- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Merhaba canim bende fal baktirmak istiyorum bende tarot bakiyorum fallasabiliriz istersen :))isteyen varsa bakarım arkadaşlar
bir şey için çok çaba sarfediyorsun her yolu deniyorsun bu dileğin için. bir bebek var kordonu sana bağlanmak üzere. muhtemelende kız bebek. ama manevi bir boşluktasın sanki. dini inancını bilmiyorum ama inancına yönelik ibadetlerine biraz yönelmelisin diyor falın. bir de sanırım patavatsızca konuşup canını sıkanlar olmuş boşver o insanları görüşmenin anlamı yok. kafana takma. sevgiler cnmiyi birşeyler duymaya ihtyacım var açıkçası.... şimdiden teşekkürler:)
Eki Görüntüle 1357274 Eki Görüntüle 1357276 Eki Görüntüle 1357277 Eki Görüntüle 1357278 Eki Görüntüle 1357279
öncelikle sana da mutlu yıllar canımBadecan, annem bana da baktir diye basimin etini yediFalini koyuyorum uygun olursan iki bi sey atarsan seviniriz. Mutlu yillar :)
açıkcası çok bir şey yok fincanında. tabağındaysa bir e harfi var. ama bağımsız biraz. işlerin biraz bozulabilir bu dönemlerde. arkandan konuşanda birileri var. zarar verebilirler dikkat et kendine. onun dışında araba satın alma gibi fikirlerin mi var hayalin mi var bilmiyorum ama alabilirsin gibi. istersen yeni bir tane iç ve ekle. sevgilerbenımde falıma bakar mısınız
abin yapı olarak biraz irice mi? çok güçlü bir karaktere sahip abin. onun için dua eden bir kadın var canım muhtemelen abine ilgi duyuyor. tabi evliyse eşide olabilir. bu bayanın dileğinde abin var. onu murad etmiş. onun dışında ufak tefek anlaşmazlıklar yaşadığı birileri var. onlar çıkmış. yine aynı kadın çıktı cnm bu kişinin adında R harfi var. onunla bir birlikteliği var ya da olacak. kısmeti yani bu kişi. abinle ilgili biraz bilgi verseydin daha açıklayıcı olabilirdi.Canım kahve abime ait.. şimdiden teşekkür ederim
canim cok tesekkur ederim agzina saglik:))bir şey için çok çaba sarfediyorsun her yolu deniyorsun bu dileğin için. bir bebek var kordonu sana bağlanmak üzere. muhtemelende kız bebek. ama manevi bir boşluktasın sanki. dini inancını bilmiyorum ama inancına yönelik ibadetlerine biraz yönelmelisin diyor falın. bir de sanırım patavatsızca konuşup canını sıkanlar olmuş boşver o insanları görüşmenin anlamı yok. kafana takma. sevgiler cnm
cnm zafere giden yolunun biri açık diğeri kapalı. artık hedefin ve planlarını bilemeyeceğim. onu sen bilirsin. ama çok fazla içine atmışsın bişeyleri. aşk hayatınla ilgili olumsuzluklar var. senle alakalı değil karşı tarafla ilgili. seni üzecek bir şeyler yapmış veya yapacak. temkinli olmanda fayda var. eğer hayatında biri yoksa bazı aksilikler olabilir diyebiliriz. dediğim gibi hayatında biri varsa bu kişinin seni üzeceği yönünde figürler var yine yani aldatılma gibi. birde çevrende dedikodun yapılıyor. çok kulak asma. sevgilercanım rica etsem benim falıma da bakarmısın
Eki Görüntüle 1358238 Eki Görüntüle 1358239 Eki Görüntüle 1358240 Eki Görüntüle 1358241 Eki Görüntüle 1358242 Eki Görüntüle 1358243 Eki Görüntüle 1358244
biriyle bir tartışmaya girmişsin sanki baya bir sinirlenmişsin. daha çok uzaktan uzağa ağız dalaşı gibi tam çözemedim o kısımı. bir takım zorluklar olabilir hayatında. yada atılımların, yeni kararların. bir bayanın desteği ile aşacaksın o zorlukları. bir de bir dahaki fala fincanı ve tabağı daha detaylı çekersen daha iyi yorumlayabilirim
merhaba,Geçen gün attigimda az telve vardı pek bir sey goremedim demistin rica etsem musait olunca buna bakar misin ?
