• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah kahvaltı yine yapamadım yine kalkamadım:KK12: ama pastanelerin öünü hızlı geçtim yok artık açmalar poğaçalar akşam abartmıştım zaten aç değilim çay içtim

images

Bozma moralini cnm benim hırs yapar telafe edersin :KK19: istedin mii herkes herşeyi başarır

sağol canım üzüldüm gerçekten sende almıştın hızlı verdin inşallah benim de öyle olur 1 Nisana 63 hedefim devam ediyor:KK50:
Ben mi hızlı veriyorum :KK48: şubatta sadece 1 kilo verdim bn benimde mayısa kadar 65 inşallah hâyâllerimiz gerçekleşir:KK68:

günaydın günlüğüm çok şükür bugün cuma hafta bitti haftasonu evimi düzenleyebilecem taşınma işi bitince haftaya kaldı sağlıklı beslenme
20/02/2015....65.4:nazar::nazar::nazar:
11/03/2015...65.9 çok üzüldüm bırakmasaydım 63 lere gelmiştim şimdi 20 gün ve +500:KK42:
bu hafta çok dikkatli olmaya kararlıyım açığı kapatacamEn Büyük TÜRKİYE

akşam veli toplantısına gittim maklube yapmışlardı yemek zorunda kaldım mümkün olduğunca az yemeye çalıştım 5 kuşbaşı et 2-3 kaşık pilav ve salata yedim hatır için çiğ tavuk meselesi
yatmadan 1 greyfurt yedim

öğle kıymalı yumurta ayran
6 hoşbeş
2 elma
1 avuç kabak çekirdeği

yarım halka tatlı arkadaş almıştı yarısını çaktırmadan çöpe attım

14.03.2015....64.8:nazar:En Büyük TÜRKİYE
ama kahvaltıyı dışarda yaptım diyet asosyal yapacak diye korkuyorum oraya gitme buraya gitme nereye kadar
öğle ve akşama dengelerim ben yaparım:KK76:

Back
X