- Konu Sahibi Novamber wind
-
Bende öyle hissediyorumodaklandığın konu hakkında önemli gelişmelerin var bu işin gerçekleşememe durumu da var. parasal anlamda memnun etmeyecek sizi bu ev meselesi.
Çok teşekkür ediyorum Bade, yüreğine ve kartlarına sağlıkkararlılığın ekonomik gücünü elinde tutacağını gösteriyor diyor kartın içinde bulunduğun koşullar senin lehine olacak..
bir değişiklik söz konusu evet daha iyisi için şuanki elinizde olan değişecek. kişisel ihtiyaçlarınız daha ön planda..1 81 162 allah sağlıkversin önceliklede ev görünüyor mu ufukta?
güzel, yeni başlangıçların var. yeni bir hayat farklı bir yaşam görünüyor. üzüntüler arkanda kalıyor, sevgi dolu günlerin var. maddi anlamda biraz sıkıntılı döneme girebilirsin6 21 44 simdiden tesekkurler bebiss gorunuyor mu
para, güç, yüksek makam diyor kartların. istediğin maddi gücü elinde tutacaksın bununda çok olumlu etkileri olacak56 - 75---43
maddi olarak beklediğimiz şey bu yıl olacak mı
Sorunu tam sormamışsın genel söyleyeyim bir gelişme isteğin var sosyal hayat, spor gibi kültürel anlamda. aile ve arkadaşlar arasında sevilen aranılan imrenilen biri olmak istiyorsun. bu yüzden ihtiyacın olan şey özgürlük ve sosyalleşme. ama bir sorgulama ve şüphe içindesin sebebini bilmiyorum. belki geçmişi düşünmekte olabilir bu. kişiler, olaylar geçmişte ne yaşandıysa kurtulman ve bugününe taşımaman gerek. bu durum olumsuz enerjyi çekmene neden oluyor. özgüven konusunda daha ciddi adımlar atmalısın. aşk hayatınla ilgili birşey çıkmadı50 / 73 / 16 Benim durum ne olacak :)
yeni başlangıçların var. istediğin şeyde biraz duygusallık var sanki. yani içinden geçen düşünceler ve heyecan. güzel günler getireceğini düşünüyorum bu işin. erteleme ve fırsatlarını güzel değerlendir diyor kartların..Merhaba,
86 21 45
Önümdeki iş benim için hayırlı mı?
mesleki başarı ve ruhsal sevginin kullanımı.. gücünü sevgiden almalısın. ilişkin varsa ona yönelmelisin. korku ve komplekslerin yok. her ne istiyorsan sakinliğinle elde edebilirsin. maddi anlamda sorunun yok. biraz dış görünüşe önem vermen lazım diyor senin için :)3 - 5 - 7
sıkıcı hayatımı etkileyecek ilk değişiklik ne olacak, ne zaman olacak?
Tsk ederim tatlim icimi ferahlattingüzel, yeni başlangıçların var. yeni bir hayat farklı bir yaşam görünüyor. üzüntüler arkanda kalıyor, sevgi dolu günlerin var. maddi anlamda biraz sıkıntılı döneme girebilirsin
atılıma geçmeyi düşündüğün şeyin biraz vakti var. zamana ihtiyacın var. kendini çıkmazda hissediyorsun sürekli ama sen herşeyin üstesinden gelebilirsin kararlarına güven doğru kararlar veren birisin. eğitimci misin bilmiyorum kitapları çok seviyorsun olayları değerlendirme şeklin sana gerçek sonuçları veriyor. dediğim gibi kendini sıkkın bunalgın hissetmene gerek yok kafanı dinlemen yeterli22-27-35
beklediğim şeyler istediğim doğrultuda sonuçlanacak mı?
olumsuz görünmüyor tatlım tek yapmanız gereken sakince ne istediğinizi birbirinize doğru aktararak konuşmak. anlayışlı olur iseniz güzel değişimleriniz olacak...41-43-72
Sevdiğim kişiyle evlenecekmiyim?
Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim Allah sana da kalbindekini versin :)yeni başlangıçların var. istediğin şeyde biraz duygusallık var sanki. yani içinden geçen düşünceler ve heyecan. güzel günler getireceğini düşünüyorum bu işin. erteleme ve fırsatlarını güzel değerlendir diyor kartların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?