- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
Bayıldım kız aferinİyi akşamlar kızlar.
Bayram dolayısıyla eşimin memleketine gittik ailesini ziyarete iki gün oldu döneli ama burnumdan geldi desem yeridir.
Kayınvalidem eşim üzerinden bana emirler vermeye başladı. Eşimin annesi ve benden yaşça büyük olduğu için saygıda kusur etmemişimdir hiç bir zaman ama bu yaptıklarıyla saygı sınırını ortadan kaldırmaya başladı bende. Yemek yiyoruz x oğluma şunu getir x oğlum onu sevmez başka birşey yap x oğluma içicek getir demeler tamam ben eşime ilgi göstermeyi severim ama köle gibi emir vermesi canımı sıktı ki bunda en büyük etken uslubu oldu. Patlama noktasına geldiğim an ise eşim tşört giymişti bulunduğumuz yerde ise hava serindi o gün bende eşime üşüyceksin uzun kollu birşey veriyim giy istersen dedim oda gerek olmadığını söyledi biz otururken kayınvalidem geldi oğlum bu ne kılık üşüyceksin hasta olucaksın kuzum dedi ve bana döndü x oğluma uzun kollu birşey getir hiç dikkat etmiyosun yavruma iyi bakmıyosun dedi ben yine saygımı bozmadım söyledim ama gerek yok dedi oğlun dedim ve eşimde evet anne üşümüyorum dedi. Öyle oturduğun yerden getiriyim demekle olmaz ben olsam bende istemem bir zahmet kalk da getir dedi bende istersensen altınıda değiştirt bana oğlunun dedim koskoca adam çocuk değil bende onun eşiyim kölesi değilim dedim çıktım o ortamdan sinirlerim alt üst oldu. Tamam ben eşimle ilgilenmeyi severim ama böyle köleymişim gibi değil aramızda saygı vardır. Sizce tepkim abartılı mı olmuş ?
Ewet ya ne oldu bende merak ettim. Konu sahibesi bi anlatKv ve eşinin tepkileri ne oldu peki
o konuşsun sen cevap verme aman boşver yaaaİyi akşamlar kızlar.
Bayram dolayısıyla eşimin memleketine gittik ailesini ziyarete iki gün oldu döneli ama burnumdan geldi desem yeridir.
Kayınvalidem eşim üzerinden bana emirler vermeye başladı. Eşimin annesi ve benden yaşça büyük olduğu için saygıda kusur etmemişimdir hiç bir zaman ama bu yaptıklarıyla saygı sınırını ortadan kaldırmaya başladı bende. Yemek yiyoruz x oğluma şunu getir x oğlum onu sevmez başka birşey yap x oğluma içicek getir demeler tamam ben eşime ilgi göstermeyi severim ama köle gibi emir vermesi canımı sıktı ki bunda en büyük etken uslubu oldu. Patlama noktasına geldiğim an ise eşim tşört giymişti bulunduğumuz yerde ise hava serindi o gün bende eşime üşüyceksin uzun kollu birşey veriyim giy istersen dedim oda gerek olmadığını söyledi biz otururken kayınvalidem geldi oğlum bu ne kılık üşüyceksin hasta olucaksın kuzum dedi ve bana döndü x oğluma uzun kollu birşey getir hiç dikkat etmiyosun yavruma iyi bakmıyosun dedi ben yine saygımı bozmadım söyledim ama gerek yok dedi oğlun dedim ve eşimde evet anne üşümüyorum dedi. Öyle oturduğun yerden getiriyim demekle olmaz ben olsam bende istemem bir zahmet kalk da getir dedi bende istersensen altınıda değiştirt bana oğlunun dedim koskoca adam çocuk değil bende onun eşiyim kölesi değilim dedim çıktım o ortamdan sinirlerim alt üst oldu. Tamam ben eşimle ilgilenmeyi severim ama böyle köleymişim gibi değil aramızda saygı vardır. Sizce tepkim abartılı mı olmuş ?
Biraz agır olmus acıkcası. Ama bence kv kp e bazen bazı seyleri söylemek gerekiyor. Bende olsam bende patlardım.İyi akşamlar kızlar.
