İsteyene bakabilirim

3 - 5 - 7

sıkıcı hayatımı etkileyecek ilk değişiklik ne olacak, ne zaman olacak?

22-27-35

beklediğim şeyler istediğim doğrultuda sonuçlanacak mı?

50 / 73 / 16 Benim durum ne olacak :)
Sorunu tam sormamışsın genel söyleyeyim bir gelişme isteğin var sosyal hayat, spor gibi kültürel anlamda. aile ve arkadaşlar arasında sevilen aranılan imrenilen biri olmak istiyorsun. bu yüzden ihtiyacın olan şey özgürlük ve sosyalleşme. ama bir sorgulama ve şüphe içindesin sebebini bilmiyorum. belki geçmişi düşünmekte olabilir bu. kişiler, olaylar geçmişte ne yaşandıysa kurtulman ve bugününe taşımaman gerek. bu durum olumsuz enerjyi çekmene neden oluyor. özgüven konusunda daha ciddi adımlar atmalısın. aşk hayatınla ilgili birşey çıkmadı

Merhaba,

86 21 45
Önümdeki iş benim için hayırlı mı?
yeni başlangıçların var. istediğin şeyde biraz duygusallık var sanki. yani içinden geçen düşünceler ve heyecan. güzel günler getireceğini düşünüyorum bu işin. erteleme ve fırsatlarını güzel değerlendir diyor kartların..

3 - 5 - 7

sıkıcı hayatımı etkileyecek ilk değişiklik ne olacak, ne zaman olacak?
mesleki başarı ve ruhsal sevginin kullanımı.. gücünü sevgiden almalısın. ilişkin varsa ona yönelmelisin. korku ve komplekslerin yok. her ne istiyorsan sakinliğinle elde edebilirsin. maddi anlamda sorunun yok. biraz dış görünüşe önem vermen lazım diyor senin için :)

22-27-35

beklediğim şeyler istediğim doğrultuda sonuçlanacak mı?
atılıma geçmeyi düşündüğün şeyin biraz vakti var. zamana ihtiyacın var. kendini çıkmazda hissediyorsun sürekli ama sen herşeyin üstesinden gelebilirsin kararlarına güven doğru kararlar veren birisin. eğitimci misin bilmiyorum kitapları çok seviyorsun olayları değerlendirme şeklin sana gerçek sonuçları veriyor. dediğim gibi kendini sıkkın bunalgın hissetmene gerek yok kafanı dinlemen yeterli

Çok teşekkür ederim Allah sana da kalbindekini versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…