İster açık ister kapalı onlara ne yani ?????????????????

Estağfirullah tabi ki Allah sevdiriyor.
Dediğiniz çok doğru aslında herkesin bildiği şeyler ama şu üslup yok mu zehiri bal diye yutturuyor.Balı da zehir gibi yaktırıyor.

Estağfirullah tabi ki Allah sevdiriyor.
Dediğiniz çok doğru aslında herkesin bildiği şeyler ama şu üslup yok mu zehiri bal diye yutturuyor.Balı da zehir gibi yaktırıyor.

Verdiğiniz örnek çok hoşuma gitti :) Çok doğru zaten bizim dinimiz güzel ahlaktır :) Ahlakta nezaketi gerektirir. :) Bunların hepsi Allahtan:) Elhamdülillah.

Son düzenleme:
ohh vaizler toplanmış bakıyorum neymiş iyilikle anlatırsan olurmuş bu da baskının sevimli yüzü anlaşılan iran'da insanlar çok sevimli gidip yaşayabilirsiniz görün bakalım nasıl oluyormuş. sevimli olsun olmasın tesettür yoktur dinde varmış gibi gösterip erkeklerin oyununa alet oluyorsunuz haberiniz yok.

neden insanları değiştirmekle uğraşıyorsunuz kadınları rahat bırakmıyorsunuz?

Güneş balçıkla sıvanmaz. Hakikat tektir bitanedir. İnkar etmekle yok olmaz. Kendini kandırmak olur. Kimse aklından bunu uydurmuyor haşa ne haddimize.. Kuran söylüyor kuran konuşuyor. Kuran-ı kerimin Allah c.c kelamı olduguna inanıyorsanız, tesettürede inanırsınız. Benim sözüm inananlara. Benim dinim bana senin dinin sana. inanmıyorsanız sizin bileceğinİz bir şey.. Kuran-ı kerimin tüm ayetlerine inanıp tek bir ayetini inkar etseniz kafir olursunuz. Kabul edip uygulamazsak günahkar oluruz. Kurann konusyor biz konusmuyoruz. nisa suresini acın okuyun.

ben beyza bilgin gibi ilahiyatçılara, dini kendi gerçekliğinde yorumlayanlara inanırım kadını 2. sınıf gören yobaz heriflerin sözlerine değil. sizde dini hacı hoca takınanlardan değil gerçekten özünü anlatanları dinlerseniz bana hak verirsiniz. koskoca islam dinini 2 metre beze bağladınız ya acıyorum böyle şeylere üzülüyorum gerçekten.

Konu farklı yerlere gidiyor...

K.valideniz annenize ayıp etmiş, eltinize diyecek laf bulamıyorum. 21 yaşında genç bir kadın annesi yaşında kadına ateşte yanacaksın diye ahkam kesemez...

Babanızın annenizi açılması için baskı yapması da çok yanlış, k.validenizden pek farkı yok. Biri inancının gereklerini yerine getirmesi için baskı yapmış diğeri getirmemesi için...

Bunu söylemeden geçemedim, çünkü annenizin babanızın baskısı ile açıldığını yazmışsınız...

Bu sitede din konuşulmasının neden yasaklandığını teyit edecek yorumları görünce birkez daha hak veriyorum Adminlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…