İstenmiyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden

Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Çok bile dayandın zorunlu, ben daha erken sorun yaşamaya başlarsın diye beklemiştim 🙄
Normal davran, ortada bir sorun olacak olay yok.

Neden anlattın ki kimseye güçsüz tarafını gösterme lütfen ...ben de çok konuşurum ama kendimle ilgili her şeyi anlatmam nneYse olmuş artık normal iş arkadaşı gibi davranmaya devam edin

Yok elbette ama çok samimiyet kurunca olmuyor ya ;(
Orası iş yeri sizlerin ekmek teknesi niye samimiyet ararsınız ki zaten iş yerlerinde ben anlamıyorum. Bazıları işten çok arkadaşlık edinmeye gidiyor galiba ha tabi arkadaşında olur ama iş başka arkadaşlık başka samimiyete gerek yok iş yerinde her zaman resmi olmalısın.

Niye anlatıyosun ki öyle herkese her şeyini
Arkasından konuşturmayı seviyor insanları ve bu anlatılan şeyler de insanlarda asla iyi intiba bırakmaz.
Bizim işyerine gelse bu tipte birisi ve bana anlatsa hakkında düşünecegim şey boşboğaz birisi oldugu ve asla samimiyet kurmamam gereken birisi olduğu olurdu
Hatta deli mi ne derim.
Ne gereksiz şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X