İstenmiyorum

Bırakın arkadaslar benim konuma bi bak tavsiye ederim aynıları benimkindede basladıgı sonra aldatıldıgımı öğrendim ve inandıgım tek bir sey var kadın ne hissederse doğru cıkar

bir kere yazdım
bir daha yazayım
şu adama beni kırdın, üzdün demeeeeeeeeeeeeeee:mad:
bir insana beni kırdın, üzdün demek "seni seviyorum" demektir, demeeeeeeeeeeeeee
hareketlerin yüzünden soğudum deeeeeeeeeeeee

bunu yazdığım için de üzgünüm ama 2 lafa tav olacak gibisin bence...
Yok kızlar bugun bulustum zaten beni üzdün demedim o dedi acıkcası, ben, sıkıldım ve yorumdum bu ilişkiden davranıslarından dedim kısaca 1 saat kadar konustuk konusmalara fazla değinmek istemitorum üstünde durmaya gerek yok bitirdim ama haklısın yani dusunduğunu bimiyodun üzüldüm filan dedi medeni 2 insan gibi ayrıldık lafları dusundurdu hatta pişmanlık bile yaşadım kısa bir süre ama suan hiç bişey yok yani bu kadar kolay vaz gectiysem zaten bendekide aşk değil alıskanlıkmıs sevdimmi evet sonuna kadar ama kader kısmet böylesi daha iyi bu satten sonra

Son bir kucuk yorum :halay:
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki

Hayırlı olsun bitmesini , post: 46777428, member: 762642"]Son bir kucuk yorum :halay:
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki[/QUOTE]
Hayirli olsun bitmesin demedi mi

Hayırlı olsun bitmesini , post: 46777428, member: 762642"]Son bir kucuk yorum :halay:
Daha mutlu hissediyorum üzülmek yok dusunmek yok aldatılıyomuyum endisesi yok feraha kavustum sanki
Hayirli olsun bitmesin demedi mi[/QUOTE]
Bize neden şans vermiyosun hemen kestirip atıyosun dedi demezmi, bende bize kaç kere şans verdim senin haberin yok bu sondu gibi şeyler söyledim gercektende öyleydi kaç kere şans verdim artık bişeyleri hissetmeseydim yada bana aşık olduğuna zaten emin olsaydım ayrılmazdım kim ne derse desin

Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yok :KK43: ama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..
yapman gereken su canım sen kaçıcaksın adam kovalayacak. He kovalamıyor mu zaten ondan bırsey olmaz.sen bulusalım deme asla.gec cevap ver araınca acma sonra sen ara

Afamın ego suan düştü görün bakın 1 hafta içinde kesin mesaj atar nasılsın diye cünkü egoyu yükseltecek
1 hafta içinde değil ama bi kaç ay içinde bekliyorum ne biliyim yani çok üzülmüs gibi yaptı ama üzülücekse niye böyle yalanlara maruz bıraktı yani

1 hafta içinde değil ama bi kaç ay içinde bekliyorum ne biliyim yani çok üzülmüs gibi yaptı ama üzülücekse niye böyle yalanlara maruz bıraktı yani
Valla üzüldüklerine inanmıyorum üzülecek şnsan mücadele eder bırakmak için cabalamaz o hadde getirmez ama pişman olacaklar ona eminim

Back
X