- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
Amin canım allah razı olsun.Her birinizin dilegi ezbere aklimda özel mesajlariniz burda yazdiklariniz...
Rabbim herkese dilegini hayirlisiyla versin en basta saglik versin.
Ben varımHamile kalmak isteyenler icin yarin sabah dua edicem ekleyeceginiz baska arkadaslariniz varsa ekleyin kizlar. @sevcanvildo
Abla sen hamilelik icin de mi dua istiyorsunBen varımdurkan
Evet canım evimde huzur, bebek, istiyorum canım 9 yıllık evliyim bebiş istiyoruz tedavi oluyoruz şimdiye kadar olmadı, ama biz hayırlısıyla yine istiyoruz. SelametleAbla sen hamilelik icin de mi dua istiyorsun
Insallah ablacim yarin bebis isteyenlere dua edicem :))H
Evet canım evimde huzur, bebek, istiyorum canım 9 yıllık evliyim bebiş istiyoruz tedavi oluyoruz şimdiye kadar olmadı, ama biz hayırlısıyla yine istiyoruz. Selametle
Hiç bukadar güzel bi konu açılmadı bugüne kadar allah razı olsun.Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LİSTEMİZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
A Angeel91
@blondgunes
Cennetul Mualla
M meyremasin
Sweet03
Y yagmur_20
@fundiiiii
Kbrogr
@Cennetim0721
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
mnt
Sagol canim isteyen herkese dua edicem rabbim bana o gücu vermisHiç bukadar güzel bi konu açılmadı bugüne kadar allah razı olsun.
İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
Benim tek yaşama sebebim herşeyim annem. Hasta ve çok yıpranıyoruz. Dua edermisin annecim için şifa bulsun önrü uzun olsun.
Ben onsuz bi hiçim düşünemiyorum yokluğunu((((((
Çok sağolasın canım, allah gönlüne göre versin inşallah.Insallah ablacim yarin bebis isteyenlere dua edicem :))
Allah razı olsun canım. Hepimizin duaları kabul olsun hayırlısıyla insaallah..1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
durkan feraheymen F flower world aaynaa A Angeel91 M meyremasin Sweet03 mormelodi @fundiiiii Kbrogr Y yagmur_20 Cennetul Mualla
8.gruptamnt dogumununuzun kolay olmasi icin de dua ettim rabbim kabul etsin insallah. Amin.
rabbim razı olsun inşallah dualarımız kabul olsun cuma hürmetine :))1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
durkan feraheymen F flower world aaynaa A Angeel91 M meyremasin Sweet03 mormelodi @fundiiiii Kbrogr Y yagmur_20 Cennetul Mualla
8.gruptamnt dogumununuzun kolay olmasi icin de dua ettim rabbim kabul etsin insallah. Amin.
Allah ne muradin varsa versin canimmm Allah razi olsun cok sagol dualarin kabul olsun insaAllah..Ne dua ettiysen kat fazlasini Rabbim sana nasip etsin insaAllah...1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
Cok tesekkur ederim canim insallah mulakatini gecersin sanirim hamilesin rabbim kucagna almyi en kolay sekilde nasip etsin insallah1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
Amin canim hayirli cumalarGünaydın güzel bayanlar. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlünüzce olsun. Allahım bu güzel gün hürmetine kimin ne duası kabul etsin.
Yok canim hamile degilim bu ay denemek icin oyle yaptim bir de hamilelik takvimi cok hosuma gitti ben daha 22 yasindayim allah benden once uzun yillar bebis isteyenlere versin insallah.Cok tesekkur ederim canim insallah mulakatini gecersin sanirim hamilesin rabbim kucagna almyi en kolay sekilde nasip etsin insallah
Canım Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin isteyen herkese sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
cnm allah razi olsun rabbim kabul etsin insallah1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?