İsterdim ki beni gerçekten ben olduğum için sevsin

Akıl sağlığında bir sorun var mı? En önemlisi o.

Tıp korkunç.Çok arkadaşım var doktor. 3 5 sene önce el süremedikleri şeyi şimdi tedavi ediyorlar.

Her geçen gün başka bir tedavi gelişiyor.Hiç umutsuz olmayın.Yıllar içinde neler çıkar önünüze.

Bir arkadaşım bel fıtığından çok hassas ve zor bir ameliyat geçirdi.Doktor bundan 10 yıl önce olsa

bu ameliyatı yapamazdık .Kötürüm olurdun dedi.

Bugünden ümidinizi yitirmeyin.Yarınlar var.
Çok akıllı maşallah çok şükür bu konuda çok iyi değil malesef tıp

Ben sabrımın sonuna kadar susuyorum ama sabrımı tüketene kadar konuşunca dayanamıyorum

Boyle zamanlarda baktin susacak gucun kalmadi sessizce o ortami terket. Ama kapilari carparak degil. 2 saat o gerginlikten kendini sakin.Yoksa dedigim gibi hakaretlerin sonu gelmez. bir bakmisim olaylar siddete donmus...

Allah oğlunuza şifa versin öncelikle.
Ama bu dünyada inanın tahammül edemediğim bir şey varsa, sevgisizliktir.
Her tür canlı ve cansız varlığa sevgiden bahsediyorum, sadece ilişkilerdeki değil.
Çünkü bir dağa, taşa, çiçeğe sevgiyle yaklaşan insan; hayatında her şeye aynı olumlu gözlerle bakar.
Ve sevgi, beraberinde merhamet ve vicdanı getirir.
İşte bunlar tamamlandığında aslında salt insan ortaya çıkar, ama üç maddeden biri eksikse bunun yanına beş bin sıfat ekleseniz, fayda etmiyor.
İşte kocanız olacak şahıs da o canlımsılardan.
Amipe bile saygıyla yaklaşırım, görevleri vardır.
Ama eşine 'keşke ölsen' diyen biri, gözümde hiçbir değer ve sevgi barındırmıyor.
Siz ki ailenizin göz bebeği, ne zorlukla büyüdünüz, ne kahrınız çekildi kim bilir...
Kaç geceler uykusuz kaldı anneniz, kaç kere sırtında taşıdı babanız, hastalandınız başınızda nöbet tuttular.
Aman Allahım ne emekle ne özveriyle büyüdünüz de yuvadan uçtunuz ama...
Evrende olmaması gereken bir mahlukatla bir ömrü neden kendinize reva görüyorsunuz, aklım almıyor alamıyor!

ama biz tanıyor muyuz konu sahibini veya eşini?
yani kesinlikle konu sahibini kırmak istemiyorum ama
sen mesela ne olursa olsun tek bir adam için ölmek ister miydin? kendinden vazgeçer miydin? hele ki çocuğunu bile umursamayabilir miydin?
yani belki konu sahibi en ufak olayı büyüttü? belki çok fazla ağlama krizi geçiriyor? belki sürekli ilgi bekliyor?
belki bıktırdı?
belki inşallah ölürüm, inşallah ölürüm dedi de eşi de sonunda sinirli bir anda öl dedi
yani olayları biraz bilmeden adamı bu kadar aşağılamayı, seni tanıdığım kadarıyla, seninle hiç bağdaştıramadımo_O

sen mesela ne olursa olsun tek bir adam için ölmek ister miydin? kendinden vazgeçer miydin? hele ki çocuğunu bile umursamayabilir miydin?
yani belki konu sahibi en ufak olayı büyüttü? belki çok fazla ağlama krizi geçiriyor? belki sürekli ilgi bekliyor?
belki bıktırdı?
belki inşallah ölürüm, inşallah ölürüm dedi de eşi de sonunda sinirli bir anda öl dedi
yani olayları biraz bilmeden adamı bu kadar aşağılamayı, seni tanıdığım kadarıyla, seninle hiç bağdaştıramadımo_O
Teşekkür ederim, güzel yorumun için.
Sadece 'şiddet' kelimesinin geçmesi bile benim için dünyadaki bütün hakaretleri etmeme yeter.
Sözel yani psikolojik şiddet çoğu insanın sinirle yaptığı bir şeydir, tolere edilebilir gözümde.
Ama beni tanıyan herkes bilir ki, bir tokata dünyayı yakarım hem de ilk o adamdan başlarım.
Hem psikolojik hem fiziksel hem de ekonomik şiddet gören bir kadının, sağlıklı bir ruh haline sahip olmasını zaten beklemiyorum ve intihar düşüncesi bunların bir sonucu.
Ayrıca hayatında çok da büyük bir derdi var oğlu...
Hepsi eklenince uzman desteği muhakkak şart ama, temel sorun ortadan kalkmadan konu sahibinin ne çocuğuna ne kendine verimli olabileceğine inanmıyorum.

