- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi zorunlualann
ben tekrar yazacağım. siz trolsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Esim derken? Evlendiniz mi?eşimin işini
Ya bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Hangi eşin zorunlu?Hayır öyle belli başlı şeylerden bahsettim işte kv yakın yaşadığımızı eşimin işini , yemek yapamadığını yani bunları sordukları için açıkçası
kaprisli,bulunmaz hint kumaşı ifadesi size çok uyuyor.Hayır öyle belli başlı şeylerden bahsettim işte kv yakın yaşadığımızı eşimin işini , yemek yapamadığını yani bunları sordukları için açıkçası
Nikahlandı ya.Hangi eşin zorunlu?![]()
Yaptı yapacağını diyosun. Bravoooı patlak tekerlek gibi yuvarlansın şimdi ohhh maceraya gelNikahlandı ya.
Geçen gün nikah kombini vardı :)
OhaYa bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Yok elbette ama çok samimiyet kurunca olmuyor ya ;(
Tamam da yavrum, samimiyet kurmak böyle bir şey değilYa bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
O masada dedikodunun döndüğüne yemin edebilirim ama kanitlayamamArkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Detay vermeyi seviyor Zorunlu ama cinsel hayatını da anlatmazsın kimseye yani. Öyledir umarım.
Paylaşmayı seviyor Zorunlu ne yapsın.Kadına fotoğraf gösterirken nişanlısına gönderdiği nude’u gösterdi ayol ne diyorsunuz siz.
Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum