İstenmiyorum

Bak aklima benim adi kopek geldi. Ayni mokun laciverti. Bezdirdi bezdirdi hadi ben bitiriyorum dedim sonra. Iyi tamam allah yolunu acik etsin dedi. Ben mal sonra adama yinede yuzyuze goruselim diye yalvar yakar olunca dus yakamdan istemiyorum seni oldu. Iyi dedim ogun bitti benim icin ustune bir daha dusmedim..bir kac ay sonra face den yazmis ozledim diye yedi sulalesine küfürü gitti hehehe Ay ne aptalmisim yarabbim aklima geldi bak sinirlendim kendime. Seni istemeyeni isteme disarisi bekar erkek kayniyor amann :halay:

hemen ayril hatta hicbir aciklama yapmadan bir anda kes iletişimini musteri hizmet.ten numarani degistir wptan engelle vs vs iletisim kuracagin her yerden sil ve hayatina bak

Kac yasindasnn canmm merak ettimm.hic evlilik konusu actnmııı...yadda o açtımııııı....eger sennle ciddi duşunmuyosa onemseme ayrıl gidsinnm ....adam gibi adam sevilir karşılıklı sevgi olursa aşk olur..boşver ağır ol seni aramayanı sen aramaaaaa

Ben 20 o 26 yaşında evlilik düsündük cunku 11 ay çok yenide olsa biranda çok bağlandık yada bağlandım, okulum bitince diye konusmustuk ama herseyi hızlı yaşayıp bitirdik sayesinde

Ben aldatıldığımı duşunuyorum. Ama hic bir kanıtım yok :KK43: ama insan böyle bişeyi durduk yere hissetmez, sevgilimle 11 aydır beraberiz hafta sonları hep buluşurduk ama son 2 aydır hep geciştiriyor hastayım yorgunum vs haftaya buluşucaz sanırım bulusmak isterse asla gitmicem zaten. yahu yalanını yakaladım 3 hafta önce yorgunum dedi aksam mesaj attı dalga gecermiş gibi arkadaşımla içmeye gidiyorum diye, gecen hafta pazar günü hastayım dedi bi baktım sosyal medyada konum atarak bi şarkı videosu paylaşmış ( şehir dışında konum) bu haftada hastayım dedi gecen hafta, hafta içi bi kursa gidiyo, dedi hoca çok ısrar etti içmeye geldik diye biraz arastırdım emın olamıyorum ama kadın genc filan.. hangi yalanına şahit olucam bekliyorum o kadar çok seviyorum ki gözlerimin önünde herşey bitiyo 2 haftadır filan mesajlarıma ara ara cevap veriyo akşamları zaten hiç konusmuyoruz cevirim içi olsa bile mesajıma görüldü yapıp bırakıyo ha bide hic ask sözlerini kesti artık aşk diyo arada o kadar eskiden kullandığı hiç bişeyi kullanmıyo.. kafam çorba gibi ağlamak istiyorum ağlamıyorum nasıl davranıcsğımı bilmiyorum. Ayrıl demeden önce ne yapıcağım hakkında bir akıl verseniz çok mutlu olurum ayrılacağım ama kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum.. Benden sıkıldınmı desem hayır der daha önce de oldu ama benden sıkıldığını görüyorum yada ben mi yanlış anlıyorum bunlardan allah aşkına hic iyi hissetmiyorum kendimi..
Ayrıl kelimesi senin için bu evrede kabul edilemez bir kelime ama başka bir akıl da verilmez ki.Anlıyorum az çok ruh halini.Ellerinden akıp gidiyor herşey bir çaren de yok.Tamamen herşey düzelsin istersin ama bir yandan da düzelse bile kuşkuların içini yer durur,aklını istila eder.Anlıyorum seni ama BİTİR..

konu sahibi nasılsın, ne yaptınız ? :KK69:
Bu hafta sonu kesin bulusma kararı aldık beni ne kadar kırdığını hatta ayrılmak istediğimi söylicem aslında mesaj yoluyla biraz konustum iste umursamıyosun filan baya sert konustum aslında biraz cevap verdi iste alakası yok gibisinden ertesi günü hic bişey yokmus gibi davrandı ama ben hala soğuğum

