İstenmiyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkasından konuşturmayı seviyor insanları ve bu anlatılan şeyler de insanlarda asla iyi intiba bırakmaz.
Bizim işyerine gelse bu tipte birisi ve bana anlatsa hakkında düşünecegim şey boşboğaz birisi oldugu ve asla samimiyet kurmamam gereken birisi olarak algılarım.
Hatta deli mi ne derim.
Ne gereksiz şeyler.
Bence de.
Davranışları hiç tutarlı değil. Bir türlü oturaklı davranamıyor dengeli davransa mesafeli olsa böyle şeylerle hiç uğraşmaz

Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Senin çevreni gerçekten çok merak ediyorum Zorunlu.
Çocukluktan, okuldan filan böyle uzun yıllık eski arkadaşın yok mu hiç? Yakın arkadaşın? Annenle dertleşmiyor musun hiç?

Ya bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Yavrum sen deli misin divane misin ya, neden yani, cidden neden? Ne umarak, ne bekleyerek döküyorsun tanımadığın insanlara hayatını? Çok konuşan, çok dökülen itibar kaybediyor anında, ciddiye alınmıyor, şimdi bu olmadıysa bile bu gidişle olur, yapma gözünü seveyim ya.
Şu an en yakınlarımdan olan iki arkadaşımla işyerinde tanışmıştık yıllar önce, zamanla samimi olduk, güldük eğlendik, dışarda da görüştük ama ben boşanma olayımı taa ne kadar zaman sonra söyledim. Niye güvenmeden etmeden özelimi dökeyim ki? Ha ayıp değil bi şey değil ama paylaşmam arkadaş, bugün de yeni bi ortama girince hayatımı dökmüyorum ortaya. Az ketum olun, insanlarla her şeyi konuşmak samimiyet demek değildir.

Son düzenleme:
Senin tek derdin var ilgi ben artık çözdüm düğüne de tam tersi daha çok dikkat çekeceğin için çağırmak istemiyorsun
Insallah çabucak çözüp istemiyorlardir ben hak veririm ve senin gibi garip birini etrafımda istemem.
Sandığın kadar önemli değilsin öylesine bir çalışansin açıkçası üzerinde düşündüklerini bile sanmıyorum

Ama Zorunlucum sifirdan temiz bir baslangic yapmak icin aldin basini tayin istedin, bir dunya borcuna borc ekledin, yeni is yerini de eski sevmedigine cevirmenin bir anlami var miydi? Yine mutsuz olacaksin, bu sefer evleniyorsun da is yerinden kacabilecek misin bakalim
Hayır öyle belli başlı şeylerden bahsettim işte kv yakın yaşadığımızı eşimin işini , yemek yapamadığını yani bunları sordukları için açıkçası

Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorum 🤷‍♀️ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
Evladım aklından zorunmu var senin neden anlatıyorsun özel hayatını bu insanları daha yeni tanıyorsun bırak anlatma .
Gel burada anlat sıkıntılarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X