İstersen altını değiştiriyim !

Bu kv oglune es değil köle aldığını sanmış. Aslında söylediğinde birsey yok ama üslubu çok çirkin insanı çileden çıkarır geç bile kalmissiniz cvp vermekte.

yerinde ve geç kalınmış bir cevap olmuş. Eşle ilgilenmek sürekli ona hizmetlenmek mi demek onu da anlamadım ben. Koskoca adam kendisiyle ilgilenemiyor mu?

Ayy ne muhtesem bir cevap, ne güzel bir diyalog.
Bana da bir degisik verisoynu oluyor, söyle ki.. Yanimda oturuyor esim hep giyydigi seyleri giyse bile sen neden bunu giydin giymezdin diye hep bana laf sokuyorlar.
Simdi direk benimle muhattap olsalar zaten cavep verecegim ama esim üzerinden bana laf sokma politikasi yapiyorlar.
Dayanilir gibi degil. Sinirlendigimle kaliyorum.
Koca adam istedigini giyer, sorumlusu da zaten ben degilim. Ama ne laf sokmalar. Ya ben bu laf sokmalarla ugrasamiyorum.

Bu konudan bende o kadar muzdaribim ki benimki eşimin yaninda yapmıyor ama yalnızken hep kızım sana söylüyorum gelinim sen anla politikası yapıyor ve kaç kere üstüne basa basa benimle ilgili bisey varsa ortaya değil direk yüzüme söyle diye ama yok hala devam artık umursamayıp üstüme alınmamış gibi tavırlarda bulunuyorum ya konuyu değiştiriyoru, ya cocugumla ilgilenip duymazdan geliyorum, ya da odadan çıkıyorum....

az bile söylemişsin hatta söylemek de çok geç kalmışsın. eşin de odun filan mı kendi ses çıkaramıyor mu? ben olsam bunalırım.

Hic kendinle supheye dusme bile... Cok yerinde bir cvp olmus hakkediyor kvler cok ustumuze geliyorlar.. Bizim de insan oldugumuzu unutuyorlar.. Yerinde bir cvp kesinlike

Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.

Saygımdan susmustum birde eşimin hatrina ama sonradan düşününce daha önce tepki vermedigim için kendime kizdim acikcasi

ahvesen, post: 48103141, member: 447098"]klasik kayınvalide işte. iyi oturtmuşsun lafı canım ağzına sağlık[/QUOTE]
Tesekkurler canim

Yooo yerinde olmuşta eşiniz diyemiyor mu anne sağolda smiley04, yeterince ilgileniyor !!

şunu gördüm tepki vermekte geç kalındıkça, en son verdiğin tepki de sertleşiyor çünkü insan bir süre sustuğu için hepsi birikip dolmuş olup patlama yaşıyor. bu nedenle ilk rahatsız olduğunda söylemek en iyisi. ben de henüz yapamıyorum ama:)

Kayınvalden haketmiş.Kazık kadar adam ne ihtiyacı varsa kendi gider alır annesi sana hizmetçi muamelesi yapmış.Oğlunu hala küçücük görüyor galiba.Yemeğini de ağzına verseymiş.

Cekilir gibi degil ama. Ne oluyor istiyorum onlardan. Iyi mi oluyor. Kimse ne yapiyoruz Ben demiyor. Sevmiyorum onlaro hic bu yüzden. Ellerine ne geciyor benimle ugrasip. Gozum gorsun istemiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…