Öncelikle kırgın olduğun biri varmı sevgilin sanırım
yok cnm ben evlıyım tatlımm onada kırgın deilim
buyur paylentcimm
Şu anda eşinizle aranız çok iyi falınız güzel çıkmış Biraz ikinizide etkileyen bi olay çıkmış ama bu olaydan kurtulmuşsunuz
Bir kişi seni çok sıkmış bu sıralar sıkıntın daha var ama hafif hafif geçiyo
evet cnm dogumum oldu ve zor oldu atlaattık baska ne cıkmıs heyecanlandım kırgın oldugum kişiler kayınvalidemler olabılırmı acaba
anlat anlat çok anlat bacımm:)
Evet doğumunuzla ilgili sıkıntı çıkmış ama bunu atlatmışsınız Kayınvalideniz sizi çok gözetlermi çok karışırmı size Ama bu doğumdan sonra sizle olan ilişkisi biraz kesilmiş o da size kırılmış arkasında onu destekleyen birileri var mı
İki tane yolun var bu zamanlarda büyük bi mal aldınızmı veya almayı düşündünüzmü
çok sık gorusmeyızz cnm zaten benle deil ogluyla küs arada bende kaynadımmm destek olan da kocasıdır herhalde baska ne cıkmıs tatlım yaaa kızım cıkmısmı eşimin işi biraz zor durumda maddiyatla ilgili neler cıkmıs biraz sipariş gibi oldu ama idare etşimdiden saol
Maddiyatınızda biraz sıkıntı var biraz bu durumla ilgili gerilmeler olabilir eşinizin Bu sıkıntı işle ilgili biri tarafından sadece geliyo eşinize Biraz destek olmalısınız manevi anlamda çünkü sıkıntı çıkmış eşinizde bunu atlatmasına yardımcı olabilirsiniz Bebeğinizle ilgili sorun çıkmamış şu anda Küçük bir haber alabilirsiniz yakın zamanda
almadım almayı planlıyorum canım..
Malı alırken birinden yardım bekliyomusun biraz yatırımlarına dikkat et bence Hanene gelmeyi planlayan biri var
çok büyük birşey değil canım..evet patrondan yardım bekliyorum hahamaaşımı versin..şaka şaka.yok canım kimseden beklemiyorum allaha şükür:26:
misafirliğe gelmeye planlayan biri var evet memleketinden gelen görümcemdir..:)) kalmaya gelicek bana
devam devam :) kız sanki karşılıklı oturuyoruz sen tek tek soruyorsun biz cevaplıyoruz hahane güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?