İstersen altını değiştiriyim !

Son bayramı olsun pisliğin gelin senin mi kölen oğlunun mu edepsiz kadın az bile söylemişsin canım ağzına sağlık

Cok simartiyoruz erkeklerimizi bence gayet iyi yapmissiniz ama esiniz kesin olan bitenin farkina varamamis aa niye oyle dedi demistir :)
Iki erkek annesi olarak kadina saygili kendi islerini kendileri yapabilen bireyler yetistirmem gerektigini birkez daha hatirladim erkek olmak insan olmaktan ustun degil

Bayıldım kız aferinokudukça sinirlendim kvye, son noktada içim soğudu haketmiş bacım

o konuşsun sen cevap verme aman boşver yaaa

Biraz agır olmus acıkcası. Ama bence kv kp e bazen bazı seyleri söylemek gerekiyor. Bende olsam bende patlardım.

teşekkürler yorumunuz için. malesef erkek annelerinin çoğu oğullarını çok şımarık yetiştiriyor ve gelinlerinden de aynı hizmeti bekliyor tamam eşimize saygımız sonsuz ama köle de değiliz bunu anlamıyorlar. bilinçli olmanız bu konuda ayrı bir güzel keşke her erkek annesi sizin gibi düşünse

Ewet ya ne oldu bende merak ettim. Konu sahibesi bi anlat
o olaydan sonra kayınvalidemle bir süre konuşmadık hastalanmış bende aradım anne geçmiş olsun nsılsın dedim iyi dedi sadece bende birşeye ihtiyacınız var mı dedim bana oğlumun zoruyla konuşma benle dedi ve telefonu suratıma kapadı bende geri aramadım hala şaskınım anlıycağınız eşimde arada kalmış durumda

Ewet ya ne oldu bende merak ettim. Konu sahibesi bi anlat
kusura bakmayın bir süredir giremiyorum kk o olaydan sonra kayınvalidemle bir süre konuşmadık hastalanmış bende aradım anne geçmiş olsun nsılsın dedim iyi dedi sadece bende birşeye ihtiyacınız var mı dedim bana oğlumun zoruyla konuşma benle dedi ve telefonu suratıma kapadı bende geri aramadım hala şaskınım anlıycağınız eşimde arada kalmış durumda

sizin kayınvalideniz de ayr bir türmüş Allah bizlere sabır versin o zaman.

Amaaan boşver.Zaten gereken cevabı vermişsin.Kendi bilir.Kimse kimsenin emir eri değil.Sen bilmiyor musun nasıl davranacağını.Ya da eşinin uşağı mısın.Kendi de kalkıp alabilir ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…