istenmiyorsa...

çare mi istiyorsunuz? yaptıracaksınız güzel bir çiçek, alacaksınız elinize tatlınızı gideceksiniz iftara.. davetiye beklemeyeceksiniz, insanları kırmayacaksınız, biraz alttan almayı öğreneceksiniz.. ha bir de gelinlik, damatlık, o bunu yaptı, şu onu yaptı demeyeceksiniz.. alın size çare.. ha elbette bunu dinlemeyeceksiniz ama olsun, terslenmeyi göze alarak yaptım bir hata bakalım :27:

buraya konu açmam herseyide kabulleneceğim anlamına gelmiyor.bence yüklenmeye gerek yok fikri olan söylesin ama yukarıdan yukarıdan konuşmalar iğnelemeler daha önceki konularım da cevap vermiyordum böyle yapanlara ama yeter insanı konudan uzaklaştırıyorlar...kendileri yapınca bişey yok bize gelince tersliyormuşum kabaymısım...laf lafı yenmez arkadaşlar kusura bakmayın...

çare mi istiyorsunuz? yaptıracaksınız güzel bir çiçek, alacaksınız elinize tatlınızı gideceksiniz iftara.. davetiye beklemeyeceksiniz, insanları kırmayacaksınız, biraz alttan almayı öğreneceksiniz.. ha bir de gelinlik, damatlık, o bunu yaptı, şu onu yaptı demeyeceksiniz.. alın size çare.. ha elbette bunu dinlemeyeceksiniz ama olsun, terslenmeyi göze alarak yaptım bir hata bakalım :27:[/QUOT

aşağılamadan fikir veren kımseyı terslemem...eleştiriye açığım ama akabin de yapıcı şeyler olsun...sadece laf edipte orda bıraktıktan sonra bunu kabul edemem.ben burda böyle linç girişimlerini cok gördüm hem de daha ağırları yapıldı anlamadan dinlemeden.laf lafı yenmez.fikriniz için teşekkürler...

çare mi istiyorsunuz? yaptıracaksınız güzel bir çiçek, alacaksınız elinize tatlınızı gideceksiniz iftara.. davetiye beklemeyeceksiniz, insanları kırmayacaksınız, biraz alttan almayı öğreneceksiniz.. ha bir de gelinlik, damatlık, o bunu yaptı, şu onu yaptı demeyeceksiniz.. alın size çare.. ha elbette bunu dinlemeyeceksiniz ama olsun, terslenmeyi göze alarak yaptım bir hata bakalım :27:
bence deyilen care iyi bir care Ramazanda kimse kus kalmaz herkes barisir kucukler hep buyuklerin ellerinden opmeye gider bence dogru diyor arkadas ara bugun iftarda size gelicez elinizi opmeye de va guler yuzunle git sen borcundan cikmis olursun bitanem gerisi onlara bide Allaha kalmis insallah sen gitdikden sonra hersey yoluna girmis olur

buraya konu açmam herseyide kabulleneceğim anlamına gelmiyor.bence yüklenmeye gerek yok fikri olan söylesin ama yukarıdan yukarıdan konuşmalar iğnelemeler daha önceki konularım da cevap vermiyordum böyle yapanlara ama yeter insanı konudan uzaklaştırıyorlar...kendileri yapınca bişey yok bize gelince tersliyormuşum kabaymısım...laf lafı yenmez arkadaşlar kusura bakmayın...
arada bir iki cevaba alınsan tamam da ama sen hepsine aynı şekilde davranıyorsun canım pro karta değinmişsin inan senin dediğin gibi bir şey yok yani ben rastlamadım bugüne kadar bence herşeyi bir kenara bırakıp arkadaşında dediği gibi bir kere evlerine gideceksin eşin için öncelikle unda sonra yaşancakları gözlemle yine aynıysa zaten bir daha gitme ama değişim varsa devamını getir eşinede yazık senle ailesinin arasında kalmasın biraz fedakarlık yap bakalım sonu ne olacak?

