resmen
Kırmaz dökmez ama hiç susmuyor, kendisini büyüklerle arkadaş sanıyor, onun olduğu ortamda kimse kimseyle konuşamıyor
Şımarık, küfürbaz hiç sevmediğim bir çocuk tipi
Kardeşime göre onun etrafında dönüyor, çocuktan başka hiç bir konumuz yok
Bu işin bir de baba tarafı var, 5,5 yaş erkek çocuğunun babasıyla vakit geçirmesi gereken dönem ama baba hiç oralı değil
Ben ki yeğenlerimin gözüne bakarım, hepsi çok kıymetlidir ama bu çocuğu göresim yok, bu yüzden kardeşimle de minimum seviyede görüşüyoruz. Özgüvenli olsun diyor ama bu özgüven değil bence, kardeşim ve eltileri hepsi aynı binada oturuyor, aslan oğlum, paşa oğlum, evimizin erkeği oğlum diye diye hepsi bir arada manyak ettiler çocuğu, içlerinde kızları olanlar var onlar hiç adam sınıfına koyulmuyor resmen ayrımcılık var. Bir ay önce ikinci oğlunu doğurdu kardeşim, oğlan oğlan diye deli oldular, acıyorum bu çocuklara, bu tiplerin yüzünden çocuk olamıyorlar çünkü ve tabii haliyle istenmiyorlar. Dediğim gibi kardeşimle çok az görüşüyoruz, hem kafam kaldırmıyor, hem de sinirleniyorum. Kırk yılda bir bütün aile bir araya geliyoruz ama bir saat muhabbet edemiyoruz paşasının yüzünden, çok sinir bozucu