Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yok

ama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..