Çoğu evlilikte düğün sırasında sorunlar çıkabiliyor. Yaşadığınız şeyler kadar olmasa da ben de sorunlar yaşadım. Aldığım gelinliği geri vermem istendi, kendi seçtikleri daha ucuza bi gelinliği (üstelik benim hiç görmediğim) almam beklendi. Ama ben naptım, tabiki de kendi beğendiğim gelinlikle düğün yaptım:16: bunun gibi kırıcı şeyler oldu.. her düğünde olabilir. önemli olan büyütmemek. ben evleneli yarın 1 yıl olucak. 1 yıldır kayınvalidemlere gider gelirim bayramlarda. uzaktayız çünkü. haftada bir konuşuruz mutlaka. çünkü bütün yaşananların üstünü örttüm... insan eşiyle evlenirken, ailesiyle de evleniyo demişler. çok sıkı fıkı olmaya gerek yok mesafeni koyarsın. ama görüşmek zorundasın. onlar da senin ailen artık. sana naçizane tavsiyem, eşini de al bir tatlıyla zillerini çal. gerisi gelir. mutluluklar

bence deyilen care iyi bir care Ramazanda kimse kus kalmaz herkes barisir kucukler hep buyuklerin ellerinden opmeye gider bence dogru diyor arkadas ara bugun iftarda size gelicez elinizi opmeye de va guler yuzunle git sen borcundan cikmis olursun bitanem gerisi onlara bide Allaha kalmis insallah sen gitdikden sonra hersey yoluna girmis olur

cok teşekkür ederim...canım bunları göz önün de bulundurucam.

arada bir iki cevaba alınsan tamam da ama sen hepsine aynı şekilde davranıyorsun canım pro karta değinmişsin inan senin dediğin gibi bir şey yok yani ben rastlamadım bugüne kadar bence herşeyi bir kenara bırakıp arkadaşında dediği gibi bir kere evlerine gideceksin eşin için öncelikle unda sonra yaşancakları gözlemle yine aynıysa zaten bir daha gitme ama değişim varsa devamını getir eşinede yazık senle ailesinin arasında kalmasın biraz fedakarlık yap bakalım sonu ne olacak?

hayır canım hayır...hepsine aynı davranmıyorum lütfen bir daha gözden geçir.neyse önerini gözden geçireceğim ya fedakarlık yapıcam ya da üzüntü devam edicek...

sanırım ufak gibi görünen bir ayrıntıyı atlamışsınız.. ilk önce yeni evli çiftler davet edilmeden el öpme adına büyükleri ziyaret ederler ki ebeveynlere gidilmek istendiğinde davet beklenmez...
belki eşinizin ailesi büyük bir kırgınlık yaşamış aynı sizin gibi..karşılıklı kırgnlıkları gidermek için arkadaşlarında dediği gibi çiçeğinizi-tatlınızı alın iftara gidin..

hayır canım hayır...hepsine aynı davranmıyorum lütfen bir daha gözden geçir.neyse önerini gözden geçireceğim ya fedakarlık yapıcam ya da üzüntü devam edicek...
inan bana üzülmeni gerektirecek bir durum yok ortada sen bizim dediğimiz gibi yap sonra gel olanları bize anlat ona göre yardımcı olmaya devam ederiz küs küs nereye kadar dimi ama ha bu arada yüz yüze geldiğinizde içindekileri sakin bir dille anlat kırıldığın gücendiğin ne varsa anlat içinde hiçbirşey kalmasın bundan sonra rahatlıycaksın en azından ben elimden geleni yaptım diyeceksin...

inan bana üzülmeni gerektirecek bir durum yok ortada sen bizim dediğimiz gibi yap sonra gel olanları bize anlat ona göre yardımcı olmaya devam ederiz küs küs nereye kadar dimi ama ha bu arada yüz yüze geldiğinizde içindekileri sakin bir dille anlat kırıldığın gücendiğin ne varsa anlat içinde hiçbirşey kalmasın bundan sonra rahatlıycaksın en azından ben elimden geleni yaptım diyeceksin...

kabamıymışım gamyoncu?bak ne güzel anlaşılıyor değil mi?üzgün ve çaresizken kimseye alttan alamam.senin 3 arkadaş dediğin 1. eşime hakaret etti. elmayra zaten hep dik konuşur sonradan yumuşar benim daha önceki konularımdan tanıyorum ama bugun onu kaldıramazdım.3 dediğin arkadaş kıyameti koparırdın dedi ben onu anlamadım aslın da kotu yazmamış.zaten mesaj atıcam ona sen de anlamışsındır herhalde artık beni...cunku kaba değilim

Konu açtığınızda üzgün, sinirli vs duygular içerisindeyseniz ve birileri size laf söylediyse kötü içerik butonuna basarsınız.
Had bildirmek, ağzının payını vermek gibi düşünceleri hayata geçiremezsiniz bu sitede, zira bu sitenin kuralları var, üye olurken hepinizin okudum kabul ediyorum'u işaretlediğiniz ama görüyorum ki okumadığınız kurallar...

Back
X