İstenmiyorum

K.bakma ama kesinlikle seni aldatiyor. Hatta aldatmiyor. Cunku seninle bi iliskisi yok. Adam free:KK55:
Iliskinizi coktan bitirmis. Arada bi yazar. Sonra gider takilir gezer tozar. Hesap vermek de yok nasilsa. Daha iyisini bulmazsa bi sure gezip tozup birden sana canim cicim diye dönebilir. Bana kalirsa kimsenin cebinde olma. Yol veeeeer gitsin gitcegi yere.

Takilma, dusunme, takipleme, soğuk davran, intikamla uğraşma kendini kucuk dusurursun, soğuk davran demiş miydim?
Kendinden soguman icin kor goze parmak sokuyor. Anlamalisin. Şöyle düşün birisi var sana cok düşkün ama sen ona oyle düşkün degilsin fakat bunu acikca soyleyip kirmak istemiyorsun, anlamasi icin deliller bırakıyorsun. Hamleyi o yapsin istiyorsun.
Yani saana değer veriyordur ama sevgili gibi değil. Zorlamanizin anlami yok, tek tarafli olmaz.11 ay kisa bir süre. Önünüzde uzun bir omur var, gonlunuze goresi olsun ins.

Canım sen herşeyin farkındasın işte.. kendını bu kadar küçük düşğrcegine biraz aşk acısı çek nolmuş sanki... burda yazılanları dıkkate al...

Erkek arkadaşın senin onu terketmen için elinden geleni yapmış sen de bırak gitsin şuan bile hayatında yok gibi :işsiz:

Soğumuş ve uzaklaşmak istemiş, ilişkiden yorulmuş ya da hayatına çoktan başkalarını almış olabilir.... Emin olamayız hangisi olduğundan, ilişkiden sıkılıp erkek erkeğe takılıyor ve sizin durumu anlamanızı bekliyor da olabilir, biraz iyimser bakarsak. Ama her koşulda ilişki ilişki değil, ayrıl demeyip de ne diyeyim bilemedim.
Ayrıca yalanlarının yakalanmasından da çekinmiyor ki, görmenizi ister gibi göze sokuyor. Bunların hiç birinin hesabını sormadınız mı? Cevaplardan tatmin olmadığınız halde neden kapattınız meseleleri? Ayrılığı göze alarak karşınıza alıp konuşmanız lazım. Zaten amacı da sizi yıldırıp ayrılmanız gibi görünüyor. Sizin de konuşma esnasında mutlaka anlayışla, bağırıp çağırmadan, ayrılmak mı istiyorsun diye sormanız lazım. Sanki ayrılmayı siz de çoktan göze almışsınız gibi. Belki o zaman bir cesaret evet diyebilir de siz de yolunuza bakabilirsiniz.
Artık daha da bir adım atmazsanız, yakında ilişki durumunun değiştiğini sosyal medyadan öğrenme ihtimaliniz bile var gibi geldi bana..

Son düzenleme:
Adama bak ayrılmak istiyorum diyemiyor bile. Kadinlar olarak ne güçlü yaratıklarız hem tüm dünya bize zorluk çıkarıyor hem ugraşmamız gereken tonla şey var buna rağmen işimiz gücümüz yokmuş gibi dandik adamların ne yapmak istediğini çözmeye çalışıyoruz.
Konuya gelince hangi yolu denersen dene acı çekeceksin bir parça. Ister adamı takmayarak kafanda bitir, ister sorunları açıkça söylerek ayrıl bu ilişkinin bitmesi gerekiyor buradaki kararlı duruşun adamın gözünde sana karşı bir saygı oluşturur en azından. Geri adım atma çok istiyorsa kendi uğraşsın

Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yok :KK43: ama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..
Diğer tarafı garanti altına almayı bekliyor ayrılacak senden emin ol

Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yok :KK43: ama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..
başka bir kız değilde senden soğumuş. seni gerçekten sevmemiş. bir daha kimseye bu kadar bağlanma

