- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
belki bi sürü çocuk yaparsınyok kız yalnızlığın dibindeyim :)
bi koca var bide köpüşüm :)
kocamaaaaan bir kısmetin var bacım yiğit yağız bir delikanlı olabilerrçok az kalmış bu kişiylen kavuşmana yada çevrende ama sen farkedemiyorsun yüzyüze bakıyorsunuz tanıyorsun öyle söyleyeyim. namaz kılan bir erkek var ama bu bağımsız çıkmış yorumlayamadım. belkide o kişidir. bir büyüğünün elini öpüyorsun bir konuda izinini alıyorsun bir de sana arkasını dönmüş biri var arkadaşın akraban bu türden biri sen fazla umursamıyorsun. bu kadarcık görebildim
olmuoyor ki...4yıldır banamısın demiyor :):)belki bi sürü çocuk yaparsın
kendimden korktum ahahhavalla bildiklerini sayayım nambır van: evet bir arkadaşım bana kırgın hissediyorum nambır tuu: Biri var hoşlandığım dıştan yağız,namaz da 5 vakit olmasa da dini bütün bir arkadaşımız gel gelelim dıştan yağız ben aylardır bir yağızlık göremedimkavuşamadık kavuşamayız da inşalllaaaahhhh gönlümü çalacak yeni biridir AMİİİİNNNN :) Sen de iş var Badeeee arada kapını çalalım mı Ben iyice yüzsüz oldum susuyorum cok teşekkür ederim :)
nasıl bir laftı tam hatırlamıyorum ama sen kapıyı çalmaktan vazgeçme elbet bir gün açılır o kapıolmuoyor ki...4yıldır banamısın demiyor :):)
aşındı aşındı :):)
olmuoyor ki...4yıldır banamısın demiyor :):)belki bi sürü çocuk yaparsın
amin canım amin...aslında şimdilik böyle iyi...gerek yok..nasıl bir laftı tam hatırlamıyorum ama sen kapıyı çalmaktan vazgeçme elbet bir gün açılır o kapıevladında hayırlısı olsun inşallah. nice evlatlar var buda evlat mı denir. inşallah gönlüne göre olur
sen canını bu kadar neye sıktın böyle. daraltma o kadar boşver akışına bırak. düşünceler almış başını gitmiş. bu şekilde devam edersen iç sıkıntılarından kurtulamazsın. büyük bir balığın var ancak onu elde etmek senin elinde. aynı yerde takılır kalırsan seni teğet geçebilir. güzel bir kahve yap iç taze taze bana gönder canım bunu beğenmedim.
Rica etsem bakar misin cok istiyorum uzun zamandiristeyen varsa bakarım arkadaşlar
öncelikle çok fazla bişey göremedim canım çok detaylı bir fincan değil. birisi seninle dalga geçiyor nasıl diyim suratına suratına gülüyor alay ediyor ve arkanda sağlamca duran bir adam var seni koruyup kollayacak. karşılıklı durmuş söyleşiyorsunuz. bir muradın var muhtemelen gerçekleşecek. hatta inanamayacağın kadar kısa sürede olacak.Canim ekledim daha yeni icmistim kahve bakarsan cok cok sevinirim özellikle ask hayati ile ilgili merakım
bir dilek tuttun mu fincanı açarken? tutmadıysan tut 3 vakte kadar olacak ( 3 vaktide hiç sevmem ama ) :) böyle zayıfça ipince bir kadın var sırtında da epey yükü var. bu hatuna bir kısmet var. tabi sende olabilirsin bu. balığı ona yaklaşmış vakti yakın. hayatındaki erkek güçlü bir erkek. seni savunuyor birilerine karşı. sağlam karakterli bir adam. kafanda bir takım soru işaretleri oluşmuş. cevap bulamıyorsun gibi büyütmüşsün. sandığın kadar karmaşık değil aslında düşünme o kadar. birinin biraz gözü değmiş sana oku kendini. bebek istiyor musun bilmiyorum ama kucağında bir bebek var. genel olarak kötü bir şey görmedim canım bu kadarOff fotolar çok büyük geldi küçültemedim bi türlü
Bakarsan çok sevinirim Bade'mmm
Kirmadigin icin cok tesekkurler gercekten coooook mutlu oldum :) aa bak dalga geceni merak ettim ya kiz mi bu ? Ya bir sürü iciyorum ama bu az telveli olmus cidden bilsem bir once ictigimi gonderirdimöncelikle çok fazla bişey göremedim canım çok detaylı bir fincan değil. birisi seninle dalga geçiyor nasıl diyim suratına suratına gülüyor alay ediyor ve arkanda sağlamca duran bir adam var seni koruyup kollayacak. karşılıklı durmuş söyleşiyorsunuz. bir muradın var muhtemelen gerçekleşecek. hatta inanamayacağın kadar kısa sürede olacak.
erkek canım yaşta küçük olabilir senden. daha sonra yeniden içer eklersin çok başım ağrıdı sürekli bakamıyorumKirmadigin icin cok tesekkurler gercekten coooook mutlu oldum :) aa bak dalga geceni merak ettim ya kiz mi bu ? Ya bir sürü iciyorum ama bu az telveli olmus cidden bilsem bir once ictigimi gonderirdim
Tamam canim cok teşekkür ettim tekrarerkek canım yaşta küçük olabilir senden. daha sonra yeniden içer eklersin çok başım ağrıdı sürekli bakamıyorum
canım yarın kk girdiğimde ilk sana bakıcam söz. inan çok başım ağrıyor şuanBadeeeem ben özel mesaj attıım :) saatlerdir seni bekliyom hadi gari çatlatma hehehe
Tamam bebikim nasıl istersencanım yarın kk girdiğimde ilk sana bakıcam söz. inan çok başım ağrıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?