canım sağol inşallah ders alırım gerçekten üzgünümÜzülme canım arada olur böyle Şeyler ders almamız için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sağol inşallah ders alırım gerçekten üzgünümÜzülme canım arada olur böyle Şeyler ders almamız için
sağol canım üzüldüm gerçekten sende almıştın hızlı verdin inşallah benim de öyle olur 1 Nisana 63 hedefim devam ediyorBozma moralini cnm benim hırs yapar telafe edersinistedin mii herkes herşeyi başarır
Ben mi hızlı veriyorumsağol canım üzüldüm gerçekten sende almıştın hızlı verdin inşallah benim de öyle olur 1 Nisana 63 hedefim devam ediyor![]()
canım 1 hafta içinde aldığın kiloyu hızlı verdin yaBen mi hızlı veriyorumşubatta sadece 1 kilo verdim bn benimde mayısa kadar 65 inşallah hâyâllerimiz gerçekleşir
![]()
Bakalım yarın tartı günücanım 1 hafta içinde aldığın kiloyu hızlı verdin ya
11/03/2015...65.9 çok üzüldüm bırakmasaydım 63 lere gelmiştim şimdi 20 gün ve +500günaydın günlüğüm çok şükür bugün cuma hafta bitti haftasonu evimi düzenleyebilecem taşınma işi bitince haftaya kaldı sağlıklı beslenme
20/02/2015....65.4![]()