Ada'm ayrılmanız için elinden geleni yapmış alınca.
Hala niye direniyorsunuz?
Her şey sözle olmaz, sonuç aşikar
Yanlıs anlasıldım sanırım, direnmiyorum sadece yüzyüze konusmak istiyorum oda öyle istediğini söyledi bugun konusucaklarımız var sonu ayrılık olursa yüz yüze daha iyi olur bizim için bende hic bişeyide kalmaz hazırlıklı gidicem

Söyliyceni söyle yada söyleyemezsende yaz içinde bir şey Bırakma hırsını at ki unutmanda kolay olsun.
Aslında bir çok şey söyledim sanırım benden beklemediği sertlikte :halay: pek konuşamadık öyle yüzyüze konusalım dedi bende tamam dedim içimdekileri yüzüne söylemek bence ayrılsakta ayrılmasakta içimde kalmaz rahatlarım diye dusunuyorum yoksa hayatta kabul etmezdim bulusmayı

Ayrılıyorum deme.
Ama ayrıl.
Bu ne demek
Şu demek!!
Bi arkadaşında yazdığı gibi hiç umrunda olmasın
Ne ara ne mesaj at ne sor!
Bırak merak etsin
İlk adım meraktır.
Şuan o seni merak etmiyor çünkü .
Arayınca açma
Mesaj atarsa dönme
Ki atacağını sanmıyorum
O ayrılmış aslında ama söyleyemiyor ..
Çok çok ararsa işim var yaz arama
Ne oldu diye sormaya başlayacak
Merak etmeye başlayacak terkedilme
psikolojisine girecek birden
Sakın arama sorma..
Böyle böyle unutacaksın..
Kendini hiç bildirme ona.
Sorarsa neoldu diye ısrarla soğudum yaz sadece.
Şimşek düşüyor gibi olacak kafasına
Ve terkedilecek
Ve peşine düşecek
Denenmiştir.calışıyor

Ama belli bi süre sonra aynı b.k olacak bilgine..

Konu Sahibi yüzyüze görüşünce birşeyler değişecek diye görüşmek istiyorsun kabul et. Klasik kadın zihniyeti. Soğumus olsan asla gorusmezdin sadece üzüntü o adam değişmez tatlım kendine yazık etme
Aslında bişeyler değişecek diye değil de çok aradı acmadım tam yazılanlar gibi, en son akşam aradı neden acmıyosun diye ( 2 gün önceydi sanırım) sen beni merak edermiydin filan yani içimdekileri söyledim binevi dediğim gibi işte şoka girercesine laflar etti bu benim daha çok sinirimi bozdu mesaj atmıs dün bende bişeyler yazdım ama baya soğuk konusuyorum o dedi buluşalım yüz yüze konusalım bide diye, buluşmak istemiyorum dedim acıkca, işim var dedim ama baya ısrar etti ben zaten biticeğini biliyorum buyuzden uzatmak istemedim konusmamda hazır medeni iki insan gibi konusup ayrılacağım konumda ayrılmaktan başka bişry önerin gibisinden bişey demiştim ama gelen yorumlar o kadar etkilediki sanki gözüm acıldı herşeyi çok net anladım

Aslında bişeyler değişecek diye değil de çok aradı acmadım tam yazılanlar gibi, en son akşam aradı neden acmıyosun diye ( 2 gün önceydi sanırım) sen beni merak edermiydin filan yani içimdekileri söyledim binevi dediğim gibi işte şoka girercesine laflar etti bu benim daha çok sinirimi bozdu mesaj atmıs dün bende bişeyler yazdım ama baya soğuk konusuyorum o dedi buluşalım yüz yüze konusalım bide diye, buluşmak istemiyorum dedim acıkca, işim var dedim ama baya ısrar etti ben zaten biticeğini biliyorum buyuzden uzatmak istemedim konusmamda hazır medeni iki insan gibi konusup ayrılacağım konumda ayrılmaktan başka bişry önerin gibisinden bişey demiştim ama gelen yorumlar o kadar etkilediki sanki gözüm acıldı herşeyi çok net anladım

bir kere yazdım
bir daha yazayım
şu adama beni kırdın, üzdün demeeeeeeeeeeeeeee:mad:
bir insana beni kırdın, üzdün demek "seni seviyorum" demektir, demeeeeeeeeeeeeee
hareketlerin yüzünden soğudum deeeeeeeeeeeee

bunu yazdığım için de üzgünüm ama 2 lafa tav olacak gibisin bence...

Back
X