İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

buyur paylentcimm

Eklentiler

• $Fotoğraf199.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf197.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf201.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf194.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf202.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf198.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf193.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf200.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf203.webp
    11 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf192.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf191.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf204.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $Fotoğraf196.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoğraf195.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64
Şu anda eşinizle aranız çok iyi falınız güzel çıkmış Biraz ikinizide etkileyen bi olay çıkmış ama bu olaydan kurtulmuşsunuz

evet cnm dogumum oldu ve zor oldu atlaattık baska ne cıkmıs heyecanlandım kırgın oldugum kişiler kayınvalidemler olabılırmı acaba

evet cnm dogumum oldu ve zor oldu atlaattık baska ne cıkmıs heyecanlandım kırgın oldugum kişiler kayınvalidemler olabılırmı acaba

Evet doğumunuzla ilgili sıkıntı çıkmış ama bunu atlatmışsınız Kayınvalideniz sizi çok gözetlermi çok karışırmı size Ama bu doğumdan sonra sizle olan ilişkisi biraz kesilmiş o da size kırılmış arkasında onu destekleyen birileri var mı

Sevgili paylent, affina siginarak..

Esiniz ile cifte kumrular gibi cikmissiniz, onun ne derdi varsa sizde yukleniyosunuz. Siz ona nazaran daha kismetli birisiniz ve destek vermek istiyosunuz ama o sizi bulastirmak istemiyor. Kara kara dusundugu bir mevzu var esinizin ve bu mevzu icin biriyle konusucaklar. Kismeti ayagina gelicek sana o kadarini soyliyim. En zor aninda hizir gibi karsisina birisi cikicak ve onunla birseyler konusucak, is ile alakali oldugunu tahmin ediyorum. Bu arada devamli dua ediyosunuz ve bu dualar eninde sonunda eve bereketiyle geri donucek. Birde nazara cok geliyosunuz, herseyinizi herkesle paylasmayin derim ben.

çok sık gorusmeyızz cnm zaten benle deil ogluyla küs arada bende kaynadımmm destek olan da kocasıdır herhalde baska ne cıkmıs tatlım yaaa kızım cıkmısmı eşimin işi biraz zor durumda maddiyatla ilgili neler cıkmıs biraz sipariş gibi oldu ama idare et şimdiden saol

Maddiyatınızda biraz sıkıntı var biraz bu durumla ilgili gerilmeler olabilir eşinizin Bu sıkıntı işle ilgili biri tarafından sadece geliyo eşinize Biraz destek olmalısınız manevi anlamda çünkü sıkıntı çıkmış eşinizde bunu atlatmasına yardımcı olabilirsiniz Bebeğinizle ilgili sorun çıkmamış şu anda Küçük bir haber alabilirsiniz yakın zamanda

saol cnm agzına saglık

Malı alırken birinden yardım bekliyomusun biraz yatırımlarına dikkat et bence Hanene gelmeyi planlayan biri var

çok büyük birşey değil canım..evet patrondan yardım bekliyorum haha maaşımı versin..şaka şaka.yok canım kimseden beklemiyorum allaha şükür:26:

misafirliğe gelmeye planlayan biri var evet memleketinden gelen görümcemdir..:)) kalmaya gelicek bana

devam devam :) kız sanki karşılıklı oturuyoruz sen tek tek soruyorsun biz cevaplıyoruz haha ne güzel

Son düzenleme:
Birazdan gönderiyorum resimleri:))))))))))))

evet diyalog olunca daha iyi oluyo fal böyle bakılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…