İstenmiyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden

Cok ayip etmisler zorunlucum. Oysa millet ise degil senin egona calismak icin ise gidiyor. Sen yemege gitmeyince yemeden icmeden kesilmeleri lazimdi, olmadi ozel davet mektubu gondermeleri lazimdi. Hay Allah ya bu insanlar neden boyle acep 🙄 hem dugunune cagirmak isteme, hem her seyi anlat valla ayip etmissin zorunlucum ya. Hic olmadi partiye falan cagirsaydin. Hayir ozel tasarim gelinlikle mahalle dugunu yapmayi dusunmuyorsundur umarim sana hic yakismaz.

Kitap okuyun.
Hayır öyle belli başlı şeylerden bahsettim işte kv yakın yaşadığımızı eşimin işini , yemek yapamadığını yani bunları sordukları için açıkçası
kaprisli,bulunmaz hint kumaşı ifadesi size çok uyuyor.
Bunlar sıradan muhabbetler,yemeğe gittiler ama çagırmadılar ozaman düğüne gelemezler kaprisine girmeye gerek yok.
Dügün sonrası çalışma arkadaşlarınızla yüz yüze bakacaksınız

Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
O masada dedikodunun döndüğüne yemin edebilirim ama kanitlayamam😁

Detay vermeyi seviyor Zorunlu ama cinsel hayatını da anlatmazsın kimseye yani. Öyledir umarım.

Kadına fotoğraf gösterirken nişanlısına gönderdiği nude’u gösterdi ayol ne diyorsunuz siz.

Eğer buraya açtığın konular gerçekse bence bir psikoloğa git ve sosyal anlamda sorunluyum, nerde ne yapılır kimle nasıl konuşulur bilmiyorum de. bununla ilgili bir tedavi şekli varsa sen bu tedaviyi ol. Küçüklükten edinmen gereken oturmayı kalkmayı bilmek, adap tarzı şeyleri edinmemişsin. Senden yaşça bayağı büyüğüm sanırım, bence nasihatimi dinle

Adı üstünde iş.
Yarın işten ayrılsan hiçbiri olmayacak hayatında.
Bukadar takma, herkesede hayat hikayeni anlatma.
Mesafe herzaman iyidir.
Yapacağın şey biraz silkelenip kendine gelmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X