Isteyen herkese hacet ve dilek duası okuyacağım

Son düzenleme:
Amin canim topikdeki herkezi yazacaktim adla4ini alamadim tek tek

selam canım benimde doğumum yaklaştı çok korkuyorum bana da korkumu yenmem kolay doğum yapmam için dua edermisin normal doğumun hayırlı olması ve normal doğum yapmam için duaya ihtiyacım var.

selam canım benimde doğumum yaklaştı çok korkuyorum bana da korkumu yenmem kolay doğum yapmam için dua edermisin normal doğumun hayırlı olması ve normal doğum yapmam için duaya ihtiyacım var.
Ederim canim insallah bebisin cok kolay dogar allah yardimcin olsun.

Her birinizin dilegi ezbere aklimda özel mesajlariniz burda yazdiklariniz...
Rabbim herkese dilegini hayirlisiyla versin en basta saglik versin.

Hamile kalmak isteyenler icin yarin sabah dua edicem ekleyeceginiz baska arkadaslariniz varsa ekleyin kizlar. sevcanvildo

Duaya cok cok muhtacım. Bi duam var Rabbim den dilediğim...8 ayı gecti:-( ama inanıyorum Rabbim ol derse olur. Diğer kısmına koyabilirsin zelihanın duasını nasip et Allah'ım deneniz yeterli.

Canim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurum

Duaya cok cok muhtacım. Bi duam var Rabbim den dilediğim...8 ayı gecti:-( ama inanıyorum Rabbim ol derse olur. Diğer kısmına koyabilirsin zelihanın duasını nasip et Allah'ım deneniz yeterli.
Canim sen bana ozelden yazmis miydin seni eklemeyi mi unuttum acaba?

Canim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurum
Sagol canim hayirlisiyla bebisleriniz gelsin insallah
Arada aklina gelirsem mulakatim icin dua eder misin benim de duaya cok ihtiyacim var

Canim özelden konusabilirmiyiz?

Nickiniz hep bu mu? Hatırlamıyorum ben ama geç mi kaldım dua içi
Yok canim duaya her zaman katilabilirsiniz
Ben bitirince basa donuyorum
Karistirdim o zaman neyse canim ilk sayfaya yazdim seni diger bolumune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…