İstifa edip ne yapıcağını bilememek

sutlucilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
13
12
3
Kendi mesleğimi okumuş ve bir süredir çalışmış bi insanım. Çok pişmanım bu mesleği okuduğum için. Ve nefret ediyorum artık bu meslekten, "bunu hayatım boyunca yapmak istemiyorum" diyerekten işi bırakıp istifa ettim. Buarada geçim sıkıntım yok. Yeni bi iş için, birikmişliğim var, kendi işimi kurabilirim. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Boşluğa düşmüşüm gibiyim sanki..aklıma birşey gelmiyor, bi yandan "ya başarısız olursam, rezil olursam.." düşünceleri sarıyor beni..

Son düzenleme:
Şu an ekonomi nanay efendim😬 şaka bir yana yapmak istediğin iş alanı nedir? Ne okumuştun? Bazı sektörleri ekonomi bile etkilemiyor ama bazı sektörler pert. Biraz daha açık yazarsan belki o işi yapanlar fikir verirler

Şu an ekonomi nanay efendim😬 şaka bir yana yapmak istediğin iş alanı nedir? Ne okumuştun? Bazı sektörleri ekonomi bile etkilemiyor ama bazı sektörler pert. Biraz daha açık yazarsan belki o işi yapanlar fikir verirler
Yurtdışında yaşıyorum. Ve evimden, birşeyler üretip satmak istiyorum sosyal medya aracılığyla. Ama farklı bi konsepti olsun istiyorum. Herhangi birşey olabilir

Yurtdışında yaşıyorum. Ve evimden, birşeyler üretip satmak istiyorum sosyal medya aracılığyla. Ama farklı bi konsepti olsun istiyorum. Herhangi birşey olabilir
Hımm yurt dışı piyasasını bilemem tabi. Türklere ait sevilen ama onların yapamadığı birşeyler olabilir. Rastgelsin işin inş

Sık sık turkiyeye geliyorsanız burada bir şeyleri valiz dolusu alıp orada satabilirsiniz. Sonucta aldiginiz kişiye verdiğiniz para 100ken, orada 15 Euro'ya(280 lira) satabilirsiniz. Her halükarda kurdan kazanırsınız. Amirgumi bebekler, oyuncaklar,ne bileyim el yapımı bir şeyler olabilir

Bulunduğunuz ülkenin ekonomisini bilmiyoruz
Ama bilmediğiniz işe girmeyin.
En azından bir süre çalışın ve öğrenin.

Ayni durumdayım, mesleğimden nefret ettim, tek farkımız ben astroloji egitimi aldığım için eğitim veriyorum ama başka şeyler de yapmak istyrm
Dip not, Türkiyede yaşıyorum 😵‍💫

Back
X