- Konu Sahibi Novamber wind
-
Haklisin canim hayati kendime zehir ettim bos yereolup olmayacağını bizler bilemeyiz belki aklındaki kişidir belkide değildir 57 günün var bunu söyleyebilirim. nolursa olsun kim olursa olsun güzel kalbini yorma. bırak zaten kısmetinse elbet sen istemesen bile gelip seni bulacak.
içe içe geçmiş düşünceler, karışmış duygular, kararsızlıklar.. biraz rahatla, zamana bırak. aşk göremedim ama bu olmayacağı anlamına da gelmez. ne kadar pozitif olur ve buna inanırsan güzellikleri o kadar kendine çekersin. bi de sana karşı duran bir adam var. böyle iri gözlü bıyıklı bir adam. gözü hep senin üzerinde. dikkatli ol o kişiye karşı. yaşadığın bazı şeyler seni olgunlaştırmış. yaşayacağın zorluklara göğüs gerebilecek bir yapın var. hayattan beklentilerini arttır ve kendine güven. son olarak iletişim konusunda sıkıntıların var gibi eğer çözüm odaklı düşünür hareket edersen üstesinden gelebilirsin. sevgilerYa benimkine de bakarmısınız yeni bir aşk var mı?ben fatma betül Eki Görüntüle 1358838 Eki Görüntüle 1358839 Eki Görüntüle 1358839 Eki Görüntüle 1358840
teşekür ederim yüreğine sağlıkher şeyi çok düşünen, sorgulayan bir yapın var. zihnini o kadar yormuşsun ki. çoğuda kuru gürültü. nazar değmiş. kendini oku. bir de hayatında sana yalan söyleyen biri var. böyle olgunca bir adam. hedeflere ulaşmak bazen zor ve çaba gerektirebilir. her şey hemen olsun istiyorsun ama olmaz biraz sabırlı olman gerekiyor. ilerleyen günlerde sana yaklaşmaya çalışan veya geçmişten de olabilir bu kişi ona karşı temkinli olman gerekecek. hayatını alt üst etmesine izin verme. tecrübelerine güven. yoksa sana zarar verecek bu kişi, gözyaşların var. hayırlısını dile. sevgiler
canım gençce uzun boylu bir kadın var hamile. bu kadının aşk hayatı biraz alt üst olacak. seninle bağlantısı ne bilmiyorum. ama sıkıntılı bir dönemi olacak. düşüncelerini bir tarafa bırak. çünkü hayatına süprizler güzellikler geliyor. kendine vakit ayır, sevdiklerinle birlikte ol. onlara ne kadar çok değer verdiğini anlat. buna seninde çok ihtiyacın var. yaşadığın hayal kırıklıklarına fazla aldırış etme ve geleceğe umutla bak. sevgiler
üzülme tek derdimiz aşk olsun. :)Haklisin canim hayati kendime zehir ettim bos yereteşekkür ederim tekrar :*
biraz dinleneyim gece bakarımTam kahve içiyordum
forumda başlığını gördüm...
Eki Görüntüle 1359594 Eki Görüntüle 1359608 Eki Görüntüle 1359609 Eki Görüntüle 1359612 Eki Görüntüle 1359613
Orasi oyle canim Allah in gücüne gitmesinüzülme tek derdimiz aşk olsun. :)
Hep hamile biri çıkıyor ama bu kişi kimse bayadır da hamile galibaBilemedim ben de :)
Ah inşallah. Hep bir inancım umudum var Allah bozmasın.
Bu bana ulaşan eski dost çıkmamış galiba dimi? Derdi ne merak ettim ama iletişime de geçmek istemiyorum olabildiğince, canımı sıkacak mı merak ediyorum
sağol canım yorumuna sağlıkcnm zafere giden yolunun biri açık diğeri kapalı. artık hedefin ve planlarını bilemeyeceğim. onu sen bilirsin. ama çok fazla içine atmışsın bişeyleri. aşk hayatınla ilgili olumsuzluklar var. senle alakalı değil karşı tarafla ilgili. seni üzecek bir şeyler yapmış veya yapacak. temkinli olmanda fayda var. eğer hayatında biri yoksa bazı aksilikler olabilir diyebiliriz. dediğim gibi hayatında biri varsa bu kişinin seni üzeceği yönünde figürler var yine yani aldatılma gibi. birde çevrende dedikodun yapılıyor. çok kulak asma. sevgiler
canım eski dost derken bu ara baya bi baktım ya karıştı hepsi. hatırlatsan neydi oCevap gelmedi ama teşekkür ederim bu arada..
