Isteyen herkese hacet ve dilek duası okuyacağım

Kayinvalidemle kayinpederimin bize yapmış olduğu haksızlık için pişman olmalari ve bizi geri istemeleri için dua edebilir misiniz banada Rica etsem tskedrim

Merhaba Evimin huzuru için benidr dualriniza katarmisiniz msj yazdım ama kimse cvp vermedi herşey üzerime geliyor... Allah razı olsun

Allah razı olsun. Benim sen den yana umudum var nedense sanki sen dua edince olacak gibi içimde bir öyle bir his var.

Arkadaslar acil duaya ihtiyaci olanlar var
Bu yuzden siraya uymayip dilekleri kategorilere ayiracam ayni dilegi olanlara ayni anda dua edecem boyle daha iyi olur bence.

Son düzenleme:
Allah razı olsun. Benim sen den yana umudum var nedense sanki sen dua edince olacak gibi içimde bir öyle bir his var.
Insallah canim hayirlisiyla olsun dileğin
Bir yardimim olursa ne mutlu bana
Mulakatım olacak birkac ay sonra arada akliniza gelirsem bana da dua edin tek isteğim bu

Yarin 2. Grubun duasini okuyacam ertesi gün de 1. Grup icin okuyacam

Herşey için teşekkürler Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda bulunmak dileğiyle

dualarına benıde dahil et canım , rabbim hayırlısıysa kızıma hayırlı saglıklı bir kardeş nasip etsin inşallah

Duama talep bekledigimden cok oldu insallah hepinizin gonlunden gecen olur arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…