İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

benim fincanda birşey çıkmadımı bu kadar mı bekliyorum ben hala

merhaba arkadaşım. rica etsem bana da bakabilir misin? maddi durumum pek iyi değil bu aralar 1 yıldır süren bir ilişkin vardı ve "sevmekten vazgeçmek" zorunda kaldım. sıkıntı ve bunalımlardayım neler gördünse paylaşır mısın benimle

evet var...canımmm

Sanırım özel hayatnızla ilgili bu sıkıntınızdan birazda olsa kurtulmuşsunuz ve sıkıntıdan sonra sizi rahatlık bekliyo ve bu konuyu takılmamanız gerekiyo Bu sıkıntınızı atlattıktan sonra işinizle ilgili olarak yapmanız gereken herşeyi yapabilirsiniz şansınız çok açılcak

tüh işyerindeyim yaa türk kahvesi içecek ortamım yok..bi kahve falı ne iyi giderdi şimdi..
offf offf!!çalışan bayan olmak ne zor..bi kahve bile içemiyoruz

Öncelikle şu sıralar çok karışık olaylar yaşamışsın ve bu seni çok germiş Bu olayları geride bırakarak kendine yeni bir hayat kurman bir süre bu sıkıntın devam edicek Bu yaşadığın olayla ilgili bi yolun olabilir kararsızlık içinde kalabilrsin bu yolda Belkide bu yoldan sana çok iyi gelebilir Ayrılık sebebin galiba 3. kişi yüzünden galiba yada karşındaki kişinin sorumsuzluğu olabilir Gelecek zamanda büyük bir mal alabilirsin kafan şu anda çok karışık ama dediğim yoldan sonra aydınlık var Bide gözün var buda sana sıkıntı veriyor...

tüh işyerindeyim yaa türk kahvesi içecek ortamım yok..bi kahve falı ne iyi giderdi şimdi..
offf offf!!çalışan bayan olmak ne zor..bi kahve bile içemiyoruz

Haklısınız boş olduğunuz zaman kahve içip resimlerinizi atabilirsiniz

çok teşekkür ederim hemen ilgilendiğin için. dediklerin doğru umarım karmaşık olaylardan bir an önce aydınlığa çıkabilirim. ağzına sağlık..

bana da bakar misiniz

Eklentiler

• $1.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $2.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $3.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $4.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $5.webp
    29 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…