• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istihare namazı hakkında bilgisi olan ?

kjnxcnsmc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
128
20
13
arkadaşlar bu istihare namazı nasıl kılınıyor nasıl yapılıyor ve gerçekten yeşil kırmızı renkler gören hayırlı hayırsız olacağını gören ve gerçek çıkan varmı ???

Illa yesil kirmizi olacak diye bir sey yok diye biliyorum. Google a bakin bi cok sayfa cikar bunla alakali. Zira konunuz kapanacak birazdan

Ben yattıydım cnm bi arkadaşa cnm böyle ucsuz bucaksız berrak bi denizz gördüydüm üstünde beyaz güvercinler ucuyo sonra askerler felan ve namazı kıldıktan sonra içim rahat huzurlu şekilde uyudum cnm böyle seyler görmek iyi kıldıktan sonra rahatlaman bile işaret

İki rekat sünnet gibi, niyeti "İstihare namazı" diye alarak kılarsınız.
Ardından kesinlikle kimse ile konuşmadan yatarsınız, uykuya dalana kadar kimse ile iletişime geçmek yok.
Rüya görürseniz, renge bakılmaz illa, direkt belli eder. Ya sıkıntıya kalırsınız, ya ferah uyanırsınız.

Bilgim bu kadar, yalnız konu buraya uygun değil.
Dini içerik.

Ben biliyorum.renk gormeseniz de olur hayirli bi duaysa iyiye isarettir ama bazen hic birseyde goremeyebilirsiniz.cok umut baglamayin yani ayrica gordugunuz ruyaya kotu cikarsa ona gore hareket etmek lazim bilginiz olsun

Sabah namazının sünneti gibi iki rekat namaz kılıp konuşmadan istihare dualarını okumalısınız. İnternetten ulaşabilirsiniz. Daha sonra kimseyle konuşmadan sağınıza ve yüzünüz kıbleye bakacak şekilde uyuyacaksınız. Gördüğünüz rüyayı da işin ehli birinden yorumlatmalısınız. Renklerin bi ilgisi kesinlikle yoktur. Konu kapanmadan anlatayım dedim :) hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X