Isteyen herkese hacet ve dilek duası okuyacağım

H
Evet canım evimde huzur, bebek, istiyorum canım 9 yıllık evliyim bebiş istiyoruz tedavi oluyoruz şimdiye kadar olmadı, ama biz hayırlısıyla yine istiyoruz. Selametle
Insallah ablacim yarin bebis isteyenlere dua edicem :))

Hiç bukadar güzel bi konu açılmadı bugüne kadar allah razı olsun.
İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
Benim tek yaşama sebebim herşeyim annem. Hasta ve çok yıpranıyoruz. Dua edermisin annecim için şifa bulsun önrü uzun olsun.
Ben onsuz bi hiçim düşünemiyorum yokluğunu((((((

Sagol canim isteyen herkese dua edicem rabbim bana o gücu vermis
Mulakatim var sen de bana dua et geceyim
Annene de acil şifalar diliyorum simdi sebi de ekleyecem ilk sayfaya.

Allah ne muradin varsa versin canimmm Allah razi olsun cok sagol dualarin kabul olsun insaAllah..Ne dua ettiysen kat fazlasini Rabbim sana nasip etsin insaAllah...

Günaydın güzel bayanlar. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlünüzce olsun. Allahım bu güzel gün hürmetine kimin ne duası kabul etsin.

Cok tesekkur ederim canim insallah mulakatini gecersin sanirim hamilesin rabbim kucagna almyi en kolay sekilde nasip etsin insallah
Yok canim hamile degilim bu ay denemek icin oyle yaptim bir de hamilelik takvimi cok hosuma gitti ben daha 22 yasindayim allah benden once uzun yillar bebis isteyenlere versin insallah.

ağzına yüreğine diline saglık rabbim dualarını kabul eylesin , sanada bir vazda hayırlı dogumlar nasip etsin saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…