- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi zorunlualann
Bi kere çağırmadılar diye dert ediniyorsan sen ohoo bu hayatı çok zor yaşarsın. Belki onlarda kk'dan biridir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka gibisin yaYa bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
12 degilmiydi oZorunlu bi karar ver. Ya bize anlat ya onlara, herkesi cinsel hayatın eski sevgililerin 11 santimliğin hakkında bilgilendirmenin anlamı yok tüm dünya biliyor. Ya biz ya onlar, seçimini yap
12 santim parmak olmaz dediler de o zaman 10 santim bile olabilir demişti12 degilmiydi o![]()
Bu kız benim psikolojimi bozuyo hergun acaba hangi konuyla bugün sinir bozacak die aklıma gelio simdi üşenmesem gidip en uzun parmağım kaç cm die bakcam tövbe yarabbi12 santim parmak olmaz dediler de o zaman 10 santim bile olabilir demişti![]()
İş arkadaşlarına usuleten buyurun gelin denir, onlar da müsait olursak geliriz Allah mesut etsin derler olur biter. Günün çoğunu beraber geçirdiğin insanlar neticede.Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Arkadaşlarım var ama onlarda kendi derdindeŞimdi açtığın konuları okudum da sana ne denirse densin boş bana eskiden tanıştığım birini hatırlatıyorsun. O da bana soru sorardı yapma saçmalama deyince duymazdan gelirdi. Beyninden şüphe ederdim. Obsesifsin. Tedavi ol dense de olmazsın çünkü aslında burada yazılanları umursadığını hiç sanmıyorum anlatacak kimsen olmadığı için buraya yazıyorsun. Cidden bu hayatta samimi olduğun kimse yok. Üzüldüm.
Bence ilk iş günü poğaça bisküvi, ne olursa yiyecek bir şey ikram edin. Öğleden sonra saat 3 civarı. İşe yarayacaktır...Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Ben bunu yaptım bir gün. En uzun parmağım 8 cm geliyor. Uzun boylu bir kadınsa hadi olsun olsun 10 cm olsun. 12 cm parmak için Smeagol gibi ellere sahip olmak lazımBu kız benim psikolojimi bozuyo hergun acaba hangi konuyla bugün sinir bozacak die aklıma gelio simdi üşenmesem gidip en uzun parmağım kaç cm die bakcam tövbe yarabbi![]()
Ay mevzunun oncesini bilmiyorum ama olcmeyi seven biri olarak ahshd hemen en uzun parmagimi olctum.Ben bunu yaptım bir gün. En uzun parmağım 8 cm geliyor. Uzun boylu bir kadınsa hadi olsun olsun 10 cm olsun. 12 cm parmak için Smeagol gibi ellere sahip olmak lazım
İyi halt ettin.Ya bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Paylaşmayı seviyor Zorunlu ne yapsın.![]()
Eskiden benim yaptığım hatayı yapmışsın. Sonu pişmanlık söylim. İnsanlar sonra bunlardan seni vurmaya kalkarlar neye uğradığını şaşırırsın.Ya bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.