Hepiniz haklısınız bazılarınız hic bişey söylemeden engelle her taraftan demiş bazılarınız buluştuğunuzda ayrıl demişsiniz yolun aonu ayrılık bende bunu böyle görüyorum iyiki yazmısım buraya derdimi bana çok yardımcı oldunuz cesaretim birazda olsa yerine geldi suan karşımda olsa bir dakika beklemeden ayrılırım, yorumlarınız için size çok teşekkür ederim, heryerden engelleyip hiç bişey demeden ayrılmak yerine sanırım ona mesajlarda cevap vermeyip hatta o yokmuş gibi davranıp bulusmak artık ne zaman isterse yarım saatliğine en azından yüz yüze konuşmak ve bitirmek daha doğru geliyor bana ( belki mesajda ima edebilirim benden ayrılmak mı istiyorsun gibi zaten umrunda değilim hayır asla gibi sözler kullanarak kendini küçültüceğini sanmam)

Canım okudukça çocuğa gıcık oldum. Bence sen bununla ayrıl. Ama haber verme. Yani söyle bundan sonra hiç arama. Ararsa açma. Görüşelim diye mesaj atarsa yanıt yazma. 2-3 hafta sonra da facebook da ilişki durumunu bekar/yalnız artık neyse değitir. Mesaj atar falan ararsa arkadaş listenden de çıkar. Buna az bile. Lütfen ayrıl. Zor geliyor ama geçiyor bitiyor gidiyor. Allah sana bunu yapacak dirayeti verir inşallah. Ve tez zamanda hayatına girecek seni sevip değer verecek birini nasip eder. Ama bunun olmasi için önce bundan ayrılmak lazım.

Canım okudukça çocuğa gıcık oldum. Bence sen bununla ayrıl. Ama haber verme. Yani söyle bundan sonra hiç arama. Ararsa açma. Görüşelim diye mesaj atarsa yanıt yazma. 2-3 hafta sonra da facebook da ilişki durumunu bekar/yalnız artık neyse değitir. Mesaj atar falan ararsa arkadaş listenden de çıkar. Buna az bile. Lütfen ayrıl. Zor geliyor ama geçiyor bitiyor gidiyor. Allah sana bunu yapacak dirayeti verir inşallah. Ve tez zamanda hayatına girecek seni sevip değer verecek birini nasip eder. Ama bunun olmasi için önce bundan ayrılmak lazım.
Haklısınız benim artık katlanıcak gücüm kalmadı 2 aydır, ayrılsam yemin ederim daha az acı cekerdım bunu anladım annemlede paylastım ben yuz yuze konusucam diyorum ama bu gece yazıp herseyi bitirmek konusmak istiyorum aldattığınada çok eminim şu saatten sonra

Haklısınız kızlar bunun ayrılmaktan başka yoluda yok ama o neden ayrılmıyo anlamıyorum bidee şunu yazmayı unutmusum ilk sevgili olduğumuz zamanlar tabi çok mutluyuz filan bana dediki bana en kucuk ufak yalan söylediğini görürsem anlarsam sana karşı tavrım çok değişir hatta ayrılırım işte mesela sen bana en basitinden şu yoldan gittiğim deyip bu yoldan gidersen bile güvenimi kırarsın dedi galiba en çokta ayrılırken yuzune bunu çarpıcam :KK43:
Sen ayrıl istiyor. Ayrılmanin ağırlığını taşımak istemiyor.

O yüzden terkeden sen ol, onun da vicdanı rahat olsun istiyor

Kac yasindasnn canmm merak ettimm.hic evlilik konusu actnmııı...yadda o açtımııııı....eger sennle ciddi duşunmuyosa onemseme ayrıl gidsinnm ....adam gibi adam sevilir karşılıklı sevgi olursa aşk olur..boşver ağır ol seni aramayanı sen aramaaaaa

Back
X