teşekkürler yorumunuz için. malesef erkek annelerinin çoğu oğullarını çok şımarık yetiştiriyor ve gelinlerinden de aynı hizmeti bekliyor tamam eşimize saygımız sonsuz ama köle de değiliz bunu anlamıyorlar. bilinçli olmanız bu konuda ayrı bir güzel keşke her erkek annesi sizin gibi düşünseCok simartiyoruz erkeklerimizi bence gayet iyi yapmissiniz ama esiniz kesin olan bitenin farkina varamamis aa niye oyle dedi demistir :)
Iki erkek annesi olarak kadina saygili kendi islerini kendileri yapabilen bireyler yetistirmem gerektigini birkez daha hatirladim erkek olmak insan olmaktan ustun degil
bende o mantıktaydım saygısızlık olmasın diyerek hareket ediyodum ama sabır taşı da değiliz nitekimo konuşsun sen cevap verme aman boşver yaaa
sağolun. inşallah ama sanmıyorum bana daha çok bilenmiş durumdaAgzına sağlık. Kaynana olmak oba emir kipiyle konuşma haddini vermez. Bundan sonrada dikkatli konusur
o olaydan sonra kayınvalidemle bir süre konuşmadık hastalanmış bende aradım anne geçmiş olsun nsılsın dedim iyi dedi sadece bende birşeye ihtiyacınız var mı dedim bana oğlumun zoruyla konuşma benle dedi ve telefonu suratıma kapadı bende geri aramadım hala şaskınım anlıycağınız eşimde arada kalmış durumdaEwet ya ne oldu bende merak ettim. Konu sahibesi bi anlat
kusura bakmayın bir süredir giremiyorum kk o olaydan sonra kayınvalidemle bir süre konuşmadık hastalanmış bende aradım anne geçmiş olsun nsılsın dedim iyi dedi sadece bende birşeye ihtiyacınız var mı dedim bana oğlumun zoruyla konuşma benle dedi ve telefonu suratıma kapadı bende geri aramadım hala şaskınım anlıycağınız eşimde arada kalmış durumdaEwet ya ne oldu bende merak ettim. Konu sahibesi bi anlat
sağolun :)Bayıldım kız aferinokudukça sinirlendim kvye, son noktada içim soğudu haketmiş bacım
kayınvalidemin gözünde öyleymişim malesefoğluma iyi bakmıyorsun mu siz bakıcı mısınız acaba ???
teşekkürler evet kaynana sıfatına uygun davranıyoAlnindan opulecek kadinsin aksam aksam nesem yerine geldi :) ne guzel demisin ama :) sonuna kadar da haklisin sen ... Ama iste adi ustunde anacim kaynana
sizin kayınvalideniz de ayr bir türmüş Allah bizlere sabır versin o zaman.AZ bile yapmissin.
Benim kv de bize geldi. Sanki ben ogluna yemek yapmiyormussum gibi. Sanki mutfagi elinden alacagim. Hergun. Ama hergunm.ogluma gidene kadar guzel yemekler yapayimda yesin deyip durdu ve yapti. Birgunde bana canali ne yemek yapacagiz bugun diye sordu. Bende dedim valla. Sen ogluna guzel yemekler yapacaksin ya. Ben karismiyorum dusun bul pisir.
Pasa pasa yapti...
Amaaan boşver.Zaten gereken cevabı vermişsin.Kendi bilir.Kimse kimsenin emir eri değil.Sen bilmiyor musun nasıl davranacağını.Ya da eşinin uşağı mısın.Kendi de kalkıp alabilir ayrıca.İyi akşamlar kızlar.
Kayınvalidem eşim üzerinden bana emirler vermeye başladı. Eşimin annesi ve benden yaşça büyük olduğu için saygıda kusur etmemişimdir hiç bir zaman ama bu yaptıklarıyla saygı sınırını ortadan kaldırmaya başladı bende. Yemek yiyoruz x oğluma şunu getir x oğlum onu sevmez başka birşey yap x oğluma içicek getir demeler tamam ben eşime ilgi göstermeyi severim ama köle gibi emir vermesi canımı sıktı ki bunda en büyük etken uslubu oldu. Patlama noktasına geldiğim an ise eşim tşört giymişti bulunduğumuz yerde ise hava serindi o gün bende eşime üşüyceksin uzun kollu birşey veriyim giy istersen dedim oda gerek olmadığını söyledi biz otururken kayınvalidem geldi oğlum bu ne kılık üşüyceksin hasta olucaksın kuzum dedi ve bana döndü x oğluma uzun kollu birşey getir hiç dikkat etmiyosun yavruma iyi bakmıyosun dedi ben yine saygımı bozmadım söyledim ama gerek yok dedi oğlun dedim ve eşimde evet anne üşümüyorum dedi. Öyle oturduğun yerden getiriyim demekle olmaz ben olsam bende istemem bir zahmet kalk da getir dedi bende istersensen altınıda değiştirt bana oğlunun dedim koskoca adam çocuk değil bende onun eşiyim kölesi değilim dedim çıktım o ortamdan sinirlerim alt üst oldu. Tamam ben eşimle ilgilenmeyi severim ama böyle köleymişim gibi değil aramızda saygı vardır. Sizce tepkim abartılı mı olmuş ? GÜNCELLEME= Olaydan sonra kayınvalidemle bir süre konuşmadık eşimden hastalandığını duydum bende aradım(kendi isteğimle) anne geçmiş olsun nasılsın dedim iyi dedi sadece bende birşeye ihtiyacınız var mı dedim bana oğlumun zoruyla konuşma dedi ve telefonu suratıma kapadı geri aramadım hala şaskınım anlıycağınız eşimde arada kalmış durumda aramız o günden sonra çok iyi olamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?