- Konu Sahibi Novamber wind
-
teşekkür edrım yenısını yukledımaçıkcası çok bir şey yok fincanında. tabağındaysa bir e harfi var. ama bağımsız biraz. işlerin biraz bozulabilir bu dönemlerde. arkandan konuşanda birileri var. zarar verebilirler dikkat et kendine. onun dışında araba satın alma gibi fikirlerin mi var hayalin mi var bilmiyorum ama alabilirsin gibi. istersen yeni bir tane iç ve ekle. sevgiler
canım yanında kat war mıteşekkür edrım yenısını yukledım
canım yanında kat war mı
bana da kart yorumlar mısın benm adıma bı kart çeksenanlamadım
ıyıde ben anlamam kıbana da kart yorumlar mısın benm adıma bı kart çeksen
hmm anladm cnm tşkrler yınedeıyıde ben anlamam kı
ben kahve falı gonderdımde bırı bakıyor du da yoksa anlamamhmm anladm cnm tşkrler yınede
tm canım sagol yenısını yukledım sana zahmet baksanaçıkcası çok bir şey yok fincanında. tabağındaysa bir e harfi var. ama bağımsız biraz. işlerin biraz bozulabilir bu dönemlerde. arkandan konuşanda birileri var. zarar verebilirler dikkat et kendine. onun dışında araba satın alma gibi fikirlerin mi var hayalin mi var bilmiyorum ama alabilirsin gibi. istersen yeni bir tane iç ve ekle. sevgiler
Bade burda olsaydı bakardı canım.biraz sabret.ben de bekliyorum.tm canım sagol yenısını yukledım sana zahmet baksan
tmBade burda olsaydı bakardı canım.biraz sabret.ben de bekliyorum.
ben anlamam kı ben zaten yukledım bılen bırı bakar dıyeCnmm sayfa 15teki falıma bakablrsen cok mutlu olurummmmm
Canım yeni içtim de :)
Bakar mısın rica etsem..
Şimdiden teşekkür ederim
Bu arada ben uzun zamandır bakmıyorum ama istersen iç, ben de sana bakmak isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?