Son düzenleme:
belki bıktırdı?
Dediğiniz gibi bi insan değilim öyle olsaydım buraya bile yazamazdım oğlumu umursamayan bi anne olsam oğlum için neler yaptığımı nelere katlandığımı tahmin bile edemezsiniz

B
Boyle zamanlarda baktin susacak gucun kalmadi sessizce o ortami terket. Ama kapilari carparak degil. 2 saat o gerginlikten kendini sakin.Yoksa dedigim gibi hakaretlerin sonu gelmez. bir bakmisim olaylar siddete donmus...
Bunu da denedim bu sefer gittiğim odaya geliyor akşam vakti de sokağa çıkamıyorum malesef

Teşekkür ederim, güzel yorumun için.
Sadece 'şiddet' kelimesi geçmesi bile benim için dünyadaki bütün hakaretleri etmeme yeter.
Sözel yani psikolojik şiddet çoğu insanın sinirle yaptığı bir şeydir, tolere edilebilir gözümde.
Ama beni tanıyan herkes bilir ki, bir tokata dünyayı yakarım hem de ilk o adamdan başlarım.
Hem psikolojik hem fiziksel hem de ekonomik şiddet gören bir kadının, sağlıklı bir ruh haline sahip olmasını zaten beklemiyorum ve intihar düşüncesi bunların bir sonucu.
Ayrıca hayatında çok da büyük bir derdi var oğlu...
Hepsi eklenince uzman desteği muhakkak şart ama, temel sorun ortadan kalkmadan konu sahibinin ne çocuğuna ne kendine verimli olabileceğine inanmıyorum.

şiddet...fiziksel şiddet tabi ki tolere edilemez, ilk mesajdaki "vurmak" kısmını kaçırmışım açıkçası
yine de bana konuda bazı boşluklar var gibi geldi...
ilk günden beri kötüymüş durum, oysa konu sahibi çalışıyor, o zamanlar çocuk da yok vs
neyse...bilemedim

Dediğiniz gibi bi insan değilim öyle olsaydım buraya bile yazamazdım oğlumu umursamayan bi anne olsam oğlum için neler yaptığımı nelere katlandığımı tahmin bile edemezsiniz

umursamamak derken, genelde umursamıyorsunuz demek istemedim
ölümle ilgili konuyu kastetmiştim, cümlenin başı öyle geliyor zaten

yazdıklarınızdan yola çıkarak yazıyorum
hatta size kızma ikonu gönderdiğim bir mesajım var ilk sayfada

şiddet...fiziksel şiddet tabi ki tolere edilemez, ilk mesajdaki "vurmak" kısmını kaçırmışım açıkçası
yine de bana konuda bazı boşluklar var gibi geldi...
ilk günden beri kötüymüş durum, oysa konu sahibi çalışıyor, o zamanlar çocuk da yok vs
neyse...bilemedim

umursamamak derken, genelde umursamıyorsunuz demek istemedim
ölümle ilgili konuyu kastetmiştim, cümlenin başı öyle geliyor zaten

yazdıklarınızdan yola çıkarak yazıyorum
hatta size kızma ikonu gönderdiğim bir mesajım var ilk sayfada
ayrılmayı çok denedim olmadı bi şekilde barıştık çocuk yokken hatta çocuk varken de denedim beceremedim bi türlü

ayrılmayı çok denedim olmadı bi şekilde barıştık çocuk yokken hatta çocuk varken de denedim beceremedim bi türlü

ilişkinize daha fazla yorum yapamıyorum

Allah çocuğunuza şifa verir inşallah, sizin de yardımcınız olur. Umarım bu hastalık hayırlısıyla geçer gider.

ilişkinize daha fazla yorum yapamıyorum

Allah çocuğunuza şifa verir inşallah, sizin de yardımcınız olur. Umarım bu hastalık hayırlısıyla geçer gider.
Amin inşallah bu dünyadaki en büyük imtihan eş ve evlatmış ben ikisiyle sınanıyorum Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin sevgiyle kalın Rabbime emanet olun...

Back
X