- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Bu konudan bende o kadar muzdaribim ki benimki eşimin yaninda yapmıyor ama yalnızken hep kızım sana söylüyorum gelinim sen anla politikası yapıyor ve kaç kere üstüne basa basa benimle ilgili bisey varsa ortaya değil direk yüzüme söyle diye ama yok hala devam artık umursamayıp üstüme alınmamış gibi tavırlarda bulunuyorum ya konuyu değiştiriyoru, ya cocugumla ilgilenip duymazdan geliyorum, ya da odadan çıkıyorum....Ayy ne muhtesem bir cevap, ne güzel bir diyalog.
Bana da bir degisik verisoynu oluyor, söyle ki.. Yanimda oturuyor esim hep giyydigi seyleri giyse bile sen neden bunu giydin giymezdin diye hep bana laf sokuyorlar.
Simdi direk benimle muhattap olsalar zaten cavep verecegim ama esim üzerinden bana laf sokma politikasi yapiyorlar.
Dayanilir gibi degil. Sinirlendigimle kaliyorum.
Koca adam istedigini giyer, sorumlusu da zaten ben degilim. Ama ne laf sokmalar. Ya ben bu laf sokmalarla ugrasamiyorum.
Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.
çok sinirlendim okuyunca şu anda. Kadın ne tam olarak? Köle mi ? çok iyi yapmışsınız inanın
Geç kalmissiniz tepki vermekle. O ne yahu oğlunun eli ayağı yok muymuş.
Böyle erkek çocuk yetistirenlere sinir oluyorum.
Yooo yerinde olmuşta eşiniz diyemiyor mu anne sağolda smiley04, yeterince ilgileniyor !!İyi akşamlar kızlar.
Bayram dolayısıyla eşimin memleketine gittik ailesini ziyarete iki gün oldu döneli ama burnumdan geldi desem yeridir.
Kayınvalidem eşim üzerinden bana emirler vermeye başladı. Eşimin annesi ve benden yaşça büyük olduğu için saygıda kusur etmemişimdir hiç bir zaman ama bu yaptıklarıyla saygı sınırını ortadan kaldırmaya başladı bende. Yemek yiyoruz x oğluma şunu getir x oğlum onu sevmez başka birşey yap x oğluma içicek getir demeler tamam ben eşime ilgi göstermeyi severim ama köle gibi emir vermesi canımı sıktı ki bunda en büyük etken uslubu oldu. Patlama noktasına geldiğim an ise eşim tşört giymişti bulunduğumuz yerde ise hava serindi o gün bende eşime üşüyceksin uzun kollu birşey veriyim giy istersen dedim oda gerek olmadığını söyledi biz otururken kayınvalidem geldi oğlum bu ne kılık üşüyceksin hasta olucaksın kuzum dedi ve bana döndü x oğluma uzun kollu birşey getir hiç dikkat etmiyosun yavruma iyi bakmıyosun dedi ben yine saygımı bozmadım söyledim ama gerek yok dedi oğlun dedim ve eşimde evet anne üşümüyorum dedi. Öyle oturduğun yerden getiriyim demekle olmaz ben olsam bende istemem bir zahmet kalk da getir dedi bende istersensen altınıda değiştirt bana oğlunun dedim koskoca adam çocuk değil bende onun eşiyim kölesi değilim dedim çıktım o ortamdan sinirlerim alt üst oldu. Tamam ben eşimle ilgilenmeyi severim ama böyle köleymişim gibi değil aramızda saygı vardır. Sizce tepkim abartılı mı olmuş ?
Bu konudan bende o kadar muzdaribim ki benimki eşimin yaninda yapmıyor ama yalnızken hep kızım sana söylüyorum gelinim sen anla politikası yapıyor ve kaç kere üstüne basa basa benimle ilgili bisey varsa ortaya değil direk yüzüme söyle diye ama yok hala devam artık umursamayıp üstüme alınmamış gibi tavırlarda bulunuyorum ya konuyu değiştiriyoru, ya cocugumla ilgilenip duymazdan geliyorum, ya da odadan çıkıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?