İStihare Hkk

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar Merhaba ;

İstihare rüyalarında senin yerine yatan kişi senin yaşayacaklarını mı görüyor ya da renkler ne ise seninde isteğin o yönde mi oluyor? Birde galiba annenin yatması gerekiyormuş istiareye öyle mi? Cevaplarsanız sevinirim

Ben kendin yapınca oluyo. Başkası yapınca olmuyo diye biliyorum. Ben yapmıştım olumlu oldu

iyi niyetli insanların,çocukların yattığını biliyorum.
vaktinde bi tanıdığımız ortaokula giden kuzenimi düşündü bu iş için.
sonra rüyasını anlattırdı. evlenmeden önce yapmıştı bunu.
kuzenim yeşillikler arasında bir sürü villalar görmüş.
şimdi çok iyi bir evliliği var o tanıdığın. ama yine de rüya ile amel olmaz.
çok bel bağlamamalı. herkes doğruyu göremiyor. o kadar basit değil.

Ben kendin yapınca oluyo. Başkası yapınca olmuyo diye biliyorum. Ben yapmıştım olumlu oldu
hmmm ben yattığımda olmıcak bişeyin omayacağını renklerle görmüştüm. Ama
evet öyle ama bu tarz konular yasak sanırım forumda
yooo istihre yasak değil diye biliorum yasak olan büyü tarzı konular

bir öneri: milletin lafına bakmayın, kendi çıkarlarına göre şunu gördüm bunu gördüm diye uyduruyorlar.

En iyi enişteler görür :KK53: Kızlar rüya tabiri Hz. Yusufa verilmiş bir mucizeydi sadece. Tıpkı Hz. İsaya verilen ölüleri diriltme mucizesi gibi. İstediğiniz kadar yatın kalkın ama olmaz. Çünkü o mucize bize verilmemiştir.

En iyi enişteler görür :KK53: Kızlar rüya tabiri Hz. Yusufa verilmiş bir mucizeydi sadece. Tıpkı Hz. İsaya verilen ölüleri diriltme mucizesi gibi. İstediğiniz kadar yatın kalkın ama olmaz. Çünkü o mucize bize verilmemiştir.
hmmm hocalar görülür diyor ama bilemedim

Ben kendim yatmıştım kendim için herkes dağ taş orman vs diye rüya anlatırken ben sadece mavi bir kart görmüştüm üzeri beyaz puantiyeli :KK70: rüya karttan ibaret idi yani hayra yordum tabi :p

Back
X