İsteyene kahve falı bakabilirim =)

Haklisin canim hayati kendime zehir ettim bos yere teşekkür ederim tekrar :*

içe içe geçmiş düşünceler, karışmış duygular, kararsızlıklar.. biraz rahatla, zamana bırak. aşk göremedim ama bu olmayacağı anlamına da gelmez. ne kadar pozitif olur ve buna inanırsan güzellikleri o kadar kendine çekersin. bi de sana karşı duran bir adam var. böyle iri gözlü bıyıklı bir adam. gözü hep senin üzerinde. dikkatli ol o kişiye karşı. yaşadığın bazı şeyler seni olgunlaştırmış. yaşayacağın zorluklara göğüs gerebilecek bir yapın var. hayattan beklentilerini arttır ve kendine güven. son olarak iletişim konusunda sıkıntıların var gibi eğer çözüm odaklı düşünür hareket edersen üstesinden gelebilirsin. sevgiler

t
teşekür ederim yüreğine sağlık

Hep hamile biri çıkıyor ama bu kişi kimse bayadır da hamile galiba Bilemedim ben de :)
Ah inşallah. Hep bir inancım umudum var Allah bozmasın.
Bu bana ulaşan eski dost çıkmamış galiba dimi? Derdi ne merak ettim ama iletişime de geçmek istemiyorum olabildiğince, canımı sıkacak mı merak ediyorum

Cevap gelmedi ama teşekkür ederim bu arada..

sağol canım yorumuna sağlık

canım eski dost derken bu ara baya bi baktım ya karıştı hepsi. hatırlatsan neydi o

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/isteyene-kahve-fali-bakabilirim.782880/page-11
11. sayfanın 3. mesajında falım :)
Hayatımdan çıkardığım eski bir dostum(kız) ulaşmaya çalışıyor, konuşmamız gerekmiş, ben de iletişime geçmek istemiyorum ama aklıma takıldı canım sıkılacak mı, her şey yeniden hortlayacak mı diye düşünüyorum.. Güvenemiyorum.

ya şimdi anladım pardon kusura bakma hatlar karıştı baya bi :) onla ilgili gerçekten göremedim. istersen yeniden iç yükle ben buralardayım. şahsi fikrim konuş derdi neymiş sor sonrada görüşme sonuçta insanlar sana sen izin verdiğin müddetçe zarar verebilir.

Aslında var her gün içer kaparız annemle ama yeni içeyim :)
Açıkçası gereksiz gibi geliyor bana bir yandan, ne bir dost ne bir arkadaş benim için, uzaktan birileri, zor bitiririm ama tam biter, büyük konuşmamak adına çok çok zor diyeyim. Dostluğumuz bittiğinden bu yana önemseyeceğimi saflık yapıp ona dönüş yapacağımı düşündüğü iki mesaj attı ses etmedim. Kendisinden negatif enerji alıyorum ve konuşunca da canım daha çok sıkılacakmış gibi geliyor, enerjilerden kolay etkileniyorum maalesef. Güvenemiyorum da.. Şimdilik ses etmiyorum, belki direkt konuya girer bu şekilde, daha iyi olur ona göre dönerim diye düşünüyorum. Ama konu neyse ona da nasıl güveneceğim tabi.
Derdi ne diye düşünüyorum yine de, canımı sıkma ihtimali ne...

ne yaşadanız bilmiyorum benimde öyle bir anım var. tekrar şans verdim. ama beni verdiğime pişman etti. eğer seni üzen kıran biriyse boşver yoluna bak kimse değişmiyor kolay kolay. söyle ne söyleceksen de, dinle baktın sadece bahane güle güle dersin.

Sanırım sendin konuna yazmıştım, bu durumla ilgili..
Yok şans vermem daha hiç sanmıyorum. İyi niyetim kullanıldı.. Resmen kamburmuşum ben, dostluklarım bitince anladım. Bir de enerjilerden kolay etkilendiğim için yalnızlık iyi geldi, inzivaya çekildim tam oldu, bir oh çektim.
Geri dönme huyum olmadı şu ana kadar, yani gel gitler yaşarım herhangi bir dost-aşk ilişkisinde ama öyle bir nokta gelir ki artık dahası olmaz bende.. Sonra da "acımasız" olurum. Buna da nankörlükten başka kelime bulamadım.
Zorlarsa daha konuşurum belki bilmiyorum. Aslında çok önemli değil belki vazgeçer ama işte ya canımı sıkacak bir konu varsa diye düşünmeden edemedim Yine hortlarsa her şey, yanlış anlamalar suçlamalar.
Bakalım.

dost dediğin seninle gülen değil ağlayandır derler. ağlatandan, acıtandan dost olur mu hiç. insan kimlerin yokluğuna alışmıyor boşversene. gerçekten pişman olmuş olsaydı napar eder gönlünü alırdı belli ki işi düştü

Dostluğumuzu bitirirken denedi konuştu etti, bir yandan da suçlamaya, beni anlamamaya devam etti ama bitmemesini istedi vs., fakat ben izin vermedim, yani laflarla halledilme yumuşama evresi falan geçti gitti benim için, içim tükendi, öylesine emin, öylesine kararlıydım.. Boşuna yorma kendini dedim. Sonra bak ben elimden geleni yaptım sen de gördün dedi. Daha sonra buluşalım konuşalım, o kadar yılın ardından garip bir his bıraktı, sen gelmezsen ben gelirim dedi, gelmeyeceğim sende gelme dedim, geleceğim dedi sonra bir şey demedim, gelmedi. Yani artık ben biliyorum ki hiç bir şey değişmez, siz değişecek misiniz sanki? Tabi ki hayır. Dost, değer anlayışımız farklı, siz istediğiniz gibi yaşayın ama benim dostluk anlayışım bu şekilde değil, uyuşmuyoruz şeklinde düşünün dedim.. İyilerdir kötülerdir beni ilgilendirmiyor sadece bana hayırlı değiller. Onlar fazla iyi niyet gösteren bir kişiden memnun olabilirler ama ben değilim..
Bilmiyorum ya o kadar önemli olduğumu da sanmıyorum açıkçası, benim kadar düşünen canı sıkılan olmuş mudur bilemiyorum... Kinci gibi davranıyorsun da dendi. Gerekeni yapmanın, kararlı olmanın nesi kin? Bırakayım da üzüleyim mi daha. Anlatıyorum ardından uzaklaşıyorum, gidiyorum o kadar... Öc almam öyle bir huyum yok, 7/24 aklımda olmaz ama unutmam, dönüm noktalarımı aldığım dersleri insanların nasıl davranabildiklerini.

Canım zahmet verdim sana da ama, geldi yeniler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…