İstesem paranı söke söke alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki ayrı evlerde oturuyoruz hatta şehirlerimiz bile farklı. Çalışıyorum da üstelik ama şu an doğum iznindeyim

Aynı evde oturunca daha çok çıkıyor ya sesleri , o yüzden sordum .. Benzer konularda hep aynı şeyi yazıyorum , eskiden karı parası yenmez zihniyetinde olan erkeklere ne oldu böyle ?
Gözleri açıldı. Paramızla errrrkek oluveriyorlar, evlat oluveriyorlar ne kadan güzel değil mi? Yanlış zamanda yanlış cinsiyetle doğmuşuz.

Uzuldum adınıza.. fakat şunu doğrumu anladim.. disarida sizin yaninizda baskasinami bakiyor?

Ne had ile paranizi alacakmış? Bi baba adayi bi erjek olarak ne kadar kötü ve onursuzca bunu demesi? Hangi sebeple bunu dedi yani sizden para istedi sizde vermediniz oylemi?

Çalışan kadınsınız bir de Kv karışıyor ?bunlar bu yüzü nerden buluyor ya

Kadınlar bakın biz çalışmayı Özgür kalabilmek için, çocuklarımıza istediğimiz şeyleri rahat rahat alabilelim , ayaklarımızın üzerinde durabilmek için , kimseye minnet etmemek için istiyoruz .
Hem dışarda çalışıp , hem evde çalışıp hem de emeğimizi yeyip , üstüne de terbiyesizlik yapan adamlar için değil .
Aklımızı başımıza almazsak bu kocalar ve aileleri daha çok tepemize çıkar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…