Cesaretimi toplayıp karşılarına geçebilsem kendimi çok büyük bir yükten kurtarmış olacağım biliyorum. Ama neden böyle dert ediyorum neden kolayca başaramıyorum onu bilemiyorum..Konuşmaya başlarsan devamı gelir :) yüklenme kendine bu kadar :) sal gitsin kendini akışına bırak..
Son noktadayım, sadece bir tak etse o zaman gelecek o cesaret..valla öyle bir an gelmişti ki bana istifa mektubunu yazdım koydum önüne bana dedi ki ben senden memnunum ama ben sizden memnun değilim dedim. sen çok yorulmuşşun eve git dinlen iki gün izin yazmıyorum dedim. bu saatler gibi çıktım geçen sene ramazan idi. sahurda mesaj atmış yarın uğrayabilir misiniz diye gittim ama hiç bir evrak bile elime almıyorum akşama kadar oturdum artık akşam dedim ki çıkış işlemi için çağırdınız ama hiç bir işlem yapmadık. dedi ki ben onu unuttum bile yırttım attım hadi işinin başına dedi ben 3 daha iş yavaşlatma yaptım sonra rafa kalktı.
ama istifa mektubunda çok önemli bir cümle kullanmıştım beraber çalıştığım kişi yüzünden ayrılıyorum diye o yüzden çıkartmak istemedi. çünkü çıkarsa hemen dava edecektim biliyordu.
hala kırık düzen devam ediyoruz iş arıyorum ama piyasa hiç canlı değil
yuvarlanıyoruz yani
sende eğer çekemeyecek gibiysen gözün hiç bir şey görmüyor. ama onların gözü artık göremeye başlıyor eğer pişman olmayacaksan istifa et
Son noktadayım, sadece bir tak etse o zaman gelecek o cesaret..
biran önce konuşmalıyım eminim hiç pişman olmayacağım. teşekkür ediyorum yorumun için
bunu nasıl başarabilirimven büyük sorunum buKendinden emin konuş sakın karşındakine cekingenligini belli etme
Çok haklısınız doğruvazgeçtiğin bir şey bu sonuçta
bişey kaybetmeyeceksin ki
sağolun ama ben artık bu şartlarda işe devam etmek istemiyorum, ayrılacağım diyin
bunu nasıl başarabilirimven büyük sorunum bu
bu cesaretle bugün bu mutsuzluktan kurtulurum allahın izniyleNe diyeceğini biliyorsan sorun yok demektir istedigin şeyde haklıysan sorun yok demektir.dik otur kendinde emin görün sesin güçlü yüksek çıksın
bu cesaretle bugün bu mutsuzluktan kurtulurum allahın izniyle
teşekkür ederim çok güzel yorumlar yapıyorsunuzSeni mutsuz eden durum neyse çıkıp tek tek anlat kendine güven ayrilmak istiyorsan net konuş ve istifa et bence
Yeni istifa etmiş biri olarak, derim bir nefes alın ve birim amirinizle konusun.Genelde okumayı ve yorum yapmayı tercih ederdim, ama sonunda bende konu açarken buldum kendimi. İşimden bir çok sebepten ötürü ayrılmak istiyorum. Ama cesaret edip yöneticilerimle bunu konuşamıyorum. Kendime karşı neden böyle güvensizim, neden iki lafı biraraya getirip kendi mutluluğum için bu konuşmayı yapamıyorum bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
Şimden çok teşekkür ediyorum
öyle güzel yorumlar yapıyorsunuz ki keşke daha önce konu açsaymışım. çok teşekkürler!Yeni istifa etmiş biri olarak, derim bir nefes alın ve birim amirinizle konusun.
İlkokulda şiir okurken heyecanlanırdık ama bir baslayınca devamı gelirdi ya, aynı o his :)
yaz istifa dilekçeni ver. konuşmak zorunda kalmazsın.Genelde okumayı ve yorum yapmayı tercih ederdim, ama sonunda bende konu açarken buldum kendimi. İşimden bir çok sebepten ötürü ayrılmak istiyorum. Ama cesaret edip yöneticilerimle bunu konuşamıyorum. Kendime karşı neden böyle güvensizim, neden iki lafı biraraya getirip kendi mutluluğum için bu konuşmayı yapamıyorum bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
Şimden çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?