koydum fotoları cnm yorumunu merakla bekliyorumm
Eki Görüntüle 421530 Eki Görüntüle 421536 Eki Görüntüle 421541 Eki Görüntüle 421546 Eki Görüntüle 421550 Eki Görüntüle 421555
merhaba ,
canım için oldukça karamsar çıkmış bazı şeyleri içinde o kadar biriktirmişsin ki o baskı içini köpük köpük yapmış...
araya mesafe girilmiş biri mi var ? isminde e ve c harfleri geçebilir , bu insan aslında sevimli biri gibi görünüyor ama diğer yandan sinsi de biri şeytan sembolü çıkmış yani çok masum biri diyemiyorum :/ eğer bir ayrılık yaşadıysan şuan o da yalnız ama sen yalnız olduğuna nedense pek ihtimal vermiyosun , çevresi kalabalık sohbet muhabbet güzel ama hayatında biri var diyemiyorum şuan..
çanta hazırlama durumlarımız olabilir kısa yolculuklar olabilir.. ama şuan çok karar vermiş gibi değilsin düşüncelerin oldukça karmaşık..
rahatlaman tamamen içinde biriktirdiği düşünceleri atmana bağlı biraz da takıntı yapmış gibisin bence hiç kurcalama ve kimsenin etkisi altında kalma zaafını bilenler aklına girmeye çalışıyor haberin olsun

bir konuşma yaşanmak isteniyor sana tek tavsiyem bir bayan arkadaşının gazına gelip karşı tarafı sinirlendirme eğer inatlaşmalar olmazsa bu konuşma fena gitmez ama o direk aksi durumda dönüp gitme modunda canım...
ilk başladığınızda bu ilişki yolundaydı yani sen mutluydun ama o çocuğun sorunları var... geçmişten tam kurtulamama gibi biraz da çevre..ama ilişkiye çok odaklanamamış gibi..saçları biraz kabarık mı önleri falan ?...
yine bir e harfimiz çıkmış temiz bir kalp acaba eski sevgilimiz mi yoksa beklenmedik bir aşk mı?...bu durum ayın 7 17 27 si en geç 7 hafta içinde gerçekleşebilir diyorum...
... kendine cici bak canım ... by by