- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Hadi al da görelim diye bas bas bağırsaydın suratına pisliğinEşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Siz çalışıyorsunuz herhalde,maaşınızı elinizden mi söke söke alacakmış..Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
EvetSiz çalışıyorsunuz herhalde,maaşınızı elinizden mi söke söke alacakmış..
Ben anlamadım tam sizin paranızı mi alırmiş "söke söke"?
Siz çalışıyorsunuz herhalde,maaşınızı elinizden mi söke söke alacakmış..
Sanırım söke söke demiyor orda.Bende tam anlayamadım konuyu
Doğum yapacağınız hastaneye k.valideniz neden karılır ki,böyle bir hakkı yok zaten.
Farklı bir küfür savurmuş orada,ne kadar ayıp çocuğunun annesi olacak kadına böylemi demesi lazım.Sanırım söke söke demiyor orda.
Siz anlayın işte ne dedigini.
Çok terbiyesiz ve seviyesiz bi şey söylüyor.
Ailem arkadaşları akrabaları arasında o kadar efendi biri olarak biliniyor ki... Ben de öyle zannediyordumFarklı bir küfür savurmuş orada,ne kadar ayıp çocuğunun annesi olacak kadına böylemi demesi lazım.
Su katılmamış öküz derler ya aynı bu işte.
Terbiyesiz işte.
Sırf doğum parası yüzünden bu kadar cellalenmeside ilginç aslında.Ailem arkadaşları akrabaları arasında o kadar efendi biri olarak biliniyor ki... Ben de öyle zannediyordum
Konuyu açanlar hamile olunca kelimeleri çok seçip üzmemek istiyorum.Sanırım söke söke demiyor orda.
Siz anlayın işte ne dedigini.
Çok terbiyesiz ve seviyesiz bi şey söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?