canım eski dost derken bu ara baya bi baktım ya karıştı hepsi. hatırlatsan neydi o
ya şimdi anladım pardon kusura bakma hatlar karıştı baya bi :) onla ilgili gerçekten göremedim. istersen yeniden iç yükle ben buralardayım. şahsi fikrim konuş derdi neymiş sor sonrada görüşme sonuçta insanlar sana sen izin verdiğin müddetçe zarar verebilir.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/isteyene-kahve-fali-bakabilirim.782880/page-11
11. sayfanın 3. mesajında falım :)
Hayatımdan çıkardığım eski bir dostum(kız) ulaşmaya çalışıyor, konuşmamız gerekmiş, ben de iletişime geçmek istemiyorum ama aklıma takıldı canım sıkılacak mı, her şey yeniden hortlayacak mı diye düşünüyorum.. Güvenemiyorum.
ya şimdi anladım pardon kusura bakma hatlar karıştı baya bi :) onla ilgili gerçekten göremedim. istersen yeniden iç yükle ben buralardayım. şahsi fikrim konuş derdi neymiş sor sonrada görüşme sonuçta insanlar sana sen izin verdiğin müddetçe zarar verebilir.
ne yaşadanız bilmiyorum benimde öyle bir anım var. tekrar şans verdim. ama beni verdiğime pişman etti. eğer seni üzen kıran biriyse boşver yoluna bak kimse değişmiyor kolay kolay. söyle ne söyleceksen de, dinle baktın sadece bahane güle güle dersin.Aslında var her gün içer kaparız annemle ama yeni içeyim :)
Açıkçası gereksiz gibi geliyor bana bir yandan, ne bir dost ne bir arkadaş benim için, uzaktan birileri, zor bitiririm ama tam biter, büyük konuşmamak adına çok çok zor diyeyim. Dostluğumuz bittiğinden bu yana önemseyeceğimi saflık yapıp ona dönüş yapacağımı düşündüğü iki mesaj attı ses etmedim. Kendisinden negatif enerji alıyorum ve konuşunca da canım daha çok sıkılacakmış gibi geliyor, enerjilerden kolay etkileniyorum maalesef. Güvenemiyorum da.. Şimdilik ses etmiyorum, belki direkt konuya girer bu şekilde, daha iyi olur ona göre dönerim diye düşünüyorum. Ama konu neyse ona da nasıl güveneceğim tabi.
Derdi ne diye düşünüyorum yine de, canımı sıkma ihtimali ne...
ne yaşadanız bilmiyorum benimde öyle bir anım var. tekrar şans verdim. ama beni verdiğime pişman etti. eğer seni üzen kıran biriyse boşver yoluna bak kimse değişmiyor kolay kolay. söyle ne söyleceksen de, dinle baktın sadece bahane güle güle dersin.
dost dediğin seninle gülen değil ağlayandır derler. ağlatandan, acıtandan dost olur mu hiç. insan kimlerin yokluğuna alışmıyor boşversene. gerçekten pişman olmuş olsaydı napar eder gönlünü alırdı belli ki işi düştüSanırım sendin konuna yazmıştım, bu durumla ilgili..
Yok şans vermem daha hiç sanmıyorum. İyi niyetim kullanıldı.. Resmen kamburmuşum ben, dostluklarım bitince anladım. Bir de enerjilerden kolay etkilendiğim için yalnızlık iyi geldi, inzivaya çekildim tam oldu, bir oh çektim.
Geri dönme huyum olmadı şu ana kadar, yani gel gitler yaşarım herhangi bir dost-aşk ilişkisinde ama öyle bir nokta gelir ki artık dahası olmaz bende.. Sonra da "acımasız" olurum. Buna da nankörlükten başka kelime bulamadım.
Zorlarsa daha konuşurum belki bilmiyorum. Aslında çok önemli değil belki vazgeçer ama işte ya canımı sıkacak bir konu varsa diye düşünmeden edemedimYine hortlarsa her şey, yanlış anlamalar suçlamalar.
Bakalım.
dost dediğin seninle gülen değil ağlayandır derler. ağlatandan, acıtandan dost olur mu hiç. insan kimlerin yokluğuna alışmıyor boşversene. gerçekten pişman olmuş olsaydı napar eder gönlünü alırdı belli ki işi düştü
Badecim benimki 13.sayfada.bakar mısın? Heyecanla bekliyorum yorumlarını.canım eski dost derken bu ara baya bi baktım ya karıştı hepsi. hatırlatsan neydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?