Istesemde istemesemde gidiyor

Arkadslar esim istanbula gidecek bugun 2 gunlugune islerinden dolayi ve ben istemiyorum ilk defa uzak kalacam ondann istesemde istemesemde gidicek tavrim ne olmalu yada nasil vazgecirebilirim soylediginden beri agliyorum yokk dinlemiyor gidecekk gitme sebebi esim yabanci vatantas ve bizim sadece dini nikahimiz var cocugumuz olmasina ragmen ve istanbula gidip annesine kendi ulkesinden getittirdigi belgeyi konsolosluga imzalatmasi gerekiyor nikah islemleri icin o_O

e gitmesin peki de ne yapsın?
Şaka mısınız?

yapmayin bence. sonucts iki gunden ne olacak? Allah daha kotulerinden daha uzun ayriliklardan korusun. gucku durmaya calisin biraz

Gitmesini istememenizin sebebi ne ben anlayamadim. Gitsin isini halletsin dönsün ne var bunda? Siz dini nikahimiz var diye belirttiginiz icin yaziyorum kanun nazarinda sadece cocugunuzun babasi esiniz degil. Bu konuda mi endiseniz var? Eksik birseyler var sanki bahsetmediginiz.

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki? Eşiniz nikah işlemleri için gidecekmiş gezmeye ya da tatile değil yani. İki gün yalnız kalamam onsuz işe bile gittiğinde kötü hissediyorum diyorsunuz evliliği yapışık ikiz gibi ya da bağımlılık gibi görmeyin. Bu hem size hem de evliliğinize ilerde zarar verir.

Oglumun kimligi var benim soyadimi tasiyor. Bu kadar zaman maddi durumumuz yoktu o yuzden bu kadar bekledik esimin ulkesinden getirttirdigi belgeler vs cok masrafli

Back
X