- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
Canimmm Allah razı olsun.bizi de düşünmüssün.
Amin canim topikdeki herkezi yazacaktim adla4ini alamadim tek tekCanimmm Allah razı olsun.bizi de düşünmüssün.
Rabbim hepimizin gönlüne gore versin. En hayirlisini en kisa zamanda nasip etsin insaallah
Allahım gönlümüzde olani hakkimizda hayirli eyle. Hakkimizda hayirli olani da gonlumuze razi eyle..
Ederim canim insallah bebisin cok kolay dogar allah yardimcin olsun.selam canım benimde doğumum yaklaştı çok korkuyorum bana da korkumu yenmem kolay doğum yapmam için dua edermisin normal doğumun hayırlı olması ve normal doğum yapmam için duaya ihtiyacım var.
canim tesekkur ederiz bizide dusundugun icin rabbim hepimizin istek ve dualarini kabul eylesinAmin canim topikdeki herkezi yazacaktim adla4ini alamadim tek tek
Banada dua edermisin hayirli bi evlat icinEderim canim insallah bebisin cok kolay dogar allah yardimcin olsun.
Canım benim çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Allahim razi olsun lutfen duanizi bekliyoruz
Canim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurumMerhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LİSTEMİZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
M meyremasin
Sweet03
Y yagmur_20
fnd_50
@Kbrogr
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
8. KOLAY DOĞUM
mnt
Canim sen bana ozelden yazmis miydin seni eklemeyi mi unuttum acaba?Duaya cok cok muhtacım. Bi duam var Rabbim den dilediğim...8 ayı gecti:-( ama inanıyorum Rabbim ol derse olur. Diğer kısmına koyabilirsinzelihanın duasını nasip et Allah'ım deneniz yeterli.
Sagol canim hayirlisiyla bebisleriniz gelsin insallahCanim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurum
Ayyy canimmm benimm tabikidee dua ederim sanaSagol canim hayirlisiyla bebisleriniz gelsin insallah
Arada aklina gelirsem mulakatim icin dua eder misin benim de duaya cok ihtiyacim var
Evet canim tabiki:))Canim özelden konusabilirmiyiz?
Nickiniz hep bu mu? Hatırlamıyorum ben ama geç mi kaldım dua içiCanim sen bana ozelden yazmis miydin seni eklemeyi mi unuttum acaba?
Yok canim duaya her zaman katilabilirsinizNickiniz hep bu mu? Hatırlamıyorum ben ama geç mi kaldım dua içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?