yeniden içip detaylıca ekler misin pek olmamış bu fincanBadecim lütfen bana da fal:) Teşekkürler şimdiden
Cok istedigim bir sey vardi kapatirken ama dünden beri dank etti kafama olmayacagi o kadar mutsuzum ki evet kismet ile ilgiliydimerhaba,
bir şey için dilekle bulunmuşsun. bu dileğin sana çok yakın canım kuşun öyle heybetli ki. kuyruğu upuzun. bu kısmetin tam 57 günü var. fincanın her köşesinde oturup düşünüyor şeklinde çıkmışsın. neyi düşünüyosun bu kadar kısmetinse bak geliyo :) inancına sadık birisin duaların kabul görüyor canım. bir iş seyahati veya tatil fırsatın var. eğer gidersen güzel değerlendir kafanı topla. hatta bu kişiyle orda bile tanışabilirsin. tam emin olmamakla birlikte Y harfi olabilir. hayatında kararlılık hakim olan birisin. bu sıralarda bir takım sıkıntılar olabilir. her ne olursa olsun hayata sıkı sıkı tutun ve kalbini sana değer verebilecek hakedecek birilerine aç. sevgiler :)
kaçırmışım kusura bakma
her şeyi çok düşünen, sorgulayan bir yapın var. zihnini o kadar yormuşsun ki. çoğuda kuru gürültü. nazar değmiş. kendini oku. bir de hayatında sana yalan söyleyen biri var. böyle olgunca bir adam. hedeflere ulaşmak bazen zor ve çaba gerektirebilir. her şey hemen olsun istiyorsun ama olmaz biraz sabırlı olman gerekiyor. ilerleyen günlerde sana yaklaşmaya çalışan veya geçmişten de olabilir bu kişi ona karşı temkinli olman gerekecek. hayatını alt üst etmesine izin verme. tecrübelerine güven. yoksa sana zarar verecek bu kişi, gözyaşların var. hayırlısını dile. sevgilerBana da bakarsan snvnrm :))
canım gençce uzun boylu bir kadın var hamile. bu kadının aşk hayatı biraz alt üst olacak. seninle bağlantısı ne bilmiyorum. ama sıkıntılı bir dönemi olacak. düşüncelerini bir tarafa bırak. çünkü hayatına süprizler güzellikler geliyor. kendine vakit ayır, sevdiklerinle birlikte ol. onlara ne kadar çok değer verdiğini anlat. buna seninde çok ihtiyacın var. yaşadığın hayal kırıklıklarına fazla aldırış etme ve geleceğe umutla bak. sevgilerBaya yoğunluk olmuş ama, uygun vaktinde bakabilirsen sevinirim canım..
Eki Görüntüle 1358607 Eki Görüntüle 1358608 Eki Görüntüle 1358622 Eki Görüntüle 1358612 Eki Görüntüle 1358613 Eki Görüntüle 1358615 Eki Görüntüle 1358627
olup olmayacağını bizler bilemeyiz belki aklındaki kişidir belkide değildir 57 günün var bunu söyleyebilirim. nolursa olsun kim olursa olsun güzel kalbini yorma. bırak zaten kısmetinse elbet sen istemesen bile gelip seni bulacak.Cok istedigim bir sey vardi kapatirken ama dünden beri dank etti kafama olmayacagi o kadar mutsuzum ki evet kismet ile ilgiliydigüzel seyler soyledin su an dedigim kisiden tamamen vazgeceyim mi peki dilegin yakin demissin ama :/ cok sagol zman ayirdin yorumladin gercekten